FitkataSlimTea Публикувано на Петък в 16:01 Report Сподели Публикувано на Петък в 16:01 Music: Калоян Коцев - Коки Lyrics: Люси Иларионов, Филип Иванов Arrangement: Калоян Коцев - Коки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:02 Report Сподели Публикувано Петък в 16:02 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Петък в 16:06 Author Report Сподели Публикувано Петък в 16:06 Никъде не пее..... две-три думи, а аз заспах.... Ано, кво ти става ма? Очите може да не са толкова китайски, но песните са егати шитните! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:12 Report Сподели Публикувано Петък в 16:12 Обаче познах, че е снимала по време на воаяжа с Гюр. Разбира се, Гюр изсра няколко ужасни тв версии, а Дженция пусна истински клип. Лидерка! А Гюр е Илиянци! Въпреки че там владеят виетнамци… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Петък в 16:53 Report Сподели Публикувано Петък в 16:53 Поне на Гюрга Пинджурова песента е 300 пъти по-свястна! Само дето се е потил Люската в този Египет за тая шитня. Нито песен, нито клип, нито певицата. Нищо сексапилно няма в нея, слаба и безформена е като някакъв пубертет в 7-ми клас. Предпочитам пайетите и п0рно обувките на Глори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:59 Report Сподели Публикувано Петък в 16:59 преди 5 минути, pacho каза: Поне на Гюрга Пинджурова песента е 300 пъти по-свястна! Само дето се е потил Люската в този Египет за тая шитня. Нито песен, нито клип, нито певицата. Нищо сексапилно няма в нея, слаба и безформена е като някакъв пубертет в 7-ми клас. Предпочитам пайетите и п0рно обувките на Глори. На мен ми мяза на ИИ. Само кадрите в отела изглеждат истински 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Петък в 18:29 Report Сподели Публикувано Петък в 18:29 топ клип за една от най-тъпите й песни евър. Вярно, че песента на Гюр по-се ядва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Петък в 22:09 Report Сподели Публикувано Петък в 22:09 Милата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Събота в 08:11 Report Сподели Публикувано Събота в 08:11 Повърня! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Събота в 15:00 Report Сподели Публикувано Събота в 15:00 Жената, изпяла "Жена-камбанария с магаре" и "С тлъстия г"*з не мое ми стъпиш на малкия пръст" никога не разочарова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа Клипа е хубав, Ани изглежда супер, обаче песента е тъпа и няма никакъв живец в нея, изхвърлени пари на вятъра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Ани изглежда топ мацка, клипа е готин, прекрасни кадри, ама да беше казала поне още дума-две... може ли да започне чак от 1:12 Това си е кючек с малко вокал отгоре, не песен със сигурност. Но хваща, готино е за маса. Всеки случай пак е по-добре от доста други помии напоследък. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.