Jump to content

Препоръчани коментари

Вече 12 години ме мъчи въпроса дали това в края на клипа е вода, пот, семенна течност? Глори е провокаторка, която оставя трайни следи в съзнанието на гей привържениците си с подобни пинизи.

• Haha 3
  • skull 1

А може и така да се анализира - това в края на видеото е еякулация - показно на тематиката, която Счети развива в тази си песен и Гло е решила да онагледи крайния резултат. :D 

• Haha 1

Не го ли бяха премахнали това във втората версия на клипа на Целувай още, която се появи?

47 часа след премиерата двете к*ротрошачки-златотърсачки нямат и 400 хиляди гледания. :1000: Позор за ЛИДЕРКАТА Емилия.

преди 1 час , GSA каза:

Вече 12 години ме мъчи въпроса дали това в края на клипа е вода, пот, семенна течност? Глори е провокаторка, която оставя трайни следи в съзнанието на гей привържениците си с подобни пинизи.

Една от най-комерсиалните ѝ песни, а дали изобщо някой я забеляза?
Само мъжа е як от този целия бълвоч.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

47 часа след премиерата двете к*ротрошачки-златотърсачки нямат и 400 хиляди гледания. :1000: Позор за ЛИДЕРКАТА Емилия.

Друго си е като имената на Жадор, Денис и Флорин предизвикваха интерес към песните. Галин отдавна е минало и не знам защо точно него е избрала.

• Like 1
  • Haha 1
преди 14 минути, Willy каза:

Друго си е като имената на Жадор, Денис и Флорин предизвикваха интерес към песните. Галин отдавна е минало и не знам защо точно него е избрала.

Женичката има финансите да поръча при композитора и аранжора на Боли, боли песен, но предпочита да купи кавър познат на половината ни страна. До там опира стратегията ѝ.

Липсва ми баладичната Емилия, дано направи някоя нова скоро.

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Една от най-ужасните й песни в последно време заедно с Любима и Нюанси сиво.

Аз харесвам Нюанси сиво. Не ми е нещо уау, но ми допада. 

• Like 3
преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Антология на клиповете на Глория, където присъства река/плаж и бална/коктейлна рокля след 1999-та година:
2000 - Червена светлина
2001 - Ако бях се родила река
2002 - 
2003 - Очакване, Лабиринт
2004 - Присъда
2005 - Пияна вишна
2006 - Сезони
2007 - Сто карата любов
2008 - 
2009 - Лятно пълнолудие 
2010 - Зайди, зайди
2011 - 
2012 - неизлезлият клип на Смела мей би
2013 - Пясъчни кули, Ах, къде е мойто либе
2014 - 
2015 - Изсвирете нещо ударно
2016 - 
2017 - 
2018 - Не те давам, Добре дошла, скитнице, Ангеле - дяволе, Любовта не е играчка
2019 - Любима, Гост не си
2020 - 
2021 - С любимите хора, Песен за приятелите, Да празнуваме 
2022 - 

Направи и на тези в които присъства диван. Мисля, че те са доста повече. 😁

• Haha 2
преди 2 минути, Stela каза:

Аз харесвам Нюанси сиво. Не ми е нещо уау, но ми допада. 

Една година пауза и накрая да пусне този опит за комерс с текст, базиращ се на фраза от филм, излязъл преди 4 години и отдавна отшумял. Цялата песен е демоде като самата Калория. Ужасен ужасон. Останалите й песни от 2018-та също, само Скитницата става що годе, но тази тематика как се завръща в любовта сме я слушали 100 пъти.

От последните ѝ песньовки ме кефи това предимно заради меланхоличния дискотечен инструментал, иначе текстът е ужасно тъп и банален as always:

И Гост не си не е лоша, но отново целият потенциал е съсипан от глупав текст. 

• Like 1
преди 23 минути, Willy каза:

Песента е започнала да става тренд в Тик-Ток, така че според мен тепърва ще се развива.

• Like 2
преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Една година пауза и накрая да пусне този опит за комерс с текст, базиращ се на фраза от филм, излязъл преди 4 години и отдавна отшумял. Цялата песен е демоде като самата Калория. Ужасен ужасон. Останалите й песни от 2018-та също, само Скитницата става що годе, но тази тематика как се завръща в любовта сме я слушали 100 пъти.

От последните ѝ песньовки ме кефи това предимно заради меланхоличния дискотечен инструментал, иначе текстът е ужасно тъп и банален as always:

И Гост не си не е лоша, но отново целият потенциал е съсипан от глупав текст. 

Точно това щях да кажа, че много добри мелодии е съсипала с банални и скучни текстове, пълни с напудрени фразички. Отдавна повтарям, че трябва да смени текстописците и да се разчупи, нооо...

• Like 2
преди 10 минути, Stela каза:

Направи и на тези в които присъства диван. Мисля, че те са доста повече. 😁

И саксия с фикус. 

• Haha 3
  • skull 1
преди 5 минути, Jouey каза:

Песента е започнала да става тренд в Тик-Ток, така че според мен тепърва ще се развива.

Да, и аз го забелязвам. Не виждам къде е проблема, че песента е кавър на известна сръбска песен. Онази кикирица Теа направи цял албум с кавъри на едни от най-популярните ни песни. Ние защо да не правим? 

• Like 4

Два от най-любимите ми летни хита на Глория! Слушам ги и до днес! ❤️ 

• Love 2
преди 9 минути, asylum каза:

И саксия с фикус. 

То още с дивана се загуби смисъла от списък, щото са май всичките клипове :)

• Haha 2

В "Намери си майстора" е  брутална Глория. Разчупена е, различна, провокативна. Самата песен също е различна за нея като стил и текст. Много ме кефеше тогава. 

• Like 3
  • Love 3
преди 2 минути, Lelqtian каза:

То още с дивана се загуби смисъла от списък, щото са май всичките клипове :)

Е не са всички. Има изключения. Ако трябва да направим списък с муцуни и чупки, тогава вече ще обобщим с една дума - ВСИЧКИ! 😁🧡

• Like 1
  • Haha 2
преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Обаче палачинската се е обърнала и Джей Ло има мулти империя за милиони, спи с най-горещите мъже на планетата и изглежда като на 20+, а Гло - ни мъж, ни хитове, състарена в лице като плисирана пола и вече поредна петилетка спестява пари от обувки и ходи с едни и същи по участия. Да направим DMS капмания, да наберем средства, за да ѝ купим нови. 🤷‍♂️

За 20 години Джейло е сменила селото и вече е Холивудска свиркаджийка, докато наша Гюрга никога няма да извади Две могили и мотиката себе си!

• Like 1
  • Haha 1

Боли боли я скъсваха от въртене по Фен ТВ, трябваше да кавърдисат този по-як и непознат за бг дует на Амар.

Глория и диван, неразделни като дупе и гащи, видеоселекция:
2000: Кукла на конци, Златна клетка, Като куче и котка
2001: Илюзия, Жените са цветя, 
2002: Добре дошъл, Любовен дъжд, 
2003: Ледена кралица, Лабиринт, Очакване, Крепост, В нова дреха
2004: Присъда
2005: Изповед, Свобода, Спасение, 50/50, Хепи енд (Тв версия)
2006: Благодаря, Кръговрат, Сезони, Весела Коледа, Град на греха
2007: Ако те няма, Дар от Бога, 100 карата любов
2008: Еднопосочен път, Дяволска любов

• Like 2

Счети и Маман Галина са щели да кавърдисват Васко Жабата, но не успели да се разберат коя е да е жабата, и коя - мецата. 

Като цяло жалко, но не колкото настоящия флоп. 

• Haha 3

Къса рокля, рокля с цепка, но песента е брутално добра! Хайде нещо пролетно от Кралицата! 

• Love 1

Защо така бе, Емили? И реклама си пуснала, но гледания йок. Трябва да намериш някой по-не омръзнал от Галин, иначе популярна песен няма как да видиш. Уж беше мултиконъинентална лидерка, чиито всеки следващ проект правеше 50 милиона без проблем. 
Много е жалко, когато без милионите на мъжа си, скъпарски клипове и квартети, просто не става, защото Емилия сама като име не буди истерията, която тук всички бленуват и и преписват. 
Когато направи самостоятелен мега хит или музикантска песен, тогава ще я похваля…

преди 35 минути, GSA каза:

Когато направи самостоятелен мега хит или музикантска песен

Емилия?

spacer.png

• Haha 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...