Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:
WWW.BTV.BG

Певицата се врече във вярност на бизнесмена Теодор Петков

Тия от БТВ направо навряха НОВА в ... Венета е топ. Толкова разтропана. Далеч по-добре от Гала.

Мара успя да върже няколко изречения. Какво стана, не знам. Очевидно за нея е нов бизнес проект, а този мъжът й е толкова хлътнал. Направо чак го съжалявам. Хванала го е за топките яко. 

И Марчела с топ проект с румънеца Цангата... явно ще имаме Делта форс 2.

Мара имала "авторитет като жена и дама" според Венета 🤣

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 27 минути, DarkChild каза:

Тя Венета винаги така си ги габарка да влязат във филма и да почнат да ръсят глупости

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DarkChild каза:

Ми то за човек с мозък с големината на грахово зърно, като този на Вегета, това си е авторитет

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

@Emanuela.Carey @xroflx9 коментирайте! Най-сетне отново си имаме ковренски хит, след като Андра и Янка капитулираха! 

Предпочитам тази,защото по същия начин-натокана и наковрена влизам в люлинската панелка на @Emanuela.Carey!!!!

Тази също ми беше guilty pleasure навремето

Spoiler

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

Ми то за човек с мозък с големината на грахово зърно, като този на Вегета, това си е авторитет

Граховите насаждения ще те съдят за клевета, да ги сравняваш с липсващия мозък на тая! 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

Изискваме Пепа при Венета Райкова

IMG-9386.jpg

И Луна, Андреа!

преди 4 часа , xroflx9 каза:

Предпочитам тази,защото по същия начин-натокана и наковрена влизам в люлинската панелка на @Emanuela.Carey!!!!

Тази също ми беше guilty pleasure навремето

Свий скритото съдържание

Сподели в други сайтове

@pacho ето ти другия клип който е смесил Люси на Марта Савич с "Последен адрес".

Марта Савич не е лошо да се вдъхнови и от новите й клипове. Много има да се учи! ;) 

Сподели в други сайтове

От 4.09.2025 г. от 19:30, DevilWish каза:

Може да имам лош имидж, но лоша песен - никога!!! Чухте ли вече “МЕГАЛУКС” 😍😻

image.png.d58f5b702ac1064687de5d463b346054.pngimage.png.0ac2cb4bc1a19c694de09403064975a4.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.d58f5b702ac1064687de5d463b346054.pngimage.png.0ac2cb4bc1a19c694de09403064975a4.png

Така е. Разбирам ако визира любимите ми нейни Любовница, Филмарка, Завоя и Новата ти. Както и някои от песните в Алфа..... но ако ми говори за КлеоПатра, Афродита и Хермафродита  - заслужава точно този поглед и да й кажем "Я се разкарай от тука с тая простотия! Селянка! ИлЯнци!"

Сподели в други сайтове

нещо извън темата,но ще бъда много благодарен,ако някой знае с коя програма се правят тези ефекти тип “оживяване на снимка” ? 

WWW.INSTAGRAM.COM

181 likes, 0 comments - club.illuzion on September 5, 2025: "🔥 Тази сряда, 10.09, Illuzion става сцена на истински музикален взрив! 🎤 GALIN с най-големите си...

Сподели в други сайтове

@asylum

SIGNAL.BG

Попфолк певицата Джоанна се завръща на сцената след 12-годишно отсъствие. Изпълнителката, чиято звезда изгря под шапката на Ара Мюзик, където реализира

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, DevilWish каза:

@asylum

SIGNAL.BG

Попфолк певицата Джоанна се завръща на сцената след 12-годишно отсъствие. Изпълнителката, чиято звезда изгря под шапката на Ара Мюзик, където реализира

Хитмейкърка!

Ози Озбърн 🤣

IMG_2259.jpeg

IMG_2261.jpeg

IMG_2262.jpeg

IMG_2263.jpeg

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

sofi_marinova_official on September 6, 2025: "📖 Вчера моята Доничка ми подари първата част на романа и „Животът, който ми се...

преди 6 минути, DevilWish каза:

ХИТ: ДЖОАННА👈
Много ме кефи как отговаря под всеки коментар!

“Гнусен си. Ще се моля за теб!🙏🏼🤣❤️

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

sofi_marinova_official on September 6, 2025: "📖 Вчера моята Доничка ми подари първата част на романа и „Животът, който ми се...

“Гнусен си. Ще се моля за теб!🙏🏼🤣❤️

"Няма да те игнорирам, защото всеки коментар носи по-високо предлагане"
Сякаш казва!

Предложи ми отново грешното, най-скандалното и нечестното! Фръц-пръц!

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, SG каза:

ДесиСлава и Мими Иванова вече официално подготвят дует. :heart:

Ще флопне… след сезонния хит с Джена такива празни напъни само ще я върнат назад.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Ще флопне… след сезонния хит с Джена такива празни напъни само ще я върнат назад.

Наистина, не разбирам какво толкова не й харесва в поп-фолка, а го пее? Тя има толкова добри песни.
Иначе няма да е първата, Тони Стораро преди години също имаше дует с Йорданка Христова.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, pacho каза:

Взе да се мъкне с лелките, догодина да я канят на Обич и песен с Мая Нешкова, Силвия Кацарова и Йорданка Христова.

Това е целта. Не се шегувам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...