Jump to content

Препоръчани коментари

На 2-ри Май излиза новата песен на Анелия.

п.с. Малее, всички се разбързаха да го кажат. 

• Haha 1
  • Love 1

От кой ще е кючека този път? Ганев, Кости или от Гърците? Време е за “Гъзарка 2”.

• Love 2
преди 1 минута, GSA каза:

От кой ще е кючека този път? Ганев, Кости или от Гърците? Време е за “Гъзарка 2”.

Най-вероятно от Ганев, другите 2 песни тепърва ги е записала.

преди 48 минути, BobiTo каза:

Кралица АНЕЛИЯ днес в капките, с този вечен хит!

Най-набедената за хит песен в историята.

• Like 6
преди 9 минути, DarkChild каза:

Да не говорим, че сигурно е най-слабият дует на Миро. :D 

Сега я чух, Анелия тотално си е загубила възможностите, високите тонове ги е погребала.

• Like 1
  • Dislike 1
преди 17 минути, GSA каза:

Кючек ли? Има песни от Кости, Ганев и гръцки кавър 

Как пак ме хвана носталгия като си спомних истерията по Анелия и куп други фолкаджии в онези години... Днес дори Меди не може да се доближи до такъв интерес...

След малко Кали и Криско ще ни върнат в реалността с Красиви лъжи. :D Ама каква е пък тази роля дето са й дали на Кали, тя ще си е съвсем себе си... Като ще й дават нейния си жанр трябваше да й се падне някой мъж или певица тип Петра, която няма нищо общо с нея.

преди 13 минути, DarkChild каза:

Не завиждайте! Хит си е! 

преди 18 минути, Stela каза:

След малко Кали ще имитира Галена. 

То па една имитация... Нито я бяха направили като Галена, нито пък е положила минимални усилия, не става Галина за това предаване и това си е.

• Like 4

Бяха я направили на Галена от ретро чалгата. :D А самата Кали големи четки й направи, явно най-накрая е разбрала, че трябва да се мазни най-напред на шефката на Сашка Ангелчето, за да си уреди повече участия...

• Haha 4
преди 33 минути, BobiTo каза:

То па една имитация... Нито я бяха направили като Галена, нито пък е положила минимални усилия, не става Галина за това предаване и това си е.

Нищо общо нямаше с Галена, но голямо мазнене падна.. това й било най-трудната задача по нейни думи.😁

• Like 2
преди 1 час, DarkChild каза:

Моля? Когато се появи, през 2007 година, Анелия просто смаза, тъкмо след като се беше разделила с Токича. Песента течеше и от чешмата и се харесваше от цяла България, заради неочакваната комбинация от фолк и поп, което за онова време си беше уау. Късно лято-есен 2007 (до преди появата на “Не съм Ангел”), Анелия беше номер 1 със “Завинаги” и “Единствен ти” във всички възможни класации и не само. 

• Like 1
  • Love 1
преди 1 минута, GSA каза:

Моля? Когато се появи, през 2007 година, Анелия просто смаза, тъкмо след като се беше разделила с Токича. Песента течеше и от чешмата и се харесваше от цяла България, заради неочакваната комбинация от фолк и поп, което за онова време си беше уау. Късно лято-есен 2007 (до преди появата на “Не съм Ангел”), Анелия беше номер 1 със “Завинаги” и “Единствен ти” във всички възможни класации и не само. 

Вярно е. Завинаги и Мъж на хоризонта бяха големи хитове, мисля даже че в класациите на Планета доста се редуваха. Така и през 2005 когато се завърна с Всичко води към теб, след Дяволско желание през пролетта, цяло лято беше на всякъде първа с нея!

• Like 2

Обаче тази вечер в Капките Христо Гърбов не беше никаква Алма, а направо си беше КЛЕА!

@asylum@Lelqtian, коментар, че сценаристите се опитват да внесат нещо от тази харизма без да им се налага да уреждат права!

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
преди 2 часа , BobiTo каза:

На 2-ри Май излиза новата песен на Анелия.

п.с. Малее, всички се разбързаха да го кажат. 

Сега с новия sugar daddy трябва да размаже с клип. Ако клипа е слаб предвиждам раздяла.

• Love 1
Yunona - Да го полеем 🎶
Една песен която ще ви повдигне настроението, а клипа оставям сами да прецените! 🎬
Photography: Mariyan Tomoff
Че как няма да ГО повдигне? ... Не съм пияЛаааа 
  • Love 1
преди 4 часа , DevilWish каза:
Yunona - Да го полеем 🎶
Една песен която ще ви повдигне настроението, а клипа оставям сами да прецените! 🎬
Photography: Mariyan Tomoff
Че как няма да ГО повдигне? ... Не съм пияЛаааа 

No may me hvaLaaa 😍

• Love 1

Глория трябва да спре да дава интервюта. Последното за сръбската медия предизвиква голям хейт заради превзетото поведение. Убеден съм, че не този ефект преследва тя като се прави на класна прима.

• Like 1
преди 59 минути, SG каза:

Глория трябва да спре да дава интервюта. Последното за сръбската медия предизвиква голям хейт заради превзетото поведение. Убеден съм, че не този ефект преследва тя като се прави на класна прима.

Аз го прочетох като перверзното поведение на пръв поглед и си мисля "крайно време беше" .... 

• Haha 4

ПС - Много хумористично. Гюрга Двемогилска трябва да има фенове, преди въпросните бъдещи мазохисти да бъдат възмутени. 

• Haha 3
преди 9 минути, Lelqtian каза:

Аз го прочетох като перверзното поведение на пръв поглед и си мисля "крайно време беше" .... 

Супер много би скандализирала и би накефила! Ще привлече дори Тик-ток аудиторията ако вземе да пусне примерно нещо такова послучай 50-тия юбилей:

• Like 1
  • Haha 3
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...