Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

Реално беше страшно добър концерта. Сценографията, ефектите, видеостените наистина бяха на най-високо ниво. Сетлиста също, изпя почти всичките си хитове. Единствено натежаха много празните приказки, благодарностите, реално 1 час от тези 4 беше говорене на микрофона. Аутфитите също бяха жестоки. Доста от песните бяха на лайв запис, но пак се получи хубава енергия. Янева беше жестока, цялата зала скандираше Цветелина след микса им. Двете самостоятелни на Азис бяха супер излишно, с Преси се получи супер, имаше истерия. 
Реално наистина страшно високо ниво на професионализъм, има жесток екип. Според мен трябва всички да се кефим, че има такъв артист в България ❤️

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

И от какво точно е притеснена тая пача? Нали уж иска да се пише пИвица, не че упражнява заниманието, не би следвало да я е хванала сценична треска. 

Възможно е да има някакво психично разстройство. Певица на няма и 40 години за първи път се появява публично след 6 години, не ходи на участия, охраняват я докато отиде до тоалетна - каквато и да е, колкото и да е меркантилна, едва ли си е мечтала ТОЧНО за този живот.

Много искат богатият мъж, лежане по цял ден, скъпи чанти и лъскави ресторанти, но забравят, че и в това има крайности. 

Сподели в други сайтове

Бтв са безграмотници!

“Последни штрихи слагаме с Кирчо и Стельо. В еуфория съм наистина, но съм щастлива. Повече от 6 месеца вече подготвям концерта. Обявих го през януари. Оттогава мисля как да наредя музикалната програма. След това започнахме да работим и по декорите, сценографията. Имам 40 човека, балет, подготвят се. И тази вечер е моят триумф“ сподели Галена минути преди концерта пред камерата на bTV.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Гальо каза:

Реално беше страшно добър концерта. Сценографията, ефектите, видеостените наистина бяха на най-високо ниво. Сетлиста също, изпя почти всичките си хитове. Единствено натежаха много празните приказки, благодарностите, реално 1 час от тези 4 беше говорене на микрофона. Аутфитите също бяха жестоки. Доста от песните бяха на лайв запис, но пак се получи хубава енергия. Янева беше жестока, цялата зала скандираше Цветелина след микса им. Двете самостоятелни на Азис бяха супер излишно, с Преси се получи супер, имаше истерия. 
Реално наистина страшно високо ниво на професионализъм, има жесток екип. Според мен трябва всички да се кефим, че има такъв артист в България ❤️

Като изключим това, добре. 

преди 5 минути, Thecranfan каза:

Възможно е да има някакво психично разстройство. Певица на няма и 40 години за първи път се появява публично след 6 години, не ходи на участия, охраняват я докато отиде до тоалетна - каквато и да е, колкото и да е меркантилна, едва ли си е мечтала ТОЧНО за този живот.

Много искат богатият мъж, лежане по цял ден, скъпи чанти и лъскави ресторанти, но забравят, че и в това има крайности. 

Нали не с него от две години. Манипулативна пачъ

Сподели в други сайтове

@Willy пя ли:

Делта Форс

Феноменален

Боже, прости

Живот мой

Добре ли си

Завиждайте

Ти не си за мен

Сто живота

Много ми отиваш

ДЖ ме издаде

Неговата жена

Бебето ми

Вземи си дъх

Душата ми врещи

Сподели в други сайтове

Цветелина и в бекстейджа беше притеснена, щеше да си тръгва след като се поздрави с Галена, ама тя я задържа и хората започнаха да се снимат и с нея. 

Преслава също нещо не беше на кеф.

преди 12 минути, asylum каза:

@Willy пя ли:

Делта Форс yes

Феноменален yes

Боже, прости no

Живот мой no

Добре ли си yes

Завиждайте звучеше преди да почне

Ти не си за мен yes

Сто живота yes

Много ми отиваш no

ДЖ ме издаде преди да почне

Неговата жена yes

Бебето ми yes

Вземи си дъх no

Душата ми врещи yes

Сподели в други сайтове

Изглежда готин концерта от клиповете,които видях  - сцена,ефекти,видеостени,шоу… но някак ми липсва емоцията,която беше на концерта на Преслава. Също това,че е пяла на плейбек или студийни записи също не е окей,според мен, за такъв тип концерт…

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BaGaBoNtIn каза:

Изглежда готин концерта от клиповете,които видях  - сцена,ефекти,видеостени,шоу… но някак ми липсва емоцията,която беше на концерта на Преслава. Също това,че е пяла на плейбек или студийни записи също не е окей,според мен, за такъв тип концерт…

Азис и 4те песни беше на пълен плейбек, голямо неуважение. И двата дуета ги изпя на плейбек и неговите самостоятелните. Само между тях се правеше на някакво гласище. 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, BaGaBoNtIn каза:

Над 90% от песните бяха на живо. Малко плейбек имаше основно заради някои от дуетните партньори, както и когато висеше от тавана, поради невъзможност да пее тогава.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Mr. Greshen каза:

Кои песни се приеха най-добре?

Буквално всичко се пя, то не е сборен концерт на пайнер, че да има огромни разлики. +бис почти след всяка песен която имаше дори и минимална пауза.

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Mr. Greshen каза:

Кои песни се приеха най-добре?

Определено дуетите, може би най-много Мой с Малина (учудващо) ама тогава буквално всички бяха прави и пяха.

Сподели в други сайтове

От това което помня:

Пак ли

Жалко

Докторе

Името ти 

Ток по тялото

Горчиво

Мъко моя

Делта форс

Играй

Запалката

Неговата жена

Зиг заг

Все по живота

Пей сърце

22:22

Феноменален

Ти не си за мен

Еуфория

100 живота

ВНЛ

По, по, по

Кой

Моро му

Мой

За награда

Бутилка

Знам диагнозата

Дяволът ме кара

Лоша ли съм

Можеш ли

С кое право

Дай ми

Тихо ми пази

На две големи

МамаУраган

В твоите очи

Душата ми крещи

Къде беше ти

Welcome to Bulgaria

Хавана Тропикана

Стара каравана

Истински щастлива

Дай ми 

Дай ми любов

Утешителна награда

Имаше и фолклорна

Сподели в други сайтове

По темата за това, което написах вчера имах предвид точно това, вижте коментарите.

WWW.FACEBOOK.COM

Галена & Преслава изпълниха “За награда” на живC

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Emanuela.Carey каза:

Няма ги Галин, Емилия, Емануела, Десита, Лидия, Камелия, Мария - мисля че всички от тях бяха на концерта на Преслава

Лидия и Десита бяха на концерта. Много нейни колеги са били.  От поп певците видях, че са били Дара, Михаела Маринова,Дамян Попов, Лазар. Поне от тях видях сторита да са качили. Мила Роберт също ми се мерна като влизах. Като гледах днес сторитата от колегите и, всички също описват концерта като най-добрият такъв на бг изпълнител и съответно нея като най-голямата. Ми, прави са. 😃

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, DanielPiliov каза:

Определено дуетите, може би най-много Мой с Малина (учудващо) ама тогава буквално всички бяха прави и пяха.

Не е учудващо. Песента е много вдигаща и наелектризираща. Подходяща и за клуб, и за концерт. Вечен хит!

преди 23 минути, Danger. каза:

От това което помня:

Пак ли

Жалко

Докторе

Името ти 

Ток по тялото

Горчиво

Мъко моя

Делта форс

Играй

Запалката

Неговата жена

Зиг заг

Все по живота

Пей сърце

Феноменален

Ти не си за мен

Еуфория

100 живота

ВНЛ

По, по, по

Кой

Моро му

Мой

За награда

Бутилка

Знам диагнозата

Дяволът ме кара

Лоша ли съм

Можеш ли

С кое право

Дай ми

Тихо ми пази

На две големи

МамаУраган

В твоите очи

Душата ми крещи

Къде беше ти

Welcome to Bulgaria

Хавана Тропикана

Стара каравана

Истински щастлива

Дай ми 

Дай ми любов

Утешителна награда

Имаше и фолклорна

Как е успяла да изпее всички тези песни и то целите? Предполагам, някои са били куплет и припев - примерно Можеш ли. Иначе и 5 часа нямаше да стигнат с гости и монолози.

преди 20 минути, petya1 каза:

Лидия и Десита бяха на концерта. Много нейни колеги са били.  От поп певците видях, че са били Дара, Михаела Маринова,Дамян Попов, Лазар. Поне от тях видях сторита да са качили. Мила Роберт също ми се мерна като влизах. Като гледах днес сторитата от колегите и, всички също описват концерта като най-добрият такъв на бг изпълнител и съответно нея като най-голямата. Ми, прави са. 😃

Кое му е поп на тоя?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Буквално всичко се пя, то не е сборен концерт на пайнер, че да има огромни разлики. +бис почти след всяка песен която имаше дори и минимална пауза.

Даааа, но според мен „Играй“ беше крачка напред от останалите песни.

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Danger. каза:

От това което помня:

Пак ли

Жалко

Докторе - не цяла

Името ти 

Ток по тялото

Горчиво

Мъко моя

Делта форс- не цяла

Играй- не цяла

Запалката- не цяла

Неговата жена

Зиг заг

Все по живота

Пей сърце

Феноменален

Ти не си за мен

Еуфория

100 живота

ВНЛ

По, по, по

Кой

Моро му

Мой

За награда

Бутилка

Знам диагнозата

Дяволът ме кара

Лоша ли съм

Можеш ли - не цяла, акустична

С кое право

Дай ми - не цяла, акустична

Тихо ми пази

На две големи

МамаУраган - не цяла

В твоите очи

Душата ми крещи - не цяла, акустична

Къде беше ти

Welcome to Bulgaria

Хавана Тропикана

Стара каравана

Истински щастлива - тая не я помня даже, може би акапелно

Дай ми любов- не цяла, акустична (май?)

Утешителна награда - не цяла, акустична

Имаше и фолклорна - акапелно, май беше Не казвай любе

За @asylum

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...