Moovit Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 33 минути, Blueberry каза: По случайност любимата ми песен от поп-фолка и любимата ми от попа са с почти еднакви имена. Дали това е знак, че скоро ще притежавам милион(и) долара във кеш? Кой пада толкова ниско, че да слуша Юли Тонкин от АлиЕкспрес? 🤮 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 2 часа , Vancho каза: Според мен вокално Емануела е на ниво Гергана, Мария и Андреа, които са под Галена, Джена, Камелия, Райна, а спрямо всички тях Преслава и Деси Слава са си направо едни Кристина Агилера и Бионсе. А Софка - Селин Дион. 😀😀 Все още ме е яд,че Деси Слава и Преслава не направиха дует.. Една жестока балада щеше да им пасне идеално и да смажат,но уви.. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 час , DevilWish каза: Имам уникални спомени от този град като мъничък. В Хисаря през 2003 бях с мама лятната ваканция, точно тогава чух на Анелия "Обичай ме" и споменът ми е, че точно там прослушах поп-фолк! Заради тази песен! Страхотно градче с хубав плаж, минерална, топла вода и уникално яки заведения! Много често ходихме. В кое заведение ще бъде, знаеш ли? Е то пише- Addict Fashion Club. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 7 часа , meleto каза: Къде пък чухте да пее. Само на първата фраза и след това си е плейбекът на Преслава... Според мен, Емануела не е чак толкова зле вокално, но е доста грозно да изпълнява чужди песни в режим "лип синк".. Поне да беше направила лайв запис. И на Наргиз песните така ги пее 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 54 минути, Moovit каза: Кой пада толкова ниско, че да слуша Юли Тонкин от АлиЕкспрес? 🤮 Guilty pleasure ми е Чокопарляка! Дали скоро няма да дебютира в Алфа Мюзик.... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Хороскопите: Козирозите са много работливи, отговорни, но често консервативни и дори скучни. За тях са важни доброто образование, успешната кариера и опазването на традициите. Лесно успяват да правят добро впечатление на хората. Козирозите в действителност: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Джия явно е голяма фенка на Галена. По участия пее Феноменален, Паника, Мой, 100 живота, Шефката... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Септември 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 12 преди 2 минути, Willy каза: Джия явно е голяма фенка на Галена. По участия пее Феноменален, Паника, Мой, 100 живота, Шефката... Или просто песните на Галена са много лесни и всеки може да ги изпее 12 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, Blueberry каза: Или просто песните на Галена са много лесни и всеки може да ги изпее На мен ми отговориха на стори МБТ,а на теб Теофиков кога??? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 По поп медиите песента на Вениамин я пишат с Деси Слава. Най-накрая й признаха истинския псевдоним, с години по-късно от MTV. Сега вече може да махне онова Dess от името на канала си, че много не на място стои така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 3 минути, SG каза: По поп медиите песента на Вениамин я пишат с Деси Слава. Най-накрая й признаха истинския псевдоним, с години по-късно от MTV. Сега вече може да махне онова Dess от името на канала си, че много не на място стои така. Мен пък ме кефеше Десс😏 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 16 минути, Blueberry каза: Или просто песните на Галена са много лесни и всеки може да ги изпее Не съм и бил на участия на снахата, но така като я гледам и не вярвам на ушите си, ако изобщо пее, дори те ще са и твърде висока топка. Иначе съм бая изненадан как тая никому неизвестна бедна жена от народа имала участия. Да не я бъркат с Донка и Рашия? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 31 минути, xroflx9 каза: На мен ми отговориха на стори МБТ,а на теб Теофиков кога??? Не му пиша, че да ми отговори. преди 17 минути, Lelqtian каза: Не съм и бил на участия на снахата, но така като я гледам и не вярвам на ушите си, ако изобщо пее, дори те ще са и твърде висока топка. Иначе съм бая изненадан как тая никому неизвестна бедна жена от народа имала участия. Да не я бъркат с Донка и Рашия? Защо снахата? Иначе пее, завършила е музикално училище.. уж. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Току що, Blueberry каза: Не му пиша, че да ми отговори. Защо снахата? Иначе пее, завършила е музикално училище.. уж. Покрай дуета с Емануелция гадахме дали не я е взела за снаха покрай големия и син. Иначе за музикално училище ... незнам незнам. И в двете и песни засега ми звучи като патока Доналд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 45 минути, Blueberry каза: Или просто песните на Галена са много лесни и всеки може да ги изпее Де да беше така и да ги пееше на живо, но лайв записа бичи с аутотюн на макс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 31 минути, Lelqtian каза: Иначе съм бая изненадан как тая никому неизвестна бедна жена от народа имала участия. Да не я бъркат с Донка и Рашия? То е било общо участие на Джия и Доника 😅 Но и 2те пеят предимно песни на Галена като гледам от клипчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 31 минути, Slavi каза: Мен пък ме кефеше Десс😏 Тя винаги ще си бъде и Дес, феновете така си я наричаме още от едно време. Но за втори псевдоним никога не е било Ок. Не трябва един артист да се чувства принуден да променя толкова основни компоненти от себе си, за да угажда на този и онзи. Това важи и в чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 16 минути, Lelqtian каза: Покрай дуета с Емануелция гадахме дали не я е взела за снаха покрай големия и син. Иначе за музикално училище ... незнам незнам. И в двете и песни засега ми звучи като патока Доналд. https://www.vbox7.com/play:78b44fe1 Тук има клипче, ама при мен лично не зарежда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 16 минути, Blueberry каза: https://www.vbox7.com/play:78b44fe1 Тук има клипче, ама при мен лично не зарежда Баш от вибокс и аз няма да го отворя. Иначе ето едно друго клипче на снахата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 28 минути, SG каза: Тя винаги ще си бъде и Дес, феновете така си я наричаме още от едно време. Но за втори псевдоним никога не е било Ок. Не трябва един артист да се чувства принуден да променя толкова основни компоненти от себе си, за да угажда на този и онзи. Това важи и в чалгата. Няма значение какви са и били мотивите. И в световен мащаб много творци изявяват своето алтер его под друг псевдоним. Един Снууп Дог се разписваше като Снууп Лайън. В България Димчо например в някои тракове се изявява като Дим, в други като Димчо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 1 млн. за кралицата 1.5 млн 😍 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, Slavi каза: Няма значение какви са и били мотивите. И в световен мащаб много творци изявяват своето алтер его под друг псевдоним. Един Снууп Дог се разписваше като Снууп Лайън. В България Димчо например в някои тракове се изявява като Дим, в други като Димчо. P. Diddy беше Puff Daddy, Дженифър Лопез по едно време се изписваше само Джей Ло. Според мен Десислава не си смени псевдонима, за да бяга от чалгата, а защото Дес е по-кратко и лесно, а тя явно търсеше международен успех. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 https://vm.tiktok.com/ZS54PEPm/ Този си въобразява, че е Теофиков. @Blueberry може да охладиш малко страстите с него докато докопаш оригинала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Преди една година! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 час, Slavi каза: Няма значение какви са и били мотивите. И в световен мащаб много творци изявяват своето алтер его под друг псевдоним. Един Снууп Дог се разписваше като Снууп Лайън. В България Димчо например в някои тракове се изявява като Дим, в други като Димчо. Нямам против да се смени псевдоним ако на изпълнителя си му щъкне така. Но Дес го направи, защото беше притисната от поп медиите, които не искаха да въртят чалга име, и сама го е казвала. Някак не ми е Ок да се съобразява с такива тесногръди възгледи. Телевизия като MTV я излъчваше с оригиналния псевдоним, а нашите понеже са 'културни' нямаше как да го допуснат. А в последствие завъртяха какви ли не поп и рап чалгари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари