Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Willy каза:

Оле Малина og ally на галенови.

"Тя беше много работлива и емоционална, аз видях в нея себе си. Още един концерт и отново да сме заедно!" 🥹🥹🩷🩷

Тази жена толкова добре седи и говори пред камера, че се чудя, защо не дава по-често интервюта или поне да приема покани в подкасти.

Защото никой не се интересува от нея.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Willy каза:

Оле Малина og ally на галенови.

"Тя беше много работлива и емоционална, аз видях в нея себе си. Още един концерт и отново да сме заедно!" 🥹🥹🩷🩷

Тази жена толкова добре седи и говори пред камера, че се чудя, защо не дава по-често интервюта или поне да приема покани в подкасти.

Турският изпълнител обаче е в интензивно вече цял месец. Според мен и двете не знаят.

Сподели в други сайтове

️ Местата за новогодишната нощ в Атракцион „Калоянова крепост“ са напълно изчерпани. Благодарим Ви за огромния интерес!

Но все още има свободни места за концерта на Селина на 30 декември – възползвайте се от  🎤🔥 вечер с много музика, емоции и купон, какъвто само тя може да направи. Входът е свободен. 

📲  За Резервации за 30 декември: 0882 111 113

FB_IMG_1763245986633.jpg

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DarkChild каза:

На Глория се смеете, че пеела по ресторанти, а вижте я световната звезда 

M.FACEBOOK.COM

Това, което виждаме, че всички са станали, танцуват, пеят и се забавляват, а при Гюр е пълно мъртвило. Галена прави купон и създава емоция у хората, което прави преживяваването на неино уччастие/концерт - незабравимо. 

Гюра е скучна, изтъркана, със самобитна и скапана дискография и ѝ липсват хитове. В поведението си е стерилна и вместо купон, създава отегчение у гостите на заведението.

Самата Галена се забавлява на участията си, а Гюр чака само да привършат, за да си ходи.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Sunlight каза:

Някой се представя за Коце це в Тик Ток. Докладвах го и установиха, че няма нарушение. Как е възможно?

Пусни сигнал в полицията!

Сподели в други сайтове

Покрай концерите на Преслава и Галена (похвално, че най-накрая направиха такива) много фенове забравят, че това, което са те днес, разни като Глория и Рени са били някога. Когато пълниха по няколко пъти най-голямата за тогавашното време зала, никой, абсолютно никой не е очаквал, че им предстои такова дъно. Тъй че нищо никога не се знае - нужно е само да дойдат нови опортюнистки, на които и парите, и връзките да са им на място, и целия ландшафт на БГ музиката ще се смени. Политически промени също се задават.

И като говорим за това, не бива да пропускате в разговорите и една политически внедрена Софка. Пред нея и недостижимата й величина Галена и Преслава май вече са си баш като Глория и Рени. 🤔

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, SG каза:

Покрай концерите на Преслава и Галена (похвално, че най-накрая направиха такива) много фенове забравят, че това, което са те днес, разни като Глория и Рени са били някога. Когато пълниха по няколко пъти най-голямата за тогавашното време зала, никой, абсолютно никой не е очаквал, че им предстои такова дъно. Тъй че нищо никога не се знае - нужно е само да дойдат нови опортюнистки, на които и парите, и връзките да са им на място, и целия ландшафт на БГ музиката ще се смени. Политически промени също се задават.

И като говорим за това, не бива да пропускате в разговорите и една политически внедрена Софка. Пред нея и недостижимата й величина Галена и Преслава май вече са си баш като Глория и Рени. 🤔

За 20 години никой не се появи да ги измести. С Емануелция са в топ 3 от 10 години… 

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, SG каза:

Колко години сумарно Глория и Рени са били “на върха”? По Преслава и Галена 20 години по-късно още има същата еуфория. 
Преживяли са Гери Никол, Тита, Лидия, Десита и към днешна дата пак са по-актуални от тях. Малките минаха и заминаха.

Каквито и да дебютират в бъдеще трудно ще закрепят такава дългогодишна кариера. Но за 2-3 години - да, възможно е.

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, SG каза:

Специално Рени не бих я сложил като "Преслава на онова време". Дори Глория не е била такава всенародна любимка толкова време.

Преслава и Азис са може би най-големите наши фолк звезди, следвани от временни лидери и повечко време в "А" група като Ивана, Глория, ДесиСлава, Галена, Камелия, Софка и Тони Стораро.

Но Рени, Кати, Лия, Луна - няколко ретро хита и 0 интерес към тях като личности. Мне, не са ми на едно ниво с Галена и Преслава.

Сподели в други сайтове

Обаче представяте ли си Кама, дето не може да пее... и е с профила на Галена - не много можеща, атрактивна, със скъпи клипове - едната къде е за 25 години кариера, а другата вече беше изпаднала от топ 3 още на 10тата :D да не кажа петата. 

Помните ли Фокса как ни убеждаваше, че Кама готви Арена преди 10 години. А всичките делюлю приказки идваха от Цветин. Сега.. 10г по-късно всички ключови имена направиха своя бум в тази зала. На Кама й остана само да пляска от някой си ред :D НЕ е ли тъжно?

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Administrator каза:

Обаче представяте ли си Кама, дето не може да пее... и е с профила на Галена - не много можеща, атрактивна, със скъпи клипове - едната къде е за 25 години кариера, а другата вече беше изпаднала от топ 3 още на 10тата :D да не кажа петата. 

Помните ли Фокса как ни убеждаваше, че Кама готви Арена преди 10 години. А всичките делюлю приказки идваха от Цветин. Сега.. 10г по-късно всички ключови имена направиха своя бум в тази зала. На Кама й остана само да пляска от някой си ред :D НЕ е ли тъжно?

Кама залезе, след като Фокси спря да пише тук! Слочаенос?

Допреди 3 години си беше супер. Сега Луда по тебе я крепи. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Administrator каза:

Ми, тогава имаше резон. Камелия беше голям фурор по клубовете преди 10 години. Водеха я мега купонджийката с оня духов оркестър. Някъде й се изкриви траекторията...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Ми, тогава имаше резон. Камелия беше голям фурор по клубовете преди 10 години. Водеха я мега купонджийката с оня духов оркестър. Някъде й се изкриви траекторията...

Изпусна момента. Радвам се, че Галена не го изтърва. Тя можеше да го направи и веднага след короната 2020-2021

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Изпусна момента. Радвам се, че Галена не го изтърва. Тя можеше да го направи и веднага след короната 2020-2021

Не е така. Последните 1-2 години аудиторията прие концертите в Арената като нормални за чалгата. Ако Преса пусне билети днес, ще я напълни по-бързо от първия път. Просто преди нея само Стораро беше правил и то с голям зор и раздавайки покани и пак не е било 13к, а 10к. Софка не я броя. Макар че и тя не направи ли около Ковид своето сефте и събра едвам 7-8 хиляди? Сега продаде 4 арени в поредни дни. Искам да кажа, че аудиторията вече е готова и свикна с идеята.

Естествено такива като Рени трябва да си знаят мястото и аудиторията. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Administrator каза:

Не е така. Последните 1-2 години аудиторията прие концертите в Арената като нормални за чалгата. Ако Преса пусне билети днес, ще я напълни по-бързо от първия път. Просто преди нея само Стораро беше правил и то с голям зор и раздавайки покани и пак не е било 13к, а 10к. Софка не я броя. Макар че и тя не направи ли около Ковид своето сефте и събра едвам 7-8 хиляди? Сега продаде 4 арени в поредни дни. Искам да кажа, че аудиторията вече е готова и свикна с идеята.

Естествено такива като Рени трябва да си знаят мястото и аудиторията. 

Галя и Преса нямаше да се затруднят и преди пет години. Просто не им стискаше все още

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, asylum каза:

Галя и Преса нямаше да се затруднят и преди пет години. Просто не им стискаше все още

Преслава, Галена и Емануела са най-дълго задържалите се. А някога Емануела се конкурираше с Алисия..... Анелия с Емилия.... и това беше дълго време, но днес след тези трите не знам коя може да сложим? Джена също от време на време си вади по някой голям хит. Може би след тези трите..... Джена е доста добре въпреки наличието на някоя изцепка, поне ги редува с хитачки. Теди Александрова, но при нея са по-скоро дуети и ft. Не знам защо почти не пуска самостоятелна песен, а не е като да няма да й се получи? Трябва й нещо самостоятелно като "Дъното копай" и ще е УАУ ефект. ❤️ 
За мъжете на времето Константин дълго властваше, Илиян имаше 2-3 години като Джордан в които също беше от най-добрите, но като цяло...... мъж такъв НЯМА, защото Азис си го броим за Азия все пак. Т.е. чалгата не е за мъже, ако имат пик то ще е 2-3 години и до там. Азис им показа как може да си интересен! Време е да си върне Азия образа за концерта си. Така до Преслави, Галени, Малини и на времето Глории - много лесно! Номера е без дует да имаш мега-хитове и да си интересен! Не, че не е имал такива в годините като тръгнем от "Обичам те", мине се през "Празнуваш ли сега", "Обречи ме на любов" които днес никой не споменава и стигнем до голямата "Хабиби". 
Но ако трябва да ги категоризираме мъжете, то само Азис и Константин бих посочил.
А, и Тони Стораро..... Добре, да кажем, че има някакъв топ 3.
Въпреки, че Стораро ми е като Меди сега..... хората се оплакват от толкова еднообразие и приспивни песни.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FitkataSlimTea каза:

Преслава, Галена и Емануела са най-дълго задържалите се. А някога Емануела се конкурираше с Алисия..... Анелия с Емилия.... и това беше дълго време, но днес след тези трите не знам коя може да сложим? Джена също от време на време си вади по някой голям хит. Може би след тези трите..... Джена е доста добре въпреки наличието на някоя изцепка, поне ги редува с хитачки. Теди Александрова, но при нея са по-скоро дуети и ft. Не знам защо почти не пуска самостоятелна песен, а не е като да няма да й се получи? Трябва й нещо самостоятелно като "Дъното копай" и ще е УАУ ефект. ❤️ 
За мъжете на времето Константин дълго властваше, Илиян имаше 2-3 години като Джордан в които също беше от най-добрите, но като цяло...... мъж такъв НЯМА, защото Азис си го броим за Азия все пак. Т.е. чалгата не е за мъже, ако имат пик то ще е 2-3 години и до там. Азис им показа как може да си интересен! Време е да си върне Азия образа за концерта си. Така до Преслави, Галени, Малини и на времето Глории - много лесно! Номера е без дует да имаш мега-хитове и да си интересен! Не, че не е имал такива в годините като тръгнем от "Обичам те", мине се през "Празнуваш ли сега", "Обречи ме на любов" които днес никой не споменава и стигнем до голямата "Хабиби". 
Но ако трябва да ги категоризираме мъжете, то само Азис и Константин бих посочил.
Въпреки, че Стораро ми е като Меди сега..... хората се оплакват от толкова еднообразие и приспивни песни.

Ако говорим солово, единствената която й се получава е Пепи Пиг. Всички други имат далеч по-слаби резултати или едно попадение на 5. Галена да не би да не бълва дуети и фийч? Че тя солова песен няма в топ 100 освен 22 22 която е от тази година. Албумът й от миналата вече го няма в топ 100. Емануела е същата работа. Колко солови песни й станаха хитове? Тази година има скок, но предните колко беше флопаджийка? Алфите? Те ако не се съберат по 5, не могат да минат и 2 млн.

Като цяло неслучайно бълват колаборации. Наистина отделянето в самостоятелни канали стана доста токсично. Масово хората не разбират за новите песни. Няма я тази масовост, каквато съществуваше с един голям канал. И съответно всеки е самостоятелна единица и е слаб самичък. Цитираш Джени, Анелии и тн, ама колко хора са чули техните песни, извън тесния чалга таргет? Повечето люде сигурно мислят, че Анелия не е пускала нищо ново отпреди ковид.

Просто вече трябва да свикнем с идеята, че песните ще стигат до клуба и ще гонят тесен таргет и само тотални хитове ще излизат от него, може би заради тикток или друга платформа. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Administrator каза:

Ако говорим солово, единствената която й се получава е Пепи Пиг. Всички други имат далеч по-слаби резултати или едно попадение на 5. Галена да не би да не бълва дуети и фийч? Че тя солова песен няма в топ 100 освен 22 22 която е от тази година. Албумът й от миналата вече го няма в топ 100. Емануела е същата работа. Колко солови песни й станаха хитове? Тази година има скок, но предните колко беше флопаджийка? Алфите? Те ако не се съберат по 5, не могат да минат и 2 млн.

Като цяло неслучайно бълват колаборации. Наистина отделянето в самостоятелни канали стана доста токсично. Масово хората не разбират за новите песни. Няма я тази масовост, каквато съществуваше с един голям канал. И съответно всеки е самостоятелна единица и е слаб самичък. Цитираш Джени, Анелии и тн, ама колко хора са чули техните песни, извън тесния чалга таргет? Повечето люде сигурно мислят, че Анелия не е пускала нищо ново отпреди ковид.

Просто вече трябва да свикнем с идеята, че песните ще стигат до клуба и ще гонят тесен таргет и само тотални хитове ще излизат от него, може би заради тикток или друга платформа. 

Съгласен съм с теб, но е плюс, че започнаха да се правят концерти отново.
Не казвам, че Преслава е открила топлата вода, защото не вярваше достатъчно в себе си и може би Софи Маринова е повлияла ПОЛОЖИТЕЛНО до някаква степен.
Да, Преслава е единствената която се бори с ИЗЦЯЛО самостоятелни песни, а дуетите й не са кой знае какво..... За това и за мен Преслава е номер 1 и е лидер на този жанр, който най-дълго се е задържал в топа, като я слагаме там от 2005 (много важни години, че до 2008 се правиха истински хитове!!) та до 2025. Малко са годините в които като 2010 е властвала по-скоро с дует като "Пия за тебе". Тогава бях много разочарован от нея.
Галена между другото хвана тая вълна и също доста добре се справяше 2007 - има Утешителна награда, 2008 - Знам диагнозата. Т.е. хвана тая вълна. Излишно е да изброявам също други големи хитове като 2009 - Дяволът ме кара , На две големи, 2010 - Тихо ми пази (песен от емблемите й също по мое мнение) Така, че не е като да няма добри неща... Даже в периода на 2007 един дует като "Намерих те" с Борис Дали също много се беше харесал. Това, че някои факти не се споменават днес и се гледат цифри е друг въпрос. Жената си имаше своите хитове и тогава, за тези които не са наясно сега.
Емануела доста дръпна 2008 година от "Да си плащал". Аз за нея научих от 2006 с "Нищо мъжко", гледах й няколко интервюта и ми беше супер симпатична. Тя също опитва сама, не разчита чак толкова на дуети. До към 2020 освен хитови песни като "Купих ти сърце", "Граници" ако сложим периода от "Да си плащал", "Запознай я с мен", "На повикване", "Късам ти нервите", "Преди употреба" и др. в Пайнер също има "Без чувства", "Нотариално заверен", "Виновна" до към "Подводница" която ако не се лъжа излезе декември 2021? После има "Устните ти мръсни" като по-популярна песен 2022......
2023 мисля, че й беше по-слаба, но то и нашата Преслава има такава година, а всъщност и всяка една....
Пак си е в топа. А тази година абсолютно за мен Емануела е Певица на годината - като изключа Дъното копай (защото е дует), Сините ти очи е на доста добро ниво и е по-различна като за нея, Късай също.... ще видим там колко и как ще се задържи, само да не пуска нищо до края на годината, защото мисля, че и с нея ще й се получи!
За 20-тина дни 2 М. не знам добре ли е, но за мен това е годината на Емануела

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Номер 4 при жените е може би Теди - отдавна не е имала флопове, за разлика от Дженция, Счета, Аня, Ася, Янка…

Сподели в други сайтове

Не знам аз ли нямам връзка с реалността или вие. Да слагате Емануела до другите като задържала се и не знам какво. Кое точно й е задържаното? Да, бълва едно и също цял живот и какво от това? Да не би да има някакви всенародни хитове. Обяснете ми, защото наистина не разбирам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...