Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Галин  / текст: Десита

Редактирано от Olay

Напомни много на някоя песен, не се сещам на коя. Емануела - Официално забранен май. 

На поне 2 стари песни ми мяза. Сладурани са иначе. Не го дослушах. 

Ако това са ви новите лидерки, не ви завиждам! Изтъркано звучене, смотан текст. Много слабо...

Ужасяващо изпяване на припева, все едно слушам песен от оная компания на Ники Китаеца. Как може такова нещо?

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Напомни много на някоя песен, не се сещам на коя. Емануела - Официално забранен май. 

Всъщност.... не! Милко ft. Анелия - "Паля те" на която също аранжимента е на Деян Асенов, но е много по-сполучлива! 
Тук припева се е получил ужасно скучен и завлачен.. Песента не ми хареса кой знае колко, даже на Милко е милион пъти по-добра! Видеото е забавно и тая част с мишлето и колата е най-яко. :D 

преди 7 минути, DevilWish каза:

Тук припева се е получил ужасно скучен и завлачен.

Чак звучат фалшиво. 

преди 2 минути, asylum каза:

Чак звучат фалшиво. 

Абсолютно! Гадно за ушите! 

преди 1 час , Willy каза:

Ако това са ви новите лидерки, не ви завиждам! Изтъркано звучене, смотан текст. Много слабо...

Ще има само една лидерка,,и тя се казва ЛИДИЯ

Топ отсвир като за Мегахит ... и до там! Безумно нелеп текст и адски слабо изпълнение и от двете. Това дори не знам на какво може да се дължи. Данна поне в предните си песни е много, ама много по-добре.

преди 31 минути, Donatella каза:

Ще има само една лидерка,,и тя се казва 

преди 47 минути, Donatella каза:

Ще има само една лидерка,,и тя се казва ЛИДИЯ

Първо да я видим как ще се справи сама. 

преди 49 минути, dan!el каза:

Топ отсвир като за Мегахит ... и до там! Безумно нелеп текст и адски слабо изпълнение и от двете. Това дори не знам на какво може да се дължи. Данна поне в предните си песни е много, ама много по-добре.

Тя понеже има песни за цял албум

Мисля, че по-отвратително нещо не съм слушал през живота си.

Мен много ми харесва песента и изпяването.Напомня ми на друга песен или по-скоро на ретро звучене.

Хм...доста интересна песен. Готино ретро фолк звучене, не бих я сменил, ако ми я пуснат по радиото или ми тръгне неочаквано от някъде - за мен не е никак лоша.....особено пък на сегашния фон.

Бе не е ужасна и мацките са готини, ако си пуснеш клипа без звук, ма определено бих се трогнал да изключа радиото, по добре без тая песен, отколкото със. 

Не е кой знае какво песента, но не мога да повярвам, че получава такъв хейт и тук, и в ютуб? Да, заспала е песента, но най-вече изпяването - само си представям Лидия, ако беше, как щеше да звучи, но... Галин трябва да си бута и Десата.

Лошото е, че най-талантливата дебютантка - Данна - за пореден път с фалстарт, няма едно парче, с което да блесне и да се запомни. 

Предвид, че тик-ток звездите са в клипа, може поне в тази платформа песента да добие популярност :D 

преди 5 минути, Blueberry каза:

Лошото е, че най-талантливата дебютантка - Данна - за пореден път с фалстарт, няма едно парче, с което да блесне и да се запомни. 

Данна направи много по-добро впечатление в песен с Кичка! Парадокс! :D

Данна само на дуети ли мисли да го кара? След тия флопове ако пусне нещо самостоятелно съвсем няма да се забележи. Жалко, защото е талантлива и я харесвам. 

Песента не ми допада. Много постно ми звучи, няма заряд. 

Данна би имала успех с Лидия, ако направят нещо по-мазно. С Десита всеки е обречен на провал.

От 18.01.2020 г. от 16:20, Blueberry каза:

Не е кой знае какво песента, но не мога да повярвам, че получава такъв хейт и тук, и в ютуб? Да, заспала е песента, но най-вече изпяването - само си представям Лидия, ако беше, как щеше да звучи, но... Галин трябва да си бута и Десата.

Предвид, че тик-ток звездите са в клипа, може поне в тази платформа песента да добие популярност :D 

Изненадваш ме с това твърдение за хейта - да песента е поредната боза, включително е толкова безлична, че направо съм впечатлен как предизвиква каквато и да било реакция у някого, та чак и да изразяват хейт .... 
Евентуално вече на всички е омръзнала на Гнома формулата за дуети на певачките му до пълно пусване и просто тия двете го отнасят?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...