Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

Деси Слава е казала на концерта си в Пловдив, че се връща да живее в Пловдив. Тя вече 10 години живя тук, но после се премести в София. Интересно от какво е продиктувано решението й.

Другото, което се замислих е, че Глория едва продаде билетите (даже май имаше малко празни места) за концерта си в Летния театър в Пловдив миналата година, който е с капацитет 2000 места. А Деси Слава е напълнила Античния театър на фул макс, който е с 3500 места (колкото НДК). Аз бях с впечатлението, че Глория е останала с повече верни почитатели от Деси Слава? Или може би хората милеят за народно и затова са отишли значително повече хора на концерта на Деси Слава? Как си го обяснявате?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Деси Слава е казала на концерта си в Пловдив, че се връща да живее в Пловдив. Тя вече 10 години живя тук, но после се премести в София. Интересно от какво е продиктувано решението й.

Другото, което се замислих е, че Глория едва продаде билетите (даже май имаше малко празни места) за концерта си в Летния театър в Пловдив миналата година, който е с капацитет 2000 места. А Деси Слава е напълнила Античния театър на фул макс, който е с 3500 места (колкото НДК). Аз бях с впечатлението, че Глория е останала с повече верни почитатели от Деси Слава? Или може би хората милеят за народно и затова са отишли значително повече хора на концерта на Деси Слава? Как си го обяснявате?

Деса е по-яка. Има по-голямо жанрово разнообразие, по-голям глас и талант. Кючеците в последните години и актуалността си казват думата. А от гледна точка на продаваемото (фоклора) е безупречна.

Ако обяви чалга концерт в София ще отидеш? Аз бих.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Lelqtian каза:

под червения фенер
подмокри моя боунер 

обожавам тялото ти знойно загоряло,
за топла мъжка ръка и ласка му е домиляло,
и още повече ме мокриш пред това сеяло,
нищо, че кат ми тече лигата от устата мязам на куче преяло!

Гюр, моля те, качи се в този трактор,
за тази професия няма възраст, нищо, че по ЕГН си кат велоцираптор!

И запомни, че да си текезесарка е твоето призвание,
нищо, че името ти за простолюдието е название!

Била си символ на стил и класа,
нищо, че си с фигура на кухненска маса!

Знаем, че имаш фенове безброй,
но да им пишеш във фейса "zdr na majka ti" не те прави национален герой!

Колкото си тънкообидна,
толкова се държиш и кат лелка фригидна!

Държавата, че ще напуснеш, не ни плаши,
а от лелчинското си присъствие ни отърви!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Край на Торино и Пашата! 😐

Латино дуетът Торино и Пашата се разделиха, неочаквано за всички, двамата доскорошни най-добри приятели и партньори на сцената, дори не се следват в социалните мрежи.
ЖАЛКО за феновете... бяха добър тандем! 🫶❤️

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, FikLena каза:

Латино дуетът Торино и Пашата се разделиха, неочаквано за всички, двамата доскорошни най-добри приятели и партньори на сцената, дори не се следват в социалните мрежи.

Наистина жалко, феноменални гласове, невероятни текстове, разнообразен репортоар.

Единствено раздялата на Румънеца и Енчев ме е боляла повече.

• Haha 4
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, FikLena каза:

според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!!

• Like 2
  • Sad 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Защо една от най-яките песни има 2 милиона само?

Е 2М за 13 дни пак е достатъчно добре. Също така поне са реални, а не като Коце с 5М за месец на неизвестна песен.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Mr. Greshen каза:

Утре пуска нов кючек.

Клипът ще е кастинг с дебелани? 🤣

Няма избор, вчера Билборд се уведомили Фики, че албумът му "XXX" е петорно платинен. Трябва да догонва.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, fengergana каза:

според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!!

Може би Торино се е натъжил, че навсякъде канят само Пашата.

Profile_-_The_Ugly_Duckling.webp

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Willy каза:

Е 2М за 13 дни пак е достатъчно добре. Също така поне са реални, а не като Коце с 5М за месец на неизвестна песен.

Да, това беше много странно с неговата песен.... Да кажеш, че е като на Галин и Азис песента която си ги заслужава или на Емануела и Теди, но ми е много съмнително всичко това покрай неговата песен.
Просто заслужава повече..... 3-4 например. Но ще ги стигне ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Не е баш фул макс, но въпреки това успехът й е голям, страхотна певица.

Може ли линк за mp3 на дуета на Галена и Цветелина?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Деса е по-яка. Има по-голямо жанрово разнообразие, по-голям глас и талант. Кючеците в последните години и актуалността си казват думата. А от гледна точка на продаваемото (фоклора) е безупречна.

Ако обяви чалга концерт в София ще отидеш? Аз бих.

Това! Деса има повече хитове от ГИК взети заедно - дори да броим Вимето ти и Яче и другите им два хита дори не са близо до на Деса серията. То само "В твоите очи" праща всичко на Глора/Вана/Кама взето заедно в коша, какво остава за всички останали от хитове до популярни песни.

То не бяха Гледай да не бъркаш, И на всички като теб, Мъже милиарди и дори дуета с Джена е супер успешен като за нивото в момента. 

Сподели в други сайтове

От 11.08.2025 г. от 23:24, DevilWish каза:

Много е просто, защото е заета да се подготвя за грандиозния си концерт. :D 

image.png.929fbec9ce5860e7283f54cde0f66c9d.png

Кетърниг, моляяяяяяяяяя!
- Ма той изяден, ма!

На концерта на Рени няма да има кетъринг. Никоя фирма не се наема да приготви толкова огромно количество еклери, които са нужни за доставка в съблекалнята й. 

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, pacho каза:

Поли Генова тайно искала да прилича на Джина Стоева, оперирала нос, инжектирала устни.

8e5kV.jpg

Има още няколко стъпки да завърши трансформацията и да ходи по участия като Джин по селски фестивали и подобни седянки - присаждане на суджук и "дует" с Ивена. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 11.08.2025 г. от 23:31, pacho каза:

Глория как ги пере тия пайетени тоалети, много ми е интересно, все пак ги носи на всяко 3-то участие. :D  

Много зле звучи на този концерт, гласът й е необуздан.

Много просто, не ги пере. Проветрява ги на простора в двора. :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...