Jump to content

Ани Хоанг - 2 х 100 на екс

Препоръчани коментари

Никъде не пее..... две-три думи, а аз заспах.... Ано, кво ти става ма? Очите може да не са толкова китайски, но песните са егати шитните!

Сподели в други сайтове

Обаче познах, че е снимала по време на воаяжа с Гюр. Разбира се, Гюр изсра няколко ужасни тв версии, а Дженция пусна истински клип. Лидерка! А Гюр е Илиянци! Въпреки че там владеят виетнамци…

Сподели в други сайтове

Поне на Гюрга Пинджурова песента е 300 пъти по-свястна!

Само дето се е потил Люската в този Египет за тая шитня. Нито песен, нито клип, нито певицата. Нищо сексапилно няма в нея, слаба и безформена е като някакъв пубертет в 7-ми клас. 

Предпочитам пайетите и п0рно обувките на Глори. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, pacho каза:

Поне на Гюрга Пинджурова песента е 300 пъти по-свястна!

Само дето се е потил Люската в този Египет за тая шитня. Нито песен, нито клип, нито певицата. Нищо сексапилно няма в нея, слаба и безформена е като някакъв пубертет в 7-ми клас. 

Предпочитам пайетите и п0рно обувките на Глори. 

На мен ми мяза на ИИ. Само кадрите в отела изглеждат истински 🤣

Сподели в други сайтове

топ клип за една от най-тъпите й песни евър. Вярно, че песента на Гюр по-се ядва.

Сподели в други сайтове

Ани изглежда топ мацка, клипа е готин, прекрасни кадри, ама да беше казала поне още дума-две... може ли да започне чак от 1:12 :D 

Това си е кючек с малко вокал отгоре, не песен със сигурност. Но хваща, готино е за маса. Всеки случай пак е по-добре от доста други помии напоследък.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...