GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 часа , SG каза: Тениски, торби, железни чашки, картички (за жалост не на "Party Animals", а на "България в душата ми" 🫤) Фолклорен албум ще има ли тази година, в крайна сметка или не? Иначе и аз се радвам много за нея. Турнето е успешно със сигурност. 3000 места в Античния театър си е доста амбициозно. Затова повечето правят в Летния. Сигурен съм, че ще напълни и НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 От 10.08.2025 г. от 9:55, Mr. Greshen каза: Преси е започнала да пее по участия любимата ви Без теб TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM От 10.08.2025 г. от 10:47, Andrew Cunanan. каза: сигурно я е пяла, по повод, че най-сетне след 9 години, направи 4 милиона гледания в тубата! От 10.08.2025 г. от 10:52, pacho каза: Една от най-яките й песни. Хитов хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 Диона с ново превъплъщение / СНИМКА | Signal.bg SIGNAL.BG Диона публикува в профилите си в социалните мрежи нов фотос, на който грейва пред почитателите си с коренна промяна. Попфолк звездата, която в обичайната си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Тик ток превръща това в хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Който казва, че Коце не може да пее, жестоко греши. Снощи толкова много пя акапелно и то други стилове, че просто не знам защо на записи му променят гласа. Коце може да пее много високо. А дуета му с дъщеря му е хит. Хората я искаха и я пееха. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 13 минути, Sunlight каза: Който казва, че Коце не може да пее, жестоко греши. Снощи толкова много пя акапелно и то други стилове, че просто не знам защо на записи му променят гласа. Коце може да пее много високо. А дуета му с дъщеря му е хит. Хората я искаха и я пееха. Танче, май те видях като бях на море миналата седмица, но не съм сигурен. Мисля, че беше с розовото от Алеса и косата ти беше много яка. Кефи ли те последния дует на Райна и Камен? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 52 минути, DevilWish каза: Диона с ново превъплъщение / СНИМКА | Signal.bg SIGNAL.BG Диона публикува в профилите си в социалните мрежи нов фотос, на който грейва пред почитателите си с коренна промяна. Попфолк звездата, която в обичайната си Аман от тоя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 преди 15 минути, Lelqtian каза: Аман от тоя. Шимейл.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 Джорджия - "Коя си ти" Лесни като тебе с буква К наричат! ❤️ Нямам търпение да я чуя цялата песента която бяха направили за Преслава, а после за Преслава и Галена. Между другото без лещи изглежда много по-добре с тъмни очи...... 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 часа , GSA каза: Фолклорен албум ще има ли тази година, в крайна сметка или не? Иначе и аз се радвам много за нея. Турнето е успешно със сигурност. 3000 места в Античния театър си е доста амбициозно. Затова повечето правят в Летния. Сигурен съм, че ще напълни и НДК. Не знам за фолклорния албум, още не бързам да се надявам но мисля, че е доста нахъсана този път да си спази обещанията. Между другото, стори ми се, че сред публиката има голямо нетърпение за поп-фолк концерт и затова докато ДС даваше снимки и автографи (което явно в крайна сметка е продължило към два часа) я заговаряха неведнъж по тази тема и тя звучеше уверена за въпросното събитие догодина. Надявам се успеха на фолклорното турне, и най-вече фурора на места като Античния, които поначало й бяха мечта, да й дадат стимул. Относно самият фолклор съм на мнение, че решението й да поеме такъв риск ще й се отплати и в дългосрочен план, и ще даде пример и за други изпълнители от старите генерации. Каквито и да си говорим, при всички ще дойде възраст, на която жанрове като фолклора и естрадата ще им лежат по-сериозно от чалгата. Конкретно за едни вече утвърдени във народната музика имена като Нелина и Райна, да речем и Глория, мисля, че е време за концерти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 1 час, Lelqtian каза: Аман от тоя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Когато Планета ти пратят нотификация, че най-накрая са качили хит.❤️ Страхотно качество, най-накрая някои от евъргрийните на Камс получават адекватни ъплоуди по платформите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 Коя34? за КОЯ се мисли? Фолк звездата Джулия категорична: Ето тази песен чаках! | Signal.bg SIGNAL.BG Джулия зарадва почитателите си с новината за предстоящ музикален проект. Попфолк певицата в момента работи усилено по новото попълнение в репертоара си, като 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 Яница и тя май снима нов клип. Yanitsa е в UFO Film and Television Studio. 49 м ·Gorna Malina, Софийска област · По-полека само ще запалиш барута… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Дадох шанс на песента на Сиана и ме зариби. Кефи ме че си пуска за кеф, защoто ако искаше да се завръща Ганев много лесно можеше да й направи хит по формула и фийт с Галена/Преслава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 3 часа , DanielPiliov каза: Тик ток превръща това в хит За съжаление да, но е от тези хитове с ограничена категория от тик ток и тинейджъри. Вчера чух как едни деца си я бяха надули на Тасос в Гърция. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 преди 8 минути, Willy каза: Дадох шанс на песента на Сиана и ме зариби. Кефи ме че си пуска за кеф, защoто ако искаше да се завръща Ганев много лесно можеше да й направи хит по формула и фийт с Галена/Преслава. Мен веднага ме грабна и се чудя защо има толкова малко гледания? Песента е супер! Това написах онзи ден, че ако беше на Преслава, Галена или дори Анелия или Емилия, да е топ хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 19 минути, DevilWish каза: Яница и тя май снима нов клип. Yanitsa е в UFO Film and Television Studio. 49 м ·Gorna Malina, Софийска област · По-полека само ще запалиш барута… това е от тоя клип: визията, дето влачи колата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: това е от тоя клип: визията, дето влачи колата. Беше я публикувала преди малко и реших, че е снимала още нещо ново 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 а едно време какви балади се правеха! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 3 часа , GSA каза: Танче, май те видях като бях на море миналата седмица, но не съм сигурен. Мисля, че беше с розовото от Алеса и косата ти беше много яка. Кефи ли те последния дует на Райна и Камен? Не знам кога е било това. Харесва ми клипа, ама песента нещо не мога да я възприема. Да видим дали ще приеме поканата на Коце, че ще съм на концерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 минути, Sunlight каза: Не знам кога е било това. Харесва ми клипа, ама песента нещо не мога да я възприема. Да видим дали ще приеме поканата на Коце, че ще съм на концерта. Ако Райна отиде и аз съм там 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 9 минути, GSA каза: Ако Райна отиде и аз съм там Аз днес бях на морето. А преди 20 дена бях пак на плажа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 40 минути, Sunlight каза: Аз днес бях на морето. А преди 20 дена бях пак на плажа. Значи там съм те видял. Бях до Бургас да се разходя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Сподели Публикувано Август 11 Сръбските хитове/Serbian hits 1 д · Мирослав Илич и Глория на празника на Мизия снощи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари