Jump to content

Яница ft. Алекс Робов - Прекалено си красив

Препоръчани коментари

Една от най-противните й песни беше тая "прекаленооо, прекаленооо" и това сега е пълна боза.

Какво стана с Яница, имаше егати дългата поредица от силни и различни песни... откакто роди се е занулила напълно.

Искаме такива нахъсани парчета.

Сподели в други сайтове

Има замисъл, но Пашев е разбил всичко. Като пее Робов на една от частите му, чувам “Снайпера” отдолу направо, текста без да чета разбирам, че е на Пашев. Това можеше да издигне Яница много нагоре, а те са го осрали! Ще се завърти, то е ясно, ама можеше много по-добре…

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, pacho каза:

Една от най-противните й песни беше тая "прекаленооо, прекаленооо" и това сега е пълна боза.

Какво стана с Яница, имаше егати дългата поредица от силни и различни песни... откакто роди се е занулила напълно.

Искаме такива нахъсани парчета.

+1 Такава хитова поредица имаше в продължение на 5-6 години, а в последните години никаква я няма…

Сподели в други сайтове

Изчерпана до болка е вече Яница. Алекс е тотално излишен и видимо безуспешен и като дуетен партньор и като самостоятелен изпълнителен. Излишна песен! Не ми харесва! 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Прекалено си ми ясен! (Вече и ти!)

това е 100 пъти по-добро от бозите ѝ последните години.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

по-скоро е Робов фт. Яница

искам го!!!!!!!!!!!!

А Ръбов фючъринг лампата би било още по-добре, даже най. Яница може да я прескочим. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

А Ръбов фючъринг лампата би било още по-добре, даже най. Яница може да я прескочим. 

яница ще е оператор на това сакрално опознаване между Робов и лампиона.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

яница ще е оператор на това сакрално опознаване между Робов и лампиона.

С тия упорити флопове, колко му е да се преклалифицира на оператор, има нужда и от такъв персонал. 

Сподели в други сайтове

Бахти селската простотия. Не мога да си представя това някой да му се кефи от душа, толкова мирише на ракия и завършен само втори клас.

Господин Александър Робов, интересен случай сте вие. Раздавате го и ви лансират от години като младия секссимвол на фолка, а песните ви флоп след флоп. Нещо се напъвате, ама не вървят нещата. А участия имате ли? Как се издържате?

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Balkandji1 каза:

Бахти селската простотия. Не мога да си представя това някой да му се кефи от душа, толкова мирише на ракия и завършен само втори клас.

Господин Александър Робов, интересен случай сте вие. Раздавате го и ви лансират от години като младия секссимвол на фолка, а песните ви флоп след флоп. Нещо се напъвате, ама не вървят нещата. А участия имате ли? Как се издържате?

Коментирай, че шефката ми бе ходила на негово участие преди няколко седмици, тя е жена на 45 години и идва и казва: "В събота излизах на дискотека, пееше един от новите звезди на фолка, не му знам името, ама никакъв купон не направи, защото само 30 човека бяхме в цялата дискотека...". Наложи се да ѝ показваме снимки на всички мъжки екземпляри в чалгата, които се нароиха в близките години, за да разпознаем за кой точно става въпрос :D 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

Коментирай, че шефката ми бе ходила на негово участие преди няколко седмици, тя е жена на 45 години и идва и казва: "В събота излизах на дискотека, пееше един от новите звезди на фолка, не му знам името, ама никакъв купон не направи, защото само 30 човека бяхме в цялата дискотека...". Наложи се да ѝ показваме снимки на всички мъжки екземпляри в чалгата, които се нароиха в близките години, за да разпознаем за кой точно става въпрос :D 

демек сте и показали повече хора, отколкото е имало в дискотеката? 

Сподели в други сайтове

Много ме зариби, яка е. Отдавна не ми беше харесала такава песен, хем аранжимента е стандартното за Пашев. И пак е готина. Браво, добре се е получило. Робов тук не ми е противен.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...