Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , SG каза:

Тениски, торби, железни чашки, картички (за жалост не на "Party Animals", а на "България в душата ми" 🫤)

Фолклорен албум ще има ли тази година, в крайна сметка или не? Иначе и аз се радвам много за нея. Турнето е успешно със сигурност. 3000 места в Античния театър си е доста амбициозно. Затова повечето правят в Летния. 
Сигурен съм, че ще напълни и НДК. 

Сподели в други сайтове

От 10.08.2025 г. от 9:55, Mr. Greshen каза:

Преси е започнала да пее по участия любимата ви Без теб

VM.TIKTOK.COM

От 10.08.2025 г. от 10:47, Andrew Cunanan. каза:

сигурно я е пяла, по повод, че най-сетне след 9 години, направи 4 милиона гледания в тубата!
image.png.953465d2e611c332819ccaa345d62824.png

От 10.08.2025 г. от 10:52, pacho каза:

Една от най-яките й песни.

Хитов хит!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Диона публикува в профилите си в социалните мрежи нов фотос, на който грейва пред почитателите си с коренна промяна. Попфолк звездата, която в обичайната си

image.png.969c24ba4b313a809528c96524dc5920.png

Сподели в други сайтове

Който казва, че Коце не може да пее, жестоко греши. Снощи толкова много пя акапелно и то други стилове, че просто не знам защо на записи му променят гласа. Коце може да пее много високо. 

А дуета му с дъщеря му е хит. Хората я искаха и я пееха. 

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Sunlight каза:

Който казва, че Коце не може да пее, жестоко греши. Снощи толкова много пя акапелно и то други стилове, че просто не знам защо на записи му променят гласа. Коце може да пее много високо. 

А дуета му с дъщеря му е хит. Хората я искаха и я пееха. 

Танче, май те видях като бях на море миналата седмица, но не съм сигурен. Мисля, че беше с розовото от Алеса и косата ти беше много яка.

Кефи ли те последния дует на Райна и Камен? 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Диона публикува в профилите си в социалните мрежи нов фотос, на който грейва пред почитателите си с коренна промяна. Попфолк звездата, която в обичайната си

image.png.969c24ba4b313a809528c96524dc5920.png

Аман от тоя. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Джорджия - "Коя си ти"
Лесни като тебе с буква К наричат! ❤️ 

Нямам търпение да я чуя цялата песента която бяха направили за Преслава, а после за Преслава и Галена.
Между другото без лещи изглежда много по-добре с тъмни очи...... 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , GSA каза:

Фолклорен албум ще има ли тази година, в крайна сметка или не? Иначе и аз се радвам много за нея. Турнето е успешно със сигурност. 3000 места в Античния театър си е доста амбициозно. Затова повечето правят в Летния. 
Сигурен съм, че ще напълни и НДК. 

Не знам за фолклорния албум, още не бързам да се надявам :D но мисля, че е доста нахъсана този път да си спази обещанията. Между другото, стори ми се, че сред публиката има голямо нетърпение за поп-фолк концерт и затова докато ДС даваше снимки и автографи (което явно в крайна сметка е продължило към два часа) я заговаряха неведнъж по тази тема и тя звучеше уверена за въпросното събитие догодина.

Надявам се успеха на фолклорното турне, и най-вече фурора на места като Античния, които поначало й бяха мечта, да й дадат стимул. Относно самият фолклор съм на мнение, че решението й да поеме такъв риск ще й се отплати и в дългосрочен план, и ще даде пример и за други изпълнители от старите генерации. Каквито и да си говорим, при всички ще дойде възраст, на която жанрове като фолклора и естрадата ще им лежат по-сериозно от чалгата. Конкретно за едни вече утвърдени във народната музика имена като Нелина и Райна, да речем и Глория, мисля, че е време за концерти.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Когато Планета ти пратят нотификация, че най-накрая са качили хит.❤️

Страхотно качество, най-накрая някои от евъргрийните на Камс получават адекватни ъплоуди по платформите.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Коя34? за КОЯ се мисли?

SIGNAL.BG

Джулия зарадва почитателите си с новината за предстоящ музикален проект. Попфолк певицата в момента работи усилено по новото попълнение в репертоара си, като

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Дадох шанс на песента на Сиана и ме зариби. Кефи ме че си пуска за кеф, защoто ако искаше да се завръща Ганев много лесно можеше да й направи хит по формула и фийт с Галена/Преслава.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DanielPiliov каза:

Тик ток превръща това в хит

За съжаление да, но е от тези хитове с ограничена категория от тик ток и тинейджъри. Вчера чух как едни деца си я бяха надули на Тасос в Гърция. 

• Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Дадох шанс на песента на Сиана и ме зариби. Кефи ме че си пуска за кеф, защoто ако искаше да се завръща Ганев много лесно можеше да й направи хит по формула и фийт с Галена/Преслава.

Мен веднага ме грабна и се чудя защо има толкова малко гледания?  Песента е супер! Това написах онзи ден, че ако беше на Преслава, Галена или дори Анелия или Емилия, да е топ хит!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DevilWish каза:

Яница и тя май снима нов клип.

По-полека само ще запалиш барута…💋🔥
image.png.d40697ed37826f647cf5bce322b2c78d.png

това е от тоя клип:

визията, дето влачи колата.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

това е от тоя клип:

визията, дето влачи колата.

Беше я публикувала преди малко и реших, че е снимала още нещо ново :D 

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GSA каза:

Танче, май те видях като бях на море миналата седмица, но не съм сигурен. Мисля, че беше с розовото от Алеса и косата ти беше много яка.

Кефи ли те последния дует на Райна и Камен? 

Не знам кога е било това. Харесва ми клипа, ама песента нещо не мога да я възприема. 

Да видим дали ще приеме поканата на Коце, че ще съм на концерта. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Не знам кога е било това. Харесва ми клипа, ама песента нещо не мога да я възприема. 

Да видим дали ще приеме поканата на Коце, че ще съм на концерта. 

Ако Райна отиде и аз съм там 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...