alisali1234 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Глория някога да не имала гадже, което не е мутра или подобно на мутра? Да си отнася хейта, заслужава го. Ония Павел на Прасислава не беше ли и той някакво мутре. Те всеки втори вече е такъв. Да си го отнасят, няма жал. Така ще е то. Пък като му гледам противната мутра, единствения вариант тая да е харесала нещо в него ако е бил с много голям и да е бил много талантлив в леглото. Макар, че и тя отдавна не е първа красота. Глория е набедена за прима, каквато никога не е била. Абсолютно посредствена певачка с пост-сръбски кръчмарски извивки, която не знае къде се намира и никога не е знаела, но пък самочувствието е минимум Лейди Гага. Даже не знам за каква икона и прима я имат, тя Паришева има повече хитове от нея като стана дума за Елена. Елена хората искат да пропее отново, Глория да спре. Сметнете си коя е повече прима :D 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Ти ще посетиш ли този концерт? И въобще от последните чалгарски вопли в Арена Армеец смяташ ли да присъстваш на някой? Не съм изплискал легена толкова. Може би на Жалка бих се пуснал, защото съм сигурен, че ще направи шоу, но пеенето е покъртително. А и генерално не я слушам. От песните й в последните 2 години, може би 2-3 съм пускал повече от веднъж. Прекрасно е, че няма билети ххх 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 8 минути, alisali1234 каза: Глория някога да не имала гадже, което не е мутра или подобно на мутра? Да си отнася хейта, заслужава го. Ония Павел на Прасислава не беше ли и той някакво мутре. Те всеки втори вече е такъв. Да си го отнасят, няма жал. Така ще е то. Пък като му гледам противната мутра, единствения вариант тая да е харесала нещо в него ако е бил с много голям и да е бил много талантлив в леглото. Макар, че и тя отдавна не е първа красота. Глория е набедена за прима, каквато никога не е била. Абсолютно посредствена певачка с пост-сръбски кръчмарски извивки, която не знае къде се намира и никога не е знаела, но пък самочувствието е минимум Лейди Гага. Даже не знам за каква икона и прима я имат, тя Паришева има повече хитове от нея като стана дума за Елена. Елена хората искат да пропее отново, Глория да спре. Сметнете си коя е повече прима Изсра се на хубавия пост, споменавайки Париша 🤮хората искаме Адриана бейби - истинската прима на фолка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Впрочем, ако направим съпоставка между Глория и останалите, последният голям титаничен хит на Глория е "Ако те няма", тя го пуска на 33 годишна възраст, малко преди да навърши 34 години. За справка: - Галена на 33 годишна възраст пуска най-големият си соло хит евър - "Феноменален", след него продължава да пуска хит след мегахит и по никакъв начин нито възрастта, нито хотовостта на "Феноменален" възпрепястват блясквата ѝ кариера; - Азис, малко преди да навърши 33 години, пуска най-големият български балкански хит евър - "Сен Тропе", пореден диамант в короната му от хитове, след него пръска дискотеките и с други хитове - така и до днес. А "Сен Тропе" е най-известната българска песен по света изобщо и перманентно звучи от различни държави; - Преслава на 33 годишна възраст пуска "Не се изтриваш" - първият поп-фолк дамски клип с премиера над 500 000 за първото денонощие в ютуб, рекорд, който и до днес си остава непокътнат. Да не говорим, че бие Азис по гледания същата година, който с премиерата на "Мотел" няколко месеца по-рано прави само 490К за първите 24 часа. "Не се изтриваш" става отправна точка за серията мегахитове, които Преслава пуска след това и които я връщат на върха и я правят конкурентноспособна на Галена; - Емилия на 33 години пуска поредица от силни и стабилни хитове - "Ето ме", "Питбул" с Т. Стораро, "Обичай ме" с Б. Дали, последната е един от най-големите баладични хитове за миналото десетилетие; - Малина на 33 годишна възраст дебютира в музиката. На по-късен етап има пик, турнета, реклами, дуети с Азис, мощни приеми и т.н; - Есил Дюран на 33 години пуска най-големият си хит евър - "СМС", но това не я спира да произвежда хитове и занапред, да бъде жури в Мюзик Айдъл, да отиде на турне; Правете си изводите. Който иска - може да е конкурентноспособен, който не - е Гюр. - Десислава на 33 години, след финансов колапс и фалит с ДСТВ, става втора на Евровизия, пуска мегахит - дует с Тони Стораро - "Не искам без теб", песен, популярна и слушана и до днес. А лятото, за първи път от няколко години, съумява да създаде и соло хит - "Моето друго аз", която се върти по ФЕН ТВ. По поп телевизиите се върти нейният англоезичен сингъл - "Only one". Годината финишара с "Мръсни поръчки", която е комерс хит. Във всички фейсбук класации(единствените релевантни след закриването на НФ и след като не е в Пайнер) е номинирана за Певица на годината наред с Галена, Анелия, Преслава - топа на топа; - Анелия на 33 години, малко преди да навърши 34, пуска един от най-големите си хитове евър, към момента с приблизително 41 милиона гледания - "Гот ми е". А малко по-късно, вече на 34 годишна възраст пуска най-големият си хит, съпоставим по популярност със "Само мене нямаш" и "Погледни ме в очите" - "Дай ми още", кавърдисан в няколко държави; 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 15 минути, alisali1234 каза: Глория някога да не имала гадже, което не е мутра или подобно на мутра? Да си отнася хейта, заслужава го. Ония Павел на Прасислава не беше ли и той някакво мутре. Те всеки втори вече е такъв. Да си го отнасят, няма жал. Така ще е то. Пък като му гледам противната мутра, единствения вариант тая да е харесала нещо в него ако е бил с много голям и да е бил много талантлив в леглото. Макар, че и тя отдавна не е първа красота. Глория е набедена за прима, каквато никога не е била. Абсолютно посредствена певачка с пост-сръбски кръчмарски извивки, която не знае къде се намира и никога не е знаела, но пък самочувствието е минимум Лейди Гага. Даже не знам за каква икона и прима я имат, тя Паришева има повече хитове от нея като стана дума за Елена. Елена хората искат да пропее отново, Глория да спре. Сметнете си коя е повече прима Като кажат "примата' на фолка" не поставят ударението на правилното място. Коректно е да се казва "при'мата на фолка" 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Впрочем, ако направим съпоставка между Глория и останалите, последният голям титаничен хит на Глория е "Ако те няма", тя го пуска на 33 годишна възраст, малко преди да навърши 34 години. За справка: - Галена на 33 годишна възраст пуска най-големият си соло хит евър - "Феноменален", след него продължава да пуска хит след мегахит и по никакъв начин нито възрастта, нито хотовостта на "Феноменален" възпрепястват блясквата ѝ кариера; - Азис, малко преди да навърши 33 години, пуска най-големият български балкански хит евър - "Сен Тропе", пореден диамант в короната му от хитове, след него пръска дискотеките и с други хитове - така и до днес. А "Сен Тропе" е най-известната българска песен по света изобщо и перманентно звучи от различни държави; - Преслава на 33 годишна възраст пуска "Не се изтриваш" - първият поп-фолк дамски клип с премиера над 500 000 за първото денонощие в ютуб, рекорд, който и до днес си остава непокътнат. Да не говорим, че бие Азис по гледания същата година, който с премиерата на "Мотел" няколко месеца по-рано прави само 490К за първите 24 часа. "Не се изтриваш" става отправна точка за серията мегахитове, които Преслава пуска след това и които я връщат на върха и я правят конкурентноспособна на Галена; - Емилия на 33 години пуска поредица от силни и стабилни хитове - "Ето ме", "Питбул" с Т. Стораро, "Обичай ме" с Б. Дали, последната е един от най-големите баладични хитове за миналото десетилетие; - Малина на 33 годишна възраст дебютира в музиката. На по-късен етап има пик, турнета, реклами, дуети с Азис, мощни приеми и т.н; - Есил Дюран на 33 години пуска най-големият си хит евър - "СМС", но това не я спира да произвежда хитове и занапред, да бъде жури в Мюзик Айдъл, да отиде на турне; Правете си изводите. Който иска - може да е конкурентноспособен, който не - е Гюр. - Десислава на 33 години, след финансов колапс и фалит с ДСТВ, става втора на Евровизия, пуска мегахит - дует с Тони Стораро - "Не искам без теб", песен, популярна и слушана и до днес. А лятото, за първи път от няколко години, съумява да създаде и соло хит - "Моето друго аз", която се върти по ФЕН ТВ. По поп телевизиите се върти нейният англоезичен сингъл - "Only one". Годината финишара с "Мръсни поръчки", която е комерс хит. Във всички фейсбук класации(единствените релевантни след закриването на НФ и след като не е в Пайнер) е номинирана за Певица на годината наред с Галена, Анелия, Преслава - топа на топа; - Анелия на 33 години, малко преди да навърши 34, пуска един от най-големите си хитове евър, към момента с приблизително 41 милиона гледания - "Гот ми е". А малко по-късно, вече на 34 годишна възраст пуска най-големият си хит, съпоставим по популярност със "Само мене нямаш" и "Погледни ме в очите" - "Дай ми още", кавърдисан в няколко държави; Пропусна Петра, която като Малина дебютира на дъртини. За Ванча да не говорим кога гръмна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Като кажат "примата' на фолка" не поставят ударението на правилното място. Коректно е да се казва "при'мата на фолка" Прѝмата на фолка е Кати, а прима̀тът - Гюр. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 минута, asylum каза: Прѝмата на фолка е Кати, а прима̀тът - Гюр. Преди години като ви разправях, че Кати има повече хитов от Гюр - не ми вярвахте: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Author Report Сподели Публикувано Август 17 преди 12 часа , PHILIPP PLEIN каза: Глория - “Наркотик” / “Любов през решетки” ? Нов клип ли е снимала? Много подходящо време! Да я пуска! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Author Report Сподели Публикувано Август 17 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Доста нагла кражба. Значи и Велислав си е чопвал. Някой ми беше казал, че семпъл било позволено и не се считало за кавър или кражба. Фактически, те са взели семпъл. от тази песен, т.е. Велислав е използвал, но колко ли още песни е правил по този начин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 3 минути, DevilWish каза: Значи и Велислав си е чопвал. Някой ми беше казал, че семпъл било позволено и не се считало за кавър или кражба. Фактически, те са взели семпъл. от тази песен, т.е. Велислав е използвал, но колко ли още песни е правил по този начин? Ми то цялата песен на Йоргос е 1:1 с тая на Вероника. То поне някакъв хит да беше за нея, а тя е една от най-тъпите ѝ евър и буквално я закотви на дъното. Другият кавър от този албум поне беше хит в Б-я в изпълнение на.... Алисия: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: Преди години като ви разправях, че Кати има повече хитов от Гюр - не ми вярвахте: Никой никога не се е съмнявал: - Пеперуда - Лунна нощ - Най ми е добре - Сън - Нестандартни сме - Гот ми е - Като лъскаво ферари - Сваляй дрехите - Кажи обичам те - и други. А Гюр ко има? Тъпата Река и Циганско е сърцето?? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: последният голям титаничен хит на Глория е "Ако те няма" Това извън форума тук, не мисля, че има човек който да го помни, не мисля, че и е било някакъв хит на времето. Може би макс 50то място в годишна класация. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 5 минути, Olay каза: Това извън форума тук, не мисля, че има човек който да го помни, не мисля, че и е било някакъв хит на времето. Може би макс 50то място в годишна класация. Браво! Току-що зачеркна и тоз мижав успех. Сега доволен ли си? 🤣 Последният хит на Гюр е Носталгия и тя се погрижи да го забравим, пеейки Кралица и подобни ташаци. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Павел не го ли раздава земеделец с евро субсидии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 37 минути, Olay каза: Това извън форума тук, не мисля, че има човек който да го помни, не мисля, че и е било някакъв хит на времето. Може би макс 50то място в годишна класация. Да, последните масови хитове на Гло са тия от 2004...демек 21 година and counting. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 53 минути, Olay каза: Това извън форума тук, не мисля, че има човек който да го помни, не мисля, че и е било някакъв хит на времето. Може би макс 50то място в годишна класация. Не че защитавам песента, но това да е била хит тогава и днес е различно. Както и спри ме беше хот, това че двете не се помнят като големи хитове днес няма значение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Относно баба, тя просто не е артист. Няма нищо артистично и музикално в нея. Мелето и Андрю добре го обясниха: като беше Заговоров и другите кариерата вървеше, сама видяхме докъде стигна. Тръгнала да се оправдава като ученичка, както казах ако беше Тейлър или дори една Емануела досега вече да има песен и албум да се готви по темата. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: Относно баба, тя просто не е артист. Няма нищо артистично и музикално в нея. Мелето и Андрю добре го обясниха: като беше Заговоров и другите кариерата вървеше, сама видяхме докъде стигна. Тръгнала да се оправдава като ученичка, както казах ако беше Тейлър или дори една Емануела досега вече да има песен и албум да се готви по темата. Е, първите три албума на Гло са главно с нейни музики и текстове и точно те са с 6-цифрени тиражи. Тогава не еимало много конкуренция, но все пак точно тя прави cultural reset тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Относно баба, тя просто не е артист. Както би казал @DarkChild: "Тя не е артист, тя е обикновен аутист!". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час , DevilWish каза: Значи и Велислав си е чопвал. Някой ми беше казал, че семпъл било позволено и не се считало за кавър или кражба. Фактически, те са взели семпъл. от тази песен, т.е. Велислав е използвал, но колко ли още песни е правил по този начин? Ако семплираш, трябва да добавиш композитора на оригиналната мелодия в списъка с автори. Бийонсе затуй има поне по 20 автора на песен. Може в БГ да са различни законите, де 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Author Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Ми то цялата песен на Йоргос е 1:1 с тая на Вероника. То поне някакъв хит да беше за нея, а тя е една от най-тъпите ѝ евър и буквално я закотви на дъното. Другият кавър от този албум поне беше хит в Б-я в изпълнение на.... Алисия: На Алисия "Искам пак" ми е много любима. Нейната е от 2006 година, на Вероника 2008. Току що, Karma93 каза: Ако семплираш, трябва да добавиш композитора на оригиналната мелодия в списъка с автори. Бийонсе затуй има поне по 20 автора на песен. Може в БГ да са различни законите, де В България почти не го правят. Той нали и Токича има доста семпли. Даже на времето се говореше за на Гергана - "Измама" и някаква "Aisha" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: Не че защитавам песента, но това да е била хит тогава и днес е различно. Както и спри ме беше хот, това че двете не се помнят като големи хитове днес няма значение. за Баладичен хит можем да си стиснем ръцете, но за ГОЛЯМ ТИТАНИЧЕН ХИТ? Абсурд 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час , asylum каза: Никой никога не се е съмнявал: - Пеперуда - Лунна нощ - Най ми е добре - Сън - Нестандартни сме - Гот ми е - Като лъскаво ферари - Сваляй дрехите - Кажи обичам те - и други. А Гюр ко има? Тъпата Река и Циганско е сърцето?? тази не знам дали е бил хит, но ме кефи много. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час , asylum каза: Никой никога не се е съмнявал: - Пеперуда - Лунна нощ - Най ми е добре - Сън - Нестандартни сме - Гот ми е - Като лъскаво ферари - Сваляй дрехите - Кажи обичам те - и други. А Гюр ко има? Тъпата Река и Циганско е сърцето?? Щастието е магия Приятелка най-добра Дар от боба Елате в България 100-процентова женица Сбогом Адиос Мучачос Меланхоличния Дует с мъжа й Крепост Ако беше спамила с ретрото си като Кама, Можеше тия да са по-актуални към днешна дата 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари