Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

Здравейте. Първата тема отлежа достатъчно в съзнанията. Време е въпросът да бъде подложен на гласуване, веднъж и завинаги.

Ще започна с това, че преди всичко сме кореняци чалгари. Lelqtian и да е влизал от дълго време по форуми, няма общо конкретно с нашето ядро. Той е преселник от т.нар. MMORPG среди. Не ме разбирайте погрешно. Възможно е да харесаш чалга и MMO едновременно. Проблемът е когато някой прекарва твърде много време из разни лобита, започва да третира странични места, какъвто е и този форум, като бойни арени, и си мисли че, насилствено може да “поставя потребители на мястото им” чрез вербална агресия, психологически тормоз и тн. Неща, които може би са нормализирани в подобни общности, но не и в чалга общност. По-голямата част от форума сме по един или друг начин, сме свързани или част от LGBTQ общността, и не сме се десенсибилизирани към подобни “екстремни” поведения, които разрушават емоционална сигурност. Може би най-голямото доказателство за това е детайлно документираната кампания за уронване на престижа, която поведе срещу мен в рамките на три последователни години, с което наруши органичното развитие на репутацията ми. В същата той не просто показа нулево разкаяние, а дръзна да ме заплашва което е може би най-скандалното. В момента имам над 14к коментара, а броят ми реакции отговарят на потребител с половината. Това не е място лишено от драми и котешки драскания, но никой, ама никой в историята на този форум, не е концентрирал толкова енергия, действително да “смачка” своят опонент до такава степен. Не е нормално да третираш общност, с реални хора, като поредното лоби. Защо? Участниците в лобита дават съгласието си да бъдат виртуално бити и/или нареждани, но ние не сме. Не казвам че всички MMO играчи са лоши, но може би заради жанра и естетиката, превличат фантазьори. Потърсете "World of Warcraft addiction" и ще разберете за какво говоря. До голяма степен, такива хора се опитват да избягат от реалността, но чалгата е отражение на българката реалност, so what gives? Чисто на естетическо ниво, също няма абсолютно нищо общо. Каква е връзката между замъци, чудовища, мечове, брадви със силикон, джуки, сценични костюми? Въобще кемп вайба. Той дори не го уважава. Образът на Валя Великова, който толкова усилено налага, е осмиващ, карикатура на фолк певица, модерната Радка Куршума. Част от мотива Lelqtian да проведе въпросната кампания, е че се е провъзгласил за “чистач на лицемери” във форума. Недай си боже някой да стъпи накриво, и на всяка цена ще бъде разкъсан на парченца.  Може би в момента не се усеща чак толкова, защото тук рядко навлизат нови членове, което го затруднява да си намери въдица. В предишни години е прогонвал най-малко двама потребители, в частност @I_N_P и @lucas, които системно нападаше. Дори ако приемем че технически е "популярен" и редовно генерира “забавно” съдържание, какво значение има това, ако в същото време е безпрецедентен тормозник/bully, който бавно разгражда фибъра на форума, с цинизъм и внасяне на геймърски механики, където не им е мястото? Ако имплицитно налага “Законът на по-силния” с което насажда страх от изразяване и задушава свободната дискусия? Самите данни на форума показват, че откакто е станал активен/влиятелен тук, средния брой коментари на година върви надолу. Като някой, който дълги години е бил модератор тук, и следящ процесите тук, съм на мнение продължаващото присъствие на този потребител, би могъл да свие форума доста по-рано от очакваното. Ако приемем че има живец до 2031-2032, ако Lelqtian продължава да бъде наоколо, има възможност да се сгромоляса още през 2028-2029, не толкова заради самият него, а поради тенденциите, които нормализира. Но никога не е късно за реконструкция. 

В предвид контекста, тук идва въпроса: Редно ли е подобен потребител, склонен към тормоз, саботажи, тровене на средата и тн. да остава във форума?

Картите са във вас.  Анкета ще бъде отровена в рамките на две седмици, и остава анонимна. 

• Haha 1
  • Ooo 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

:D :D :D 

Не мога вече. Но е прекрасно да гледам сеир за пореден път. 

Имайте предвид, че администраторът вижда кой как гласува и няма нужда да си правите акаунти, за да изкривявате резултата. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, LuboKurov каза:

Имайте предвид, че администраторът вижда кой как гласува и няма нужда да си правите акаунти, за да изкривявате резултата. 

Чудесно, поощряваме психичните отклонения явно. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Картите са във вас.  Анкета ще бъде отровена в рамките на две седмици, и остава анонимна. 

Сам го каза. Отказвам да гласувам в тая палячовщина и отново заминаваш в блокираните ми потребители. Тъкмо вчера забелязах, че ми излизат коментарите ти и си рекох “кога ли пак ще прищрака” и не се забави 🤦🏻‍♂️🤣💩

Ключ!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, LuboKurov каза:

Този път не мисля да коментирам много много. Ще изчакам да видя какво ще се получи като резултат.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Този път не мисля да коментирам много много. Ще изчакам да видя какво ще се получи като резултат.

Че ти бича лайно на всеки коментар, да се радваш на реакции 🥰

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DarkChild каза:

Все едно секирата го е писала това.

Не обиждай секирата така! Сещам се как поведе подобна кампания срещу една Анабела 🤣, но поне изказът й беше цветущ и забавен. Тук ситуацията е жалка, срамна…

• Thanks 1
  • Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Не обиждай секирата така! Сещам се как поведе подобна кампания срещу една Анабела 🤣, но поне изказът й беше цветущ и забавен. Тук ситуацията е жалка, срамна…

секирата е iconic

• Like 1
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, DarkChild каза:

Все едно секирата го е писала това.

Секирата говореше празни приказки на база подозрения/догатки. Аз имам конкретни данни, които демонстрират аномалия (твърде забавения растеж на реакциите), кампанията не е свързана със задкулисни игри, а със съвсем публични постове, и лесно може да бъде доказана, ако всичко бъде компилирано, а Lelqtian откровено ме е заплашвал, както през 2019, така и през 2025 като "наказание" че изобщо съм се осмелил да говоря за това. Стереотипен тормозник. Тъжно е че толкова малко хора го виждате, заради единия хумор. По принцип сме на такива места за да се избавим от токсичните хора в ежедневието, не да ги търпим.

• Ooo 2
Сподели в други сайтове

Оставям (непълен) лог с почти всичките ни "разговори" до 2021 включително, за да видите как ми се е нахвърлял със сила..

PASTEBIN.COM

Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.

На който му се чете, да заповяда.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Мда, хапчетата. Нека не забравим как бившия форумен модератор одобрява насилието срещу фенове, пък били те и Весо ... 

Цитат

Fast (quoting чушка):
Голямо чудо станало че гаджето и е набил Весо Фена. Ако бяхте на неговото място и вие щяхте да го направите. Та той е най-големия досадник сред чалга феновете.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Не казвам че съм бил прав за всичко, но обърнете внимание по колко непропорционален начин се държи с някой, който просто се е опитвал да се дистанцира от него. Това е истинското му лице, и нещата хич не са красиви.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Нека не забравим и че аз казах на Европейската комисия да пришпори правителството за еврото от 2026та, и еднолично съм отговорен как @FikLena ще трябва да пуска цяло евро вместо 70 стотинки в кафе машината !!!!! 

Поздрав и се почерпете с по един Корцет! 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От Лелятиан не съм видял нищо лошо, от три-четири години съм тук, а Фаст все пише романи за него и иска да бъде баннат… Кога ще се спре с това? Ако някой ми е толкова анти, не бих писал постоянни романи за него ;Д 

• Like 4
  • Thanks 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...