Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, LuydmilGenov каза:

Продала е 10млн плочи в СССР???

В БГ - 2млн.

Клиповете й са пълни със съветски коментари. Имала е известност там.

• Отговори 72
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Времена и нрави. А днешните популярни имена едвам стигат 10 милиона безплатни гледания от цял свят ако не са си напомпали някое и друго милионче за фейк престиж. 

Лили има много постижения, за които предимно по-възрастните хора могат да говорят, защото те са тези, които ги помнят. И не само тя btw.

За да е толкова миловидна в клипа с Иван и Андрей, бая пари са и обещали...Тя само от това се вълнува дори на 90...

преди 16 минути, Jake каза:

За да е толкова миловидна в клипа с Иван и Андрей, бая пари са и обещали...Тя само от това се вълнува дори на 90...

Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил.

Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат.

преди 6 минути, SG каза:

Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил.

Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат.

Алф е много хитра, нищо случайно не прави. :Д Филма за Гунди беше спонсориран почти изцяло от хазарта компания, лично Андрей ми го каза, преди филма да бъде заснет. Покрай работата си, имах среща с него. 

Лило, изчезвай от небосвода вече, грозотийо дърта. Аман от твоята натрпачивост, дърт пергиш.

HOTARENA.NET

Следващата седмица, на 24 април, Лили Иванова официално ще стане на 86 години. Естрадната икона е истинска стихия на сцената, но за съжаление напредналата й възраст вече дава своето отражение. Певицата прогресивно губи паметта си и има наченки на де

LIFEONLINE.BG

Известен факт, е че Лили Иванова дълго време ненавиждаше двамата продуценти

Щом тя си го била поръчала филма, явно ще е голяма скука. А тоя сюжет с предполагаемата и дъщеря в лудница го бях забравил ... 

преди 2 часа , Lelqtian каза:
LIFEONLINE.BG

Известен факт, е че Лили Иванова дълго време ненавиждаше двамата продуценти

Щом тя си го била поръчала филма, явно ще е голяма скука. А тоя сюжет с предполагаемата и дъщеря в лудница го бях забравил ... 

тя е като Борисов. Скопява и най-големите си опортюнисти. Още 2 глави паднаха. И даже ще й помпат името. Остана само Славун. Него не знам как ще го обработи.

преди 1 час, LuydmilGenov каза:

тя е като Борисов. Скопява и най-големите си опортюнисти. Още 2 глави паднаха. И даже ще й помпат името. Остана само Славун. Него не знам как ще го обработи.

Не е само той. Не е заровила томахавката с никой от биографите, с кой там композитор беше който и забрани да му пее песните, с Драгойка ... 

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Не е само той. Не е заровила томахавката с никой от биографите, с кой там композитор беше който и забрани да му пее песните, с Драгойка ... 

Драгойка Драганова ли? Скарани ли са? Леле, Лильок, страшна си.

преди 15 часа , Lelqtian каза:

Та, какъв фактор са? Имат ли трибуна? 

преди 13 часа , DarkChild каза:

Драгойка Драганова ли? Скарани ли са? Леле, Лильок, страшна си.

Не са. Скоро гледах интервю на Чая.

преди 7 часа , LuydmilGenov каза:

Та, какъв фактор са? Имат ли трибуна?

Фактор са, ако не може да си пее най-емблематичните песни.

преди 2 часа , DarkChild каза:

Фактор са, ако не може да си пее най-емблематичните песни.

Тоя конфликт е от 20 години. Не съм забелязал Лила да не си пълни залите... Тоест тези емблеми не са от съществено значение.

преди 25 минути, LuydmilGenov каза:

Тоя конфликт е от 20 години. Не съм забелязал Лила да не си пълни залите... Тоест тези емблеми не са от съществено значение.

Представи си тогава още колко зали можеше да напълни с хубавите си песни, а не последните бози.

преди 1 час, asylum каза:

Коя е Лили Иванова? Тука знаемЕ само Рени, нали @WindWalkerMonk!

Медицинската сестра, която бие инжекции на Рени.

Мноооого интересна седянка с пикантерии за Лили. БНТ искали 500 евро без ДДС на 1 минута архив.... а аз се чудих защо тези естрадни величия нямат никакъв видеоархив в ютуб. Даже и на ЛИ видеата са с покъртително качество, щото националната телевизия се е стиснала като г-з и иска да лапа парички....

преди 3 минути, pacho каза:

Мноооого интересна седянка с пикантерии за Лили. БНТ искали 500 евро без ДДС на 1 минута архив.... а аз се чудих защо тези естрадни величия нямат никакъв видеоархив в ютуб. Даже и на ЛИ видеата са с покъртително качество, щото националната телевизия се е стиснала като г-з и иска да лапа парички....

Сега доволен ли си?

преди 1 минута, pacho каза:

От кое?

“Ако ти забия един шЪмар!”

преди 17 минути, asylum каза:

Сега доволен ли си?

Нов лаф ще произведеш. :ДДД

преди 3 минути, adorable каза:

Нов лаф ще произведеш. :ДДД

Благодаря ти за жокера 🤣

преди 7 минути, asylum каза:

Благодаря ти за жокера 🤣

Мислех да предявя иск като Деса, ама... айде от мен да мине. :D

Да не ме забравиш, като получиш наградата за Хит на годината.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...