Stela Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 14 минути, SG каза: Аз се колебая между Той и Дисниленд. И двете съм ги слушал като луд. Дани синг прави яки парчета, и да пее си я бива. За мен "Той" е фаворита. 😊 Дисниленд не съм я слушала много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 8 минути, Willy каза: Звучи като готов хит. Преди Ваня да почне да вика над тенекенията и версия, се опитвах да си припомня гръцкия текст ... или българския или българския Има и други кавъри, ма не са ми познати ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 15 минути, Willy каза: Звучи като готов хит. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Lelqtian каза: Преди Ваня да почне да вика над тенекенията и версия, се опитвах да си припомня гръцкия текст ... Има и други кавъри, ма не са ми познати ... ОригиналNotis Sfakianakis - Giftisa MeraДруги кавъриМая и Магапаса - Пак си жива Азис - Еротик Никсън - Моя oбич Италианеца - Ще се върна Росен - Циганско лято Sako Polumenta - Disem za tebe Brandy - Floarea Zaim Hasrama - Kur ti te kthehesh Yoav Itzhak - Mi Yohav Otach Kamoni 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 8 минути, asylum каза: ОригиналNotis Sfakianakis - Giftisa MeraДруги кавъриМая и Магапаса - Пак си жива Азис - Еротик Никсън - Моя oбич Италианеца - Ще се върна Росен - Циганско лято Sako Polumenta - Disem za tebe Brandy - Floarea Zaim Hasrama - Kur ti te kthehesh Yoav Itzhak - Mi Yohav Otach Kamoni От Никсън надолу за първи път ги чувам тия песни, освен на Росен, която не намирам. Ама нищо не съм изпуснал, оргинала си оргинал, Магапаса си е Магапаса, Азис и Ваня стават, другите не. Sako Polumenta може би е някой сръбски братчет на Наско Ментата? Звучала като хит иначе, ако някой кавърдиса Луда по тебе (примерно) с нов текст сигурно и това ще звучи хитово едит - последните две също не ги намерих ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Lelqtian каза: От Никсън надолу за първи път ги чувам тия песни, освен на Росен, която не намирам. Ама нищо не съм изпуснал, оргинала си оргинал, Магапаса си е Магапаса, Азис и Ваня стават, другите не. Sako Polumenta може би е някой сръбски братчет на Наско Ментата? Звучала като хит иначе, ако някой кавърдиса Луда по тебе (примерно) с нов текст сигурно и това ще звучи хитово едит - последните две също не ги намерих ... Одма го намерих Не било туй, ся пуснах. Повечето му песни са за кур обаче! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 минути, Lelqtian каза: Звучала като хит иначе, ако някой кавърдиса Луда по тебе (примерно) с нов текст сигурно и това ще звучи хитово Не сум чувал нито една от другите версии и чак сега видях че в заглавието пише и "cover". Луда по тебе няма как да я кавърдисат с нов текст, като самата си е кавър. Може би гръцката или тази на Брена, която е копирала Кама като звучене. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Willy каза: Не сум чувал нито една от другите версии и чак сега видях че в заглавието пише и "cover". Луда по тебе няма как да я кавърдисат с нов текст, като самата си е кавър. Може би гръцката или тази на Брена, която е копирала Кама като звучене. На Мая и Магапаса е вечен мегахит, който се пуска на всяко ретро парти. 3 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 300 пъти по-яка от Пистолет. Долу индийците, път за Ани дженерал! преди 1 минута, asylum каза: На Мая и Магапаса е вечен мегахит, който се пуска на всяко ретро парти. Няма как да го знам. :)) 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Willy каза: Не сум чувал нито една от другите версии и чак сега видях че в заглавието пише и "cover". Луда по тебе няма как да я кавърдисат с нов текст, като самата си е кавър. Може би гръцката или тази на Брена, която е копирала Кама като звучене. Луда за тебе беше просто пример, нямаме нужда от нова версия. НО. Колко му е някой достатъчно нагъл да кавърдиса гръцката или сръбската с нов текст. Ако е Галена примерно ти специално ще припадаш колко била открила топлата вода и не е кавърдисала Камелия освен там на припева. Поздравче 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Willy каза: 300 пъти по-яка от Пистолет. Долу индийците, път за Ани дженерал! Няма как да го знам. :)) Ми да знаеш. Уж все определяш кое е хит и кое не, пък основни неща не знаеш Ма нищо, брой си гледания и отричай всички, които не харесваш 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Lelqtian каза: Луда за тебе беше просто пример, нямаме нужда от нова версия. НО. Колко му е някой достатъчно нагъл да кавърдиса гръцката или сръбската с нов текст. Ако е Галена примерно ти специално ще припадаш колко била открила топлата вода и не е кавърдисала Камелия освен там на припева. Поздравче aнджък. Софa и Коцьо нaпрaвихa подобен тaрикaтлък, но другите кaвъри не бяхa чaк емблемaтични кaто Пaк си живa. И Пресa кaвърдисa отново некви песни нa Мaрa и Инa, мa и те сa по-мaлко хитове. Сaмият оригинaл също е много познaт у нaс. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Willy каза: Няма как да го знам. :)) Нямаш оправдние, достатъчно често припомняме дискографията на Мая и Магапаса, дълбоко ме съмнява да не спамили и тази. Но за всеки случай 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, asylum каза: Ми да знаеш. Уж все определяш кое е хит и кое не, пък основни неща не знаеш Ма нищо, брой си гледания и отричай всички, които не харесваш Нищо не отричам, тази песен на Мая и Магапаса за толкова години наистина не е стигала до мен, а съм запознат с всички запазени ретро хитове, така че правите драма от нищото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, asylum каза: aнджък. Софa и Коцьо нaпрaвихa подобен тaрикaтлък, но другите кaвъри не бяхa чaк емблемaтични кaто Пaк си живa. И Пресa кaвърдисa отново некви песни нa Мaрa и Инa, мa и те сa по-мaлко хитове. Сaмият оригинaл също е много познaт у нaс. @Cally-Pressyfan' не е съгласен! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Lelqtian каза: Нямаш оправдние, достатъчно често припомняме дискографията на Мая и Магапаса, дълбоко ме съмнява да не спамили и тази. Но за всеки случай Смело да мислиш че отварям и слушам всички клипове които се качват тук. 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Willy каза: Нищо не отричам, тази песен на Мая и Магапаса за толкова години наистина не е стигала до мен, а съм запознат с всички запазени ретро хитове, така че правите драма от нищото. Предлагам следващите кавъри да са на: Синя прашка Сто патрона Не виждам Шампанско и сълзи Нещо нетипично Грешна нощ Погледни ме в очите Само мене нямаш Ти си СМС 300 пъти в минута Чурулийке Всеки път Обичам те на азис Палиш, палиш Малка черна рокля на голо Отличен 6 2-3-4 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Добре се е получила версията на Ваня. Да се направи с по-бързо звучене е супер и звучи доста различно. На мен любимият ми кавър направен от нея е този: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Stela каза: Добре се е получила версията на Ваня. Да се направи с по-бързо звучене е супер и звучи доста различно. На мен любимият ми кавър направен от нея е този: И на мен ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Кога ще излиза дуета на Теди Александрова и Андреа (ако изобщо излезе)? Онзи ден снимаше клип с Нора Недкова, но дали е било за това… Вчера пусна Q&A в инстаграм, но така и не отговори на нищо. Не е била в състояние. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Този хит е с 2 млн гледания, като имаше около година, в която клипът беше скрит. Музиката преди финалния припев е брутална. Някой да знае гръцкия оригинал? Като бях малък броих секундите да свърши. Идваше ми прекалено кахърна...а тя 5 минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 23 минути, Willy каза: Смело да мислиш че отварям и слушам всички клипове които се качват тук. 😭 А явно трябва преди 2 минути, meleto каза: Този хит е с 2 млн гледания, като имаше около година, в която клипът беше скрит. Музиката преди финалния припев е брутална. Някой да знае гръцкия оригинал? Като бях малък броих секундите да свърши. Идваше ми прекалено кахърна...а тя 5 минути. Според http://kavar-bg.com/song/834/zamylchi.html 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Бруталната мелодия е като лицето на Ваня-съсипана. Да беше дала повече пари за този проект,но явно знае,че ще бъде изтрит скоро. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Каква мъка е това интервю с двете циглета. Единия заспал, другия се хили като хиена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ето защо бизона цигле бълва лайна, събирало за "мечтания дом" - сигурно палат ще си прави мангасарката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари