Lelqtian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Шокиращи интимни тайни на Мария и Миро лъснаха в съда: Ето какво обичали да си правят взаимно! KLIUKI.BG Мария и Миро Дзвера са имали меко казано странни желания! Цитат "Вие вярвате ли, че ако Мария е била заплашвана по този начин, щеше да се омъжи за Мирослав?! Коя жена, ако е адекватна, би го сторила?!", пита адвокатът. След което стана ясно и още нещо, потвърдено от самата Мария. Мара, последния път когато някой я е определил като адекватна 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 От 4.04.2023 г. от 10:57, Гальо каза: Андреа и Емрах май имат нещо, Александрова избухва Неграмотница 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Емануела и Анелия с общо участие в Bushido Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Може да са малко, но са достатъчни! Искаме пак такива песни от Райна! ❤️ ХИТОВЕ! 1 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 8 минути, DevilWish каза: Може да са малко, но са достатъчни! Искаме пак такива песни от Райна! ❤️ ХИТОВЕ! Мусака ли ще пуска и тая? Ще ми е интересно да видя рецептата. Иначе ние много добре знаем от другата липсваща форумна кралица как Райна има не само хитове, но и смислени, автентични авторски фолклорни песни, каквито Адел и Бийонса нямат. Като тази 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Емануела и Анелия с общо участие в Bushido Те последно окей ли са или не се понасят и защо? 😂 Нали покрай дуетът им имаше проблеми и можеше да не излезе + изобщо не се следваха 🤔 То сега само Анелия следва Емануела, обратното не важи 😄 Таня Боева ще пуска машъп. Иначе имала готови песни колкото за един албум. В понеделник ще гостува в "Преди обед" със сина си Росен. Предстоят и интервюта по Нова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 9 минути, Just_Me каза: Те последно окей ли са или не се понасят и защо? 😂 Нали покрай дуетът им имаше проблеми и можеше да не излезе + изобщо не се следваха 🤔 То сега само Анелия следва Емануела, обратното не важи 😄 Емануела първа следваше Анелия няколко месеца без Анчето да я последва обратно. Когато Емануела я махна тогава Анелия се сети да я последва. Just Ani things. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 1 час, DevilWish каза: Може да са малко, но са достатъчни! Искаме пак такива песни от Райна! ❤️ ХИТОВЕ! Какич има една дузина хитове през годините. Дано новата е яка! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 🤪👑 #galena #antik #nomer1 #crazy #fun #foryou | TikTok WWW.TIKTOK.COM 🤪👑 #galena #antik #nomer1 #crazy #fun #foryou 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Значи Мария не са я били, любов са правили с нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Емилия май е купувала гледания за Българи Юнаци (и вероятно машъпа) Как за 1 месец едвам докара 500к а сега изведнъж е на 652к? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 15 часа , GSA каза: Какич има една дузина хитове през годините. Дано новата е яка! ЛЮБИМАТА МИ!!! ❤️ И още.... Някой да качи клиповете на Ти ме лъжеш най-добре и Цип на устата! ❤️ преди 16 часа , Lelqtian каза: Мусака ли ще пуска и тая? Ще ми е интересно да видя рецептата. Иначе ние много добре знаем от другата липсваща форумна кралица как Райна има не само хитове, но и смислени, автентични авторски фолклорни песни, каквито Адел и Бийонса нямат. Като тази От народните тая ми е любима! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Моля се за хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 19 часа , DarkChild каза: Неграмотница Ма си й го е казала от до! Всичко е право в целта. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 @asylum Машупът идва - 19:00 ч.! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Отгоре, отдолу, отляво, отдясно - ОБИЧАМ ТЕ УЖАСНООО! ❤️ 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 11 минути, DevilWish каза: Отгоре, отдолу, отляво, отдясно - ОБИЧАМ ТЕ УЖАСНООО! ❤️ Майко, кака пръсна с хит. Не съм очаквал такова хем комерсиално, хем не прекалено циганско звучене. 1 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 4 минути, GSA каза: Майко, кака пръсна с хит. Не съм очаквал такова хем комерсиално, хем не прекалено циганско звучене. Обожавам я! ❤️ Страхотна песен! Такава песен й трябваше! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 (редактирано) Позволете да изкоментирам песента на Крисия. Grower е - на първо слушане е банална, но с всяко следващо става доста catchy. Кефи ме, че текста прави директна препратка към Ергена (това с розите например) и разбира се в клипа са Габи и Ивелина от Ергенът 2. Като глас обаче поне в тази песен Крисия има доста типичния фолк глас, не е много запомнящ се, но като визия е като по-млада версия на Емилия. Странно ми е за гласа, защото като гласът й е доста приятен. Дали пък с аутотюна не й правят мечешка услуга? А Райна сякаш почти не е остаряла от 2005, хубав ген има, евалата македонско девойче! Редактирано Април 6 от mihael 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 #1 в тренда! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Ма си й го е казала от до! Всичко е право в целта. Е, кво е казала без да назовава имена. Ковренски стил. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 От цип на долната уста имат нужда някои. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Luna President? 🌹 Lili Ivanova? ❌ Yok! Esil Turban! 🧿 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 22 минути, asylum каза: Luna President? 🌹 Lili Ivanova? ❌ Yok! Esil Turban! 🧿 Добра мушама. Хареса ми. Любимите ми SMS, Елмаз, Тя и Само мен обичай са тук. 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Райна пуска топ кючек, а Есил - хитов микс. Все едно сме 2008-ма отново! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари