Jump to content

Препоръчани коментари

music: Fivos

lyrics: Petya Radeva | Vanya

arrangement | mix | master: Питър Райнов - SpaceSound

https://www.ramania-bg.com/topic/119779-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0/
Сподели в други сайтове

На първо слушане "Барвалея" повече ме грабна. Добра идея беше, че избра да представи първо нея.

кви са тея кахърни песньовки, искаме секси хитове като

преди 2 минути, asylum каза:

Точно щях да питам колко версии имаме на тази песен. Само тази ли ни е? Позната ми е много. Май имаме и друга версия?

преди 1 минута, DevilWish каза:

Точно щях да питам колко версии имаме на тази песен. Само тази ли ни е? Позната ми е много. Май имаме и друга версия?

Не знам за друга версия, но и оригиналът беше популярен

Браво, ма Ванче. Страхотно е станало кавърчето.

преди 1 час, DevilWish каза:

Само в БГ певците са толкова тъпи да правят по 60 версии на една и съща неуспешна за нашия пазар мелодия. 

преди 3 часа , DevilWish каза:

music: Fivos

lyrics: Petya Radeva | Vanya

arrangement | mix | master: Питър Райнов - SpaceSound

все ме тегли тая твойта

липсва ли на тебе мойта 

ХИТ!!!!

Хареса ми. Ваня е красива и с хубав топъл глас, но твърде кахърни песни прави напоследък. Да ги редува със секси хитове поне!

Пак ли AI бе? На Ванча гласът й е все едно на друга в диалозите в началото.

Много жужи пак и на Райната аражинмента :D

И пак кавър ей...

преди 3 часа , Administrator каза:

Само в БГ певците са толкова тъпи да правят по 60 версии на една и съща неуспешна за нашия пазар мелодия. 

Така е по-лесно, не са тъпи те. Евтина продукция - повече приходи. Както и във всичко в БГ. Като нямаш идеи по-добре да въртиш едно и също под различна опаковка за да не те забравят иначе оставаш в историята без да те помнят.

преди 2 часа , joni каза:

Ба*ти ку*венския клип.

Представи си с Дамян какви ги вършат в леглото сигурно и се снимат.

Редактирано от FolkEmpire

Ами нека да си правят каквото искат, но в къщи и за тях си, а не Ваня да пуска подобен клип - това не е нормално.

преди 20 часа , DevilWish каза:

Вече са ти казали виждам, сега, нищо. 

Бе нека да има версии, щом Василка се е засилила на румънски кавъри от преди 20 години, ко пречат нови версии и на други песни. 

Редактирано от Lelqtian
преди 1 час, Lelqtian каза:

Вече са ти казали виждам, сега, нищо. 

Бе нека да има версии, щом Василка се е засилила на румънски кавъри от преди 20 години, ко пречат нови версии и на други песни. 

Да, две версии. Абе в интерес на истината песента на Ваня не е лоша.

Ето тази песен очаквахме на първия ден от Рамазан! Хит в Йемен от вчера!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...