Jump to content



Цветелина Янева и Алекс Робов - Минутите


Препоръчани коментари

Слабо видео, слаба и слушана песен. То, даже, това не е ли на Цв. Грахич последното парче? Даже май дочувам нейния глас в беквокалите. Куплетите са ми немелодични.

Видеото е 20 стотинки за Янева. Явно нисък бюджет. Шиши е затегнал кесията.

Няма нищо УАУ в този дует, а от Янева сме свикнали да го виждаме и чуваме.

Само музиката след втория припев е интересна.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересна песен, тоя учудващо пее добре, и изглежда добре. също До Цура не стигнах, щото спрях песента, не ме зариби. Но пък става. Не че ще я слушам, ма барем чух 20 секунди с превъртания. От Адъм и 5 не чух. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никак не ми допадат такива епитети като лудата, бясната, откачената и т.н. заради което припева ме дразни, но е хубава песента.

Браво на Янева, не хаби парите на Шиши на вятъра. Винаги съм я сравнявал с Мария и двете имат богати мъже и двете им харчат камара пари за продукция, но Цура прави шедьовъри, а Марче и никой не й отразява бозите. Вижда се че пее, защото й се прави музика, не защото иска да се надува колко пари може да изхарчи. Жалко че ситуацията при нея е такава, че просто няма как да се изявява където и да било, защото има реална опасност някой да я нарани физически и няма начин да си върне инвестицията, а такива проекти, заслужават да се отплатят. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fearless` каза:

Жалко че ситуацията при нея е такава, че просто няма как да се изявява където и да било, защото има реална опасност някой да я нарани физически и няма начин да си върне инвестицията, а такива проекти, заслужават да се отплатят. 

Няма как да стане така или иначе, защото не може да пее изобщо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бе тези забравиха ли как се прави хит, не съм очаквал от Цветелина да ме разочарова, очаквах дуета на годината, само преди няколко години имахме "Грешка беше", "Акула", "Тръгвай си", тази година... Това и "На хората в устата", добре че е "Проблем" и донякъде "Милион". Видеото в по-голямата си част е скучно, текстът и припевът особено са зле... Изобщоооо, напразно чакане.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубава песен, но направо крещи "Теофиков". Надявах се да изградят на Робов някакъв собствен почерк, а Пашев просто използва един и същ стил за всичките си изпълнители.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...