Emanuela.Carey Публикувано на преди 2 часа Report Сподели Публикувано на преди 2 часа Музика: Теди Александрова и Даниел Ганев Текст: Емануела, Теди Александрова, Александър Попов и Петър Петров Аранжимент: Даниел Ганев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Топ песен!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Бруталка е, ще гърми Доколкото знам демото е било по-скандално и в последния момент са го променили 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 2 часа Author Report Сподели Публикувано преди 2 часа Поезия, феминизъм, културно наследство! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Мега яка песен и много различно звучене за Ганев, супер е! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Най-накрая ПЕРФЕКТНА песен за тази година! Това е най-яката песен до този момент! Харесвам песни точно с такава музика, а и гласовете им си пасват. Всичко е на ниво! Емануела тази година е с двете най-яки песни, но тази е още по-добра! ❤️❤️❤️❤️❤️ Много по-яка е от "Окадар" и "AMG истерия" и "Дърпай ме" събрани заедно! ХИТ! ❤️❤️❤️ 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Друго е когато четирима мислят текст, получава се нещо феноменално. Песента е гърмеж. Браво на уличниците. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Влюбен съм в тази песен, най-после нещо в стил идолката! 😍😍 Музиката не ми харесва, но може да се преживее, текста и изпяването са прекрасни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Тази песен е топ хит Но текста мега тъп. Трябваше да е в къчена в канала на пайнер... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Мене па не ма грабна беееее. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Това ако съм надрусан и пиян в дискотеката ще полудея на него много различно за тях,чак се учудих 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Брутален хит! Музиката е топ, браво на Ганев! Дано почне да прави повече такива денс песни! Това в дискотека ще гърми яко! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Добре че нещо различно пускат, а не поредната с еднакво звучене. За момента не ме зариби. Малко ми напомня на Алисия и Сарит Хада с това "Аааааа". Албанският вокал е гаден, да бяха вкарали инструмент. Видеото щеше да е много яко ако имаше някаква хореография и танц в него, вместо да обикалят като мухи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Браво за различното звучене. Просто трябва да експериментират. Иначе не ме хвана от първо слушане. Не знам дали ще повторя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 51 минути Report Сподели Публикувано преди 51 минути Турски хит на годината! Лидерки! Царици! Императрици! МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ! ❤️❤️❤️❤️ 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.