Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , SG каза:

Лол Стефан Статев твърди, че "100 парички, бате" била първата му успешна песен, а на Вълкана Стоянова й била любима и се разпявала с нея.

Somehow the queen always wins!❤️

@Lelqtian @asylum @Gerganafen

Искам това интервю!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Искам това интервю!

Мернах го някъде по групите, мисля че е от Телеграф.

А "Попа от сусам" била писана за истински поп от село Сусам.:roll1: 100 патрона пък е щяла да бъде за Мира, но са я дали на Ивана.

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

25 години една и съща визия. Има крещяща нужда от стилист

WWW.FACEBOOK.COM

Да пееш на 40 C°🥵 Желязна ее Gloria ❤️‍🔥.

Ми че те и Джей Ло, Брирни, М. Кери (най-вече), са си с една и съща визия от 2005-та насам, ма никой не е тръгнал да им чете лекции как трябва да се ъпгрейдват. Намерили са си тяхното и им е ок. Не знам що очаквате Глория да си сложи пера в д-то,че да е интересна. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

В една група на фб "Ретро поп-фолк" ми излизат снимки на Емилия, Галена, Преслава итн. и съм като wtf качвайте си там Дачева, Румяна и другите, но забравям че и първите са певици с по 20-25 години кариера и че младите които са ги слушали тогава вече гонят 40-50+ 😭

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, HIStory каза:

Ми че те и Джей Ло, Брирни, М. Кери (най-вече), са си с една и съща визия от 2005-та насам, ма никой не е тръгнал да им чете лекции как трябва да се ъпгрейдват. Намерили са си тяхното и им е ок. Не знам що очаквате Глория да си сложи пера в д-то,че да е интересна. 

Мара, Джей Ло и Брирни имат ниша, но кога са пели по седенки за суджуци за да ги сравняваме с наш Гюр? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

В една група на фб "Ретро поп-фолк" ми излизат снимки на Емилия, Галена, Преслава итн. и съм като wtf качвайте си там Дачева, Румяна и другите, но забравям че и първите са певици с по 20-25 години кариера и че младите които са ги слушали тогава вече гонят 40-50+ 😭

Спестяваш поне едни 10 години от тия цифри ... 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Willy каза:

Как бърка 5 минути да избере най-малките чушки, щото Емануела поиска две. 😭😭😭😭🥱

https://vm.tiktok.com/ZMSEmEPVQ/

А защо слага в пластмасови чинии? 😂😂

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Мернах го някъде по групите, мисля че е от Телеграф.

А "Попа от сусам" била писана за истински поп от село Сусам.:roll1: 100 патрона пък е щяла да бъде за Мира, но са я дали на Ивана.

Тя си е баш в стил Мира и пак щеше да е хит. 

преди 58 минути, Emanuela.Carey каза:

Проклех се като се похвалих, че само тя няма дует с него

spacer.png

Дано Манол се посере и да обвини чушките му, което да тури край на това сприятеляване! 

преди 31 минути, Bunn каза:

А защо слага в пластмасови чинии? 😂😂

За да не мие.

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, asylum каза:

О, не! @Emanuela.Carey 

WWW.INSTAGRAM.COM

73 likes, 0 comments - _chalga_music on August 5, 2025: "#azis #emanuela #foryou #fyp #chalga".

Мале! Чак мен срам ме хвана!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, asylum каза:

Тя си е баш в стил Мира и пак щеше да е хит. 

Дано Манол се посере и да обвини чушките му, което да тури край на това сприятеляване! 

За да не мие.

Като изяде чушките - ще мие..... тавата. :D 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Мара, Джей Ло и Брирни имат ниша, но кога са пели по седенки за суджуци за да ги сравняваме с наш Гюр? 

Пеят на частни партита на арабски рязани суджуци, разликата не е особено голяма 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Willy каза:

Как бърка 5 минути да избере най-малките чушки, щото Емануела поиска две. 😭😭😭😭🥱

https://vm.tiktok.com/ZMSEmEPVQ/

Не че съм голям готвач или кулинар ама тия чушки май не трябва да плуват в такава мазнотия. Имам чувството че дебелея само ката ги гледам🤧

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Аз пък се погнусих как й хвана чушката и с тез нокти я подпря. И онези лепки се виждаха в отражение на стъклото. Маноля на каишка ли ги води навсякъде?

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Аз пък се погнусих как й хвана чушката и с тез нокти я подпря. И онези лепки се виждаха в отражение на стъклото. Маноля на каишка ли ги води навсякъде?

И аз. Гнус ме е някой да ми пипа храната. За това не понасям да се храня и в ресторанти.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

И аз. Гнус ме е някой да ми пипа храната. За това не понасям да се храня и в ресторанти.

Ако не съм видял е ок. Хах

Но от василка ме е гнус само като го гледам как сервира.

Някак много неестествени бяха двамцата. Или и тук нов дует се чака? 

Явно виждат, че сами се дънят и го обърнаха на дуетни кариери. Ако са малко умни ще се спрат. Да видят алфите. Нито едно голямо име не се оформи. Трудно се сещаме за самостоятелни песни. А аз и колаборациите не помня кой с кого. Знам че са алфи. Тоест е като сборна формация. Толкоз за 5 години.

След 5 години нито лида, нито натесита ще ги помним. Ще им трябва подновяване на сборната формация на 3 години с нови.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , xroflx9 каза:

Не че съм голям готвач или кулинар ама тия чушки май не трябва да плуват в такава мазнотия. Имам чувството че дебелея само ката ги гледам🤧

Аз пък когато имам повече свободно време обичам да си готвя и смело твърдя че почти всичко което Василка "готви" е гнусна помия и изглежда ужасно.

• Like 2
  • Thanks 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...