Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час , DevilWish каза:

Голямо налагане прави Преслава на "Без теб", а гледанията й скачат? 😮 

Вероятно е загубила бас. Кой налага стара песен, която опропасти с неслушаем микс и флопна брутално? 

Все едно Галена да тръгне да налага "Хепи бърдей", Емилия - "С теб да полудея" или Анелия - "Ако с теб не съм". 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DevilWish каза:

Оффффффффффф, тоя моралист!!! БЕЗСРАМНИК!

Хора, наистина съм шокиран...
В България този мъж е суперзвезда, а в Австрия всички знаят примери като Conchita Wurst - мъж, който излиза на сцената в дамски дрехи и грим. Неговият талант и глас без съмнение са големи. Но защо трябва да се насърчава подобен образ?
Защо точно това се показва на децата ни, вместо да им дава истински ценности и достойни модели за подражание? Болезнено е да видиш, в коя посока върви обществото ни.
Моля се на Бог децата ни да имат правилния път и истинските ценности никога да не изчезват.
image.png.e26c8c6416c6b821989afe20ebcef9bf.png

ДАВАЙТЕ ГО НА АЗИС!!! Давайте, да го оправи вече тоя недоволния от живота! МАХАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Точно израелец ли чете морал за децата? Десетки хиляди палестински деца избиха, нека първо да спрат геноцида, тогава да четат морал какво е добро за едно дете

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Olay каза:

Точно израелец ли чете морал за децата? Десетки хиляди палестински деца избиха, нека първо да спрат геноцида, тогава да четат морал какво е добро за едно дете

Да. Представяш ли си? Намерил кой да говори за пример и за деца.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Thecranfan каза:

Вероятно е загубила бас. Кой налага стара песен, която опропасти с неслушаем микс и флопна брутално? 

Все едно Галена да тръгне да налага "Хепи бърдей", Емилия - "С теб да полудея" или Анелия - "Ако с теб не съм". 

Тя я налага в последните месец-два май? Не знам как се е решила, до колкото знам не обича да си пее песните от този период. 

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Thecranfan каза:

Това са си мегахитове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Тя я налага в последните месец-два май? Не знам как се е решила, до колкото знам не обича да си пее песните от този период. 

Ами просто - хит! 

• Like 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Говори с примери. Софка има една от най-стойностните дискографии в чалгата

Хм зависи от гледната точка явно. То и аз мога да кажа същото за Десислава, която пък е с най-разнообразна дискография, но всички знаем, че някои проекти винаги ще й останат като петна на имиджа.

преди 1 час, DevilWish каза:

Добре е лятото тази година. Започна слабо с 1-2 хита през пролетта, но лятото се позасилиха. Но истината е, че дуетите са по-хитови за момента.
Но да..... силна година за Емануела и за Галин от мъжете, защото и "Звъня ти, ало" се хареса до известна степен. Първите 8 месеца е това. После ще разберем. Есента винаги е била решаваща и като цяло в доста големи хитове в чалгата излизат на есен.

Каквото и да си говорим, преди лятото най-масовата песен беше някаква съвсем несериозно издадена "Беба кючек" - без да излиза, че много я изтъквам, както явно се прави тук с други хитове сред малцинствата и попиващите интересите им преобладаващи зомбита по дискотеките. После си се поразместиха пластовете, главно с песните, които посочих, може би и още някои, но риалити звездата си остава с един от най-силните моменти за годината, без дори да го е планувала.

Есента беше определяща като се бореха за награди и някои като Преслава си пазеха най-силните козове за тогава. Сега може просто да получим още някоя и друга успешна песен, да се надяваме стойностна, за мен няма да е зле отново да се засилят повече и откъм клиповете.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SG каза:

Хм зависи от гледната точка явно. То и аз мога да кажа същото за Десислава, която пък е с най-разнообразна дискография, но всички знаем, че някои проекти винаги ще й останат като петна на имиджа.

Каквото и да си говорим, преди лятото най-масовата песен беше някаква съвсем несериозно издадена "Беба кючек" - без да излиза, че много я изтъквам, както явно се прави тук с други хитове сред малцинствата и попиващите интересите им преобладаващи зомбита по дискотеките. После си се поразместиха пластовете, главно с песните, които посочих, може би и още някои, но риалити звездата си остава с един от най-силните моменти за годината, без дори да го е планувала.

Есента беше определяща като се бореха за награди и някои като Преслава си пазеха най-силните козове за тогава. Сега може просто да получим още някоя и друга успешна песен, да се надяваме стойностна, за мен няма да е зле отново да се засилят повече и откъм клиповете.

Да, от към клипове има голям прогрес, но песни..... или ще звучат еднакво или ще са кавъри на вече стари хитове, но в най-лошия вариант песни които имат български версии и то няколко.

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DevilWish каза:

Да, от към клипове има голям прогрес, но песни..... или ще звучат еднакво или ще са кавъри на вече стари хитове, но в най-лошия вариант песни които имат български версии и то няколко.

Сами не виждат колко потенциал има още в този жанр, чиито най-силни години се изградиха на базата на успешно налагане както на стандартно фолк звучене, така и на заигравки и експерименти с други стилове, с друго звучене, с усвоени популярни черти от други нации. Когато излезе примерно една Еуфория на Галена се надявах, че това може да ги вдъхнови да се поразходят малко повече поне из нюансите и вариациите на ориенталското, но надеждите си останаха, очаквано, неудовлетворени...

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Не и снимките с Анда още да стоят в профила на Галена 💀

Голямо дуо бяха преди Андреа да изчатка. В алтернативна вселена “Блясък на Кристали” щеше да гърми в Арената.

IMG-9220.jpg

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, SG каза:

Сами не виждат колко потенциал има още в този жанр, чиито най-силни години се изградиха на базата на успешно налагане както на стандартно фолк звучене, така и на заигравки и експерименти с други стилове, с друго звучене, с усвоени популярни черти от други нации. Когато излезе примерно една Еуфория на Галена се надявах, че това може да ги вдъхнови да се поразходят малко повече поне из нюансите и вариациите на ориенталското, но надеждите си останаха, очаквано, неудовлетворени...

Това, че твоята не експериментира, не значи, че лидерките не го правят

https://youtu.be/R3Vk7sec_2k?si=0xGl9EmQkxOt7LQp 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Не и снимките с Анда още да стоят в профила на Галена 💀

Голямо дуо бяха преди Андреа да изчатка. В алтернативна вселена “Блясък на Кристали” щеше да гърми в Арената.

IMG-9220.jpg

Никой не помни тая песен, дори и аз, дето й се кефех 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, SG каза:

То и да има потенциал, залага се на клонинги и стари песни.... и едни зурни, едни отсвири.... тип Фики... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Най-различното, доброто и интересно звучене за тази година. Всъщност така трябва да звучи поп-фолк към днешна дата.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Гюр - Намери си майстора

WWW.INSTAGRAM.COM

7 likes, 0 comments - merindjei_bg on August 31, 2025: "Мария вдигна на крака малки и големи в град Лъки! Купонът е на 6".

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

Моята достатъчно си е експериментирала за 30 години, повече от всички други - и после са я копирали, създавала е трендове, изменяла е лицето на жанра и т.н. И днес го прави, всъщност, но не с такъв ефект.

Тази песен дето си постнал съм я признал и се радвам, че публиката я оцени.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Гюр - Намери си майстора

WWW.INSTAGRAM.COM

7 likes, 0 comments - merindjei_bg on August 31, 2025: "Мария вдигна на крака малки и големи в град Лъки! Купонът е на 6".

Много гледания като за нея :D Любимата ми "АКО жени изневери" си е останала на 1 М., а "Бали, Бали Дубай" е минала милиончето. :D 

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Моята достатъчно си е експериментирала за 30 години, повече от всички други - и после са я копирали, създавала е трендове, изменяла е лицето на жанра и т.н. И днес го прави, всъщност, но не с такъв ефект.

Тази песен дето си постнал съм я признал и се радвам, че публиката я оцени.

Не е експериментирала повече от други през 90-те и ранните 2000 - Екстра Нина и дори закърнялата днес Гюр беше много разнообразна.

Манол е най-якото тело̀ в чалгата в момента!

WWW.INSTAGRAM.COM

4 likes, 0 comments - merindjei_bg on August 31, 2025: "Емануела".

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Не е експериментирала повече от други през 90-те и ранните 2000 - Екстра Нина и дори закърнялата днес Гюр беше много разнообразна.

Манол е най-якото тело̀ в чалгата в момента!

WWW.INSTAGRAM.COM

4 likes, 0 comments - merindjei_bg on August 31, 2025: "Емануела".

Сега се сетих, че тя щеше да обявява концерт през 2026? 😮 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Danger. каза:

В началото не й обърнах внимание, но всъщност е зарибявка и има добра инерция и догодина ще мине 10 млн. гледания без проблем

ужасна е за мен. И Сланина като цяло ми е ултра неприятна; гласови данни, диапазон, еклектика - 0

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, asylum каза:

Не е единствената, която е експериментирала, все пак точно с рискове и опипване на почвата се изгради основен дял от жанра тогава, но Десислава категорично беше нестандартна най-много от всички. 

Днес всички вече са закърнели през 99% от времето, затова песни като тази на Емси и Теди ни впечатляват, макар и чалгата да е показвала, че може да изненада с мнооого повече. При Гло закърняването просто продължава 20 години, тя за рекорд се бори вероятно.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

Това което направиха на времето Софи Маринова и Константин с "Проблем", но там имаше няколко български версии на Малина и един дует, ако не се лъжа. 

най-добре изпятата версия е тази и то заради Румяна.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

Наистина. Деса има такива песни, които биха изчервили и най-просташките изпълнители от 90-те. Софа няма такива неща в дискографията си.

да направи кавър на:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

най-добре изпятата версия е тази и то заради Румяна.

А, точно за това имах предвид! ❤️ Аз съвсем я обърках песента на Софи и Константин с "Да или не" на Малина :D плюс Мъжете с нас полудяват.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...