Emanuela.Carey Публикувано на вчера в 15:00 Report Сподели Публикувано на вчера в 15:00 Музика: Foivos Tassopoulo Текст: Лора Димитрова Аранжимент: Даниел Ганев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 15:01 Report Сподели Публикувано вчера в 15:01 Това е един от кавърите , които подготвя от миналата година? Още от преди "БУРЯ" Честно казано очаквах повече от тийзъра. Не я виждам като хит. По-слаба ми е от "Имам друг" и "Буря". Май за това и е една от песните, които е забавила. То май има още 2 кавъра които чакат своя ред? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 15:10 Report Сподели Публикувано вчера в 15:10 много добра песен, в клипа май вместо Ана е Рашия, но ми е като Не мога да губя и ме кефи 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 15:37 Report Сподели Публикувано вчера в 15:37 Osmanelia strikes again. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 15:44 Report Сподели Публикувано вчера в 15:44 Хубав клип, тъпа песен. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Песента не ми харесва и ми идва доста мудна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Човек чака Христо Ваташки, а какво получава... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Видеото е тотал щета, операторът да не би да е намерил камерата на пътя? Песента не ме кефи, Анелия има поне 5 такива... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Какво казвахте? Щяла да се завръща ли? Хм.. след отсвира в началото всички очаквания заминаха в коша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 6 минути, Jalena каза: Какво казвахте? Щяла да се завръща ли? Хм.. след отсвира в началото всички очаквания заминаха в коша. Завърна се.... на върха.... на дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа С гръцка песен рекламира Турция. Толкова не може да си плати един клип. И оригинала е много по-як. Вече не ставаш, Анке. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 48 минути, DarkChild каза: С гръцка песен рекламира Турция. Толкова не може да си плати един клип. И оригинала е много по-як. Вече не ставаш, Анке. Тя не е разбрала къде са я завели. И на турнетата бъркаше градовете 🤣 и турска песен не може да си плати. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Пак кавър... Аман вече! И пак втори кавър на дърт кавър... Забравих кой беше стария кавър.А вярно на Джони онази песен с Барбито. 1 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 20 часа Report Сподели Публикувано преди 20 часа Вярно решението за турски клип с гръцка песен е комично. И отново се заби в премиерен за Галена ден, както миналата година когато Галя представяше албума.Харесва й да флопва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 20 часа Report Сподели Публикувано преди 20 часа Ани, какво направи, бе момиче! Ти ни отвя! Проект на световно ниво! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа След тийзъра имах големи очаквания, ама..... единственото хубаво е аранжиментът на Ганев 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа преди 15 часа , Gerganafen каза: Вярно решението за турски клип с гръцка песен е комично. И отново се заби в премиерен за Галена ден, както миналата година когато Галя представяше албума.Харесва й да флопва. Точно обратното е. Галя праща феновете в тубата и тубата алгоритмично ги насочва след това към друга нова песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Не е лоша, но не ми е много хитова. Текста е хубав и може би се отличава от последните простотии, които слушаме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Много харесвам такива парчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 2 часа , Jalena каза: Точно обратното е. Галя праща феновете в тубата и тубата алгоритмично ги насочва след това към друга нова песен. Ми де да знам, миналогодишната "Съжалявам" на Аня дебютира с потресаващо ниски цифри и остави впечатлението, че на хората хич не им се е слушала Анелия през този ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 1 час, Gerganafen каза: Ми де да знам, миналогодишната "Съжалявам" на Аня дебютира с потресаващо ниски цифри и остави впечатлението, че на хората хич не им се е слушала Анелия през този ден. Прави бози. Ако имаше хит, щеше да е успешна. Тази стратегия я прилагат множество държави - от Германия до Ирак. Изсипват новите си неща в рамките на ден-два-три. После никаква активност месеци. Все пак чалгата е една система. Преди гледаха да не се забиват, понеже бяха в един канал. Но не мисля, че са узрели да осъзнаят тези процеси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 20 часа , FolkEmpire каза: Пак кавър... Аман вече! И пак втори кавър на дърт кавър... Забравих кой беше стария кавър.А вярно на Джони онази песен с Барбито. Миналата година Съжалявам - песен, която Максим е правил на времето. Сега на Джони. Една и съща песен са, но на Анелия ми харесва повече. Тя има версия и на Ивона - "Пясъчно сърце" - "Наранихме се". Ама трябва да спре с тия практики, защото с "Имам друг" и "Буря" направи много хубави авторски песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 25 минути, DevilWish каза: Миналата година Съжалявам - песен, която Максим е правил на времето. Сега на Джони. Една и съща песен са, но на Анелия ми харесва повече. Тя има версия и на Ивона - "Пясъчно сърце" - "Наранихме се". Ама трябва да спре с тия практики, защото с "Имам друг" и "Буря" направи много хубави авторски песни. Все провали, че се и набутва с пари за права. По-добре да си бачка с Пашев и Ганев по авторски песни - с тях й се получава. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 1 минута, asylum каза: Все провали, че се и набутва с пари за права. По-добре да си бачка с Пашев и Ганев по авторски песни - с тях й се получава. Съгласен. Особено с Пашев са много добър тандем. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Много ми хареса. Макар че пак кавър, добре й се е получил, пасва й на гласа. Клипът е много красив. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.