Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 19 часа , Grinch каза:

Няма да спра да мрънкам Кама да си откупи продукцията и да си я качи с хубаво качество навсякъде!

Зная всичко мериш в километри, ала нямаш сантиметри 🍆😄 

Гърмеж!!! ❤️

Има брутални песни през годините, начина по който ги заеба е направо престъпление. Не съм запознат колко би и струвало, сигурно не е малко, но това си е и инвестиция, защото от стриминг се изкарват пари. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, fearless` каза:

Има брутални песни през годините, начина по който ги заеба е направо престъпление. Не съм запознат колко би и струвало, сигурно не е малко, но това си е и инвестиция, защото от стриминг се изкарват пари. 

Като почнете така за Кама и Глория. Те са бабички на 60, закъде вече да се бъркат. След макс 10 години са за пенсия. 

Иначе да кажа и аз за Вера - тва е Преславата 2 (като инвестиция) на Пайнер, ако не й повече първите години. Тя взе най - яките песни, най - яките кавъри, най - яките текстове и резултат - средна работа. Ми като не става, не става. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Азис:"то и сега не е лесно да си гей, но ме имат мен и други"💀
Какво точно е направил той за lgbt обществото че да се чука в градите. Даже на балканите е постигнал точно обратното, "нормалните" хора от lgbt са свързвани точно с неговия имидж и получават хейт.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Като почнете така за Кама и Глория. Те са бабички на 60, закъде вече да се бъркат. След макс 10 години са за пенсия. 

Иначе да кажа и аз за Вера - тва е Преславата 2 (като инвестиция) на Пайнер, ако не й повече първите години. Тя взе най - яките песни, най - яките кавъри, най - яките текстове и резултат - средна работа. Ми като не става, не става. 

Ми много е прост Пайнера в такъв случай... Вероника е средна работа с пеенето, а харизмата тотално остъства, дори не е красива или топ сексапилна мацка, за кво се е бъркал за някоя най-много среден ешалон?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ми много е прост Пайнера в такъв случай... Вероника е средна работа с пеенето, а харизмата тотално остъства, дори не е красива или топ сексапилна мацка, за кво се е бъркал за някоя най-много среден ешалон?

Отделно като Индира издигаше Ивана, освен този горе у Вулва отидоха:
1. Indira Radic - Ni sam sumnjala
2. Jovana - Flert

И така нататък, отделно се сети какви текстове пееше тя, доста по - интересни от чакала, акала, обичам те, и т.н. Само тя и Ивана пееха нещо различно. Взе на Индира, на Деспина, на Миле хитовете, колко повече. Отделно и даваха и за високо бьджетни клипове.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Grinch каза:

Няма да спра да мрънкам Кама да си откупи продукцията и да си я качи с хубаво качество навсякъде!

Зная всичко мериш в километри, ала нямаш сантиметри 🍆😄 

Гърмеж!!! ❤️

Къде е Фокса който чакаше да дойде 2019та година за да си откупи Кама цялата продукция и разкаже играта на всички. 🤣
Май не сме много доволни от остаряването на кариерата й.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

Затова господ ни изпрати ария - същата глава като на Гюр, артистична, пее по-добре и има по-големи хитове за всеки повод, че и без такъв.

Даже са 2.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, WindWalkerMonk каза:

Помним ли как на скрита камера в Сигнално жълто Вера изцепи, че ходатайствала на Пайнера за Евита, а той уж казал " Тая не я искам". Каза го с една ехидна усмивчица.

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DarkChild каза:

Помним ли как на скрита камера в Сигнално жълто Вера изцепи, че ходатайствала на Пайнера за Евита, а той уж казал " Тая не я искам". Каза го с една ехидна усмивчица.

Евита беше топ. Никакъв вкус няма..

• Like 1
Сподели в други сайтове

С тази песен беше намерила ключа от портите към българския khia asylum или лудницата неизвестни и забравени с CEO Глория и Ивана, но после го подари на Анелия. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, irritable2021 каза:

Има ли певица/ или певиц на който/ято най-големия хит  да е бил когато са били над 30? (освен Aria)

Глория на 101 когато този хит дропна

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Willy каза:

Азис:"то и сега не е лесно да си гей, но ме имат мен и други"💀
Какво точно е направил той за lgbt обществото че да се чука в градите. Даже на балканите е постигнал точно обратното, "нормалните" хора от lgbt са свързвани точно с неговия имидж и получават хейт.

При него е много комплексно. Транс жена е, но вместо да премине през транзишън, се самозалъгва че е гей. 

преди 3 минути, irritable2021 каза:

Има ли певица/ или певиц на който/ято най-големия хит  да е бил когато са били над 30? (освен Aria)

Ивана? Глория? Малина?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, irritable2021 каза:

Веднага се сещам за Ивана, но има и други. Малина например. От мъжете Милко.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Глория на 101 когато този хит дропна

преди 4 минути, Grinch каза:

Веднага се сещам за Ивана, но има и други. Малина например. От мъжете Милко.

Toва са големите им хитове към днешна дата, но по онова време и двете имаха по - големи песни. И на двете гигахитовете май са преди това. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

@adorable За 2005-та нещата не са много по-различни, дори и с 3 вакантни места поради отсътвието на Гюр, Райна и Анелия, за което имаме само недомлъвки и смешни екскюзове като "аз пускам или ша пускам албум и ми трябва време да го завърша или да го промотирам и да наложа песните" е повече от смешно. Смисъл Кама отиде с албум на няколко седмици и промотира на най-голяма сцена доста успешно продукта си. Та, да не се отплесваме от темата, да махнеш тези трите и да сложиш Магда на тяхно място е смешно просто, какво е издала тя между двете турнета освен дуета с Вероника и "Нали ти казах"? И двете песни не са хитове мастодонти... И двете към днешна дата не се помнят масово.

Та при наличието на три вакантни места, грубата сметка показва, че едното е за Звезда № 1 на 2004 и изпълнителката на хит № 1 на 2004 - "Шампанско и сълзи" - Ивана, останалите две обаче са свободни. И са избрани Вероника, която беше тогавашната Андреа - пускаше на всеки 2 седмици нова песен с клип и Преслава, която загатна потенциала си с първият си албум. Да, беше й рано за турне, но факта, че държи мегахита "Дяволско желание", която тресеше държавата и не беше стигнала апогея си, дори първите мегахитове без клипове в лицето на "Нямаш сърце" и "Горчиви спомени", живото пеене и фактът, че малките пр*дли я изяждаха с парцалите натежаха в нейна полза. 

Разбира се след турне 2005-та Преслава се затвърди като претендетнка за Певица на годината - все пак бе единствената след Ивана, която пя абсолютно и изцяло на живо и бе в топ 3 по прием след Иваня и Кама. Вече бе немислимо да не бъде на следващото турне, а през това пусна супер успешен, хитов и продаван албум, няколко големи хита като "Нямам право" и "Финални думи", а черешката бе "И когато съмне", спечели "Прогрес", "Песен" на наградите на Планета и тези същите + "Албум" на наградите на НФ.

Вероника пусна някакъв албум, който освен "Сериен лъжец" не успя да роди друг голям хит, а при завръщането на Анелия и Райна съвсем закономерно ѝ бе показан изхода от турне 2006-та, да не говорим, че лека по-лека като спря да бълва като откачена, кариерата ѝ започна да зацикля. "На добър час" въпреки бруталната ротация не стана голям хит, а след "Не така" тя повече хит не видя. И за турне 2007-ма щеше да бъде абсурдно да я изпратят.

Магда между тур 2005 и 2006 имаше само "Спаси ме любов" като голям хит и след това посоката при нея беше само надолу.

Та мисълта ми е, че и двете трябва да бъдат благодарни, че изобщо са им дали някакъв шанс, иначе Магда още щеше да ходи да бере грозде и да копа нивята и поляните, а Вероника да меси козунаци във форма, вдъхновена от бедрата ѝ.

И двете никаква следа не оставиха в чалгата и към днешна дата са никои и дори роднините им не ги помнят.

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

@adorable Абсурдно е да се твърди, че Магда е заслужавала изобщо някога, в някоя паралелна вселена или където и да било участие на турне, което е най-реномираното и успешно откъм посещаемост, брой публика и медиен отзвук събитие, което компанията е предлагала в цялата си история. И на което имат място наистина най-успешните и школовани за сцена и контакт с публиката изпълнители. 

Магда винаги е била най-много в средата на група Б в чалгата и никога не е докосвала и дъното на група А, камо ли през 2004-та или 2005-та да е била е една от 8-те най-успешни за онова време изпълнителя на Пайнер.

С 3-4 песни през 2004-та, за да се яви на турне, трябва да е направила революция в музиката като Гергана и за 1 ден да е станала идол на мало и голямо. Абсурдно е просто. Даже не виждам смисъла да коментирам тази тема.

Чие място да заеме Магда - на доайенките Глора и Кама, дето са пръскали с тиражи, участия и са взривявали концертните сцени години наред? Или това на Анелия, която огъна държавата под напора на хитовете си? За Гергана вече споменах. Може би на Райна на мястото... Тая същата Райна, която е чупела рубриката "Фен клуб" от желаещи да се поздравят с нейните песни и дори служители на телевизията са признавали, че интересът към нея и нейното творчество е толкова масивен, че телевизията трябва да се прекръсти на "Райна ТВ"...Или пък това на Мария, която с една-единствена реклама и едни устни влезе в топ 5 на най-разпознаваемите персони в чалгата, да не отваряме за модерните течения, които прокарваше тогава и какъв символ на мокрите сънища на мъжете беше. Може би на мястото на Емилия, да, тя е една идея под останалите, но беше прясна носителка на наградата за дует на годината и тая песен с арабина беше невероятен хит, да не отварям уста, че беше влязла в серия - "Нежни устни" - "Не виждам" - "Няма да тъгувам" - "Мечтата ми вземи" - "Безумна любов" - "Легенда за любовта" - невероятни и до днес песни, а някои от тях и клипове. Или пък на това на Мала, дето беше единствената предлагаща шоу, различно от правене на тегели по сценета, държейки микрофоня, докато плейбека тече. Да не отварям уста за нейната брутална серия от хитове и успехи. 

Е, Магда, колкото и да е притежателка на хитове като "Море и суша", "Нямам душа", "Случаен флирт" и Утре късно е" към онзи момент - няма място сред или на мястото на някое от онези имена, да не говорим, че Звезда №1 на 2003 с № 1 хит на 2004 - Ивана изобщо не беше там, Рени също би могла да бъде поканена и да участва, ако не беше бременна.

Вероника, разбира се няма място на подобно събитие, затова не е и там, колкото и да имитираше Ивана по тегло, брой кавъри, кръчмарско излъчване и дори косата си почерни като нея, просто мачът бе свирен. Леля Калудка имаше излъчване на звезда, а Вероника и с ъпгрейдите, пак си остана с лице кръгло като месечина и харизма на домат от женския пазар.

Есил заслужаваше и двата пъти повече, отколкото когато я поканиха след няколко години.

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Затова господ ни изпрати ария - същата глава като на Гюр, артистична, пее по-добре и има по-големи хитове за всеки повод, че и без такъв.

Коментирай вкуса ми!

IMG_9946.png

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, irritable2021 каза:

Петра, Екстра Нина, Ваня.. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, irritable2021 каза:

Емануела, Галена, Преслава, Емилия

Сега някой ще каже че златните им хитове от преди 2010 са най-големите, но според мен и 4-те всъщност точно в 30-те си години са направили най-силните си песни.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Емануела, Галена, Преслава, Емилия

Сега някой ще каже че златните им хитове от преди 2010 са най-големите, но според мен и 5-те всъщност точно в 30-те си години са направили най-силните си песни.

Емилия да, другите и аз не мисля. Преслава особено - нейният пик беше 2007. Тогава й бяха огромни хитовете. 

Галена беше на топа в Пак ли/Дай ми/Кой/Хаваната.

В смисъл, смешно е да се гледа какво е останало към днешна дата. Най - голям хит може е било нещо тресло държавата, това, че не се помни не го прави по - малък хит. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Willy каза:

С тази песен беше намерила ключа от портите към българския khia asylum или лудницата неизвестни и забравени с CEO Глория и Ивана, но после го подари на Анелия. 

Имаше 1,8 милиона за месец, толкова, колкото прави Анелия изобщо, а Гюр и Иван могат само да мечтаят, и над 7 милиона цялостно - непостижими цифри и на трите за соло проект.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, irritable2021 каза:

Глория - "Да ти забия един шъмар", 33 годишна
Глория - "Имам втори номер копита", 32 годишна
"Не сме безгрешни", 31 годишна.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...