Jump to content

Глория - Тя не пита

Препоръчани коментари

Приятна песен, но много далеч от последните които беше пуснала , те бяха много добри...тази песен и клип ми напомнят за Глория около 2006-та...дори нямаше да разбера че е нещо ново.. Хотел и стойки през 2025?

Сподели в други сайтове

Оф, ми не е моето. Какви песни правеше преди..... видеото си е типично за Глория, но не ми се слушат балади, просто не е нещо ново за нея. Не ме изненадва, но пак е по-добре от мартенските песни.

Сподели в други сайтове

За 150 години не се научи на никаква класа и финес, какви са тези стриптизъорски обувки, дето е налузила?!
image.png.058d671d3149e880d05509bff59e188c.png

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

За 150 години не се научи на никаква класа и финес, какви са тези стриптизъорски обувки, дето е налузила?!

Стъклените пантофки на Пепеляшка! ❤️ Не забравяй, че тя имаше такава песен, за това сега и пантофките ще използва, а и принца участва в клипът! 

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, asylum каза:

Познахме, че е снимала в Египет 🤣

песента е за кофата. Некст!

Кофата е твърде изискано място за това - дупката в скования дворен клозет е по-подходящо. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Музика: Атанас Колев? Рапъра ли???

Не, май й беше братовчед. Още един нафталин.

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ами това сари, от кой индийски пазар го е закупила?

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, asylum каза:

Не, май й беше братовчед. Още един нафталин.

Ами това сари, от кой индийски пазар го е закупила?

От индийската сергия в ИлиЯнци

Сподели в други сайтове

Ох, прилоша ми от злата, сребро, пайети, камъчета, коланчета, перлички - много ориент, много капалъ чарши....защо? :( 

Песента аха да ми хареса, ама не стана. Припевът е хубав, но в последния стих липсата на рима го убива, музиката не ми харесва, много мразя такива мазни бавни отсвири.

П0рн0 обувките накрая са ги сложили сякаш носят някакво послание.  А аз все очаквам от нея да звучи и изглежда така:

Всичко й е много евтино в последните години, рециклирани визии, рециклирани песни...

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

Ох, прилоша ми от злата, сребро, пайети, камъчета, коланчета, перлички - много ориент, много капалъ чарши....защо? :( 

Песента аха да ми хареса, ама не стана. Припевът е хубав, но в последния стих липсата на рима го убива, музиката не ми харесва, много мразя такива мазни бавни отсвири.

П0рн0 обувките накрая са ги сложили сякаш носят някакво послание.  

“А ти си Илиянци!”

Сподели в други сайтове

текстово е reharsh на "Любовт@ настоява". Като клип е най-доброто ѝ от 2011-та насам. И песента ме кефи, ще я слуш@м.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

текстово е reharsh на "Любовт@ настоява". Като клип е най-доброто ѝ от 2011-та насам. И песента ме кефи, ще я слуш@м.

Бан! Анатема!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...