Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Спокойно, ще пусне песен и ще постави нови рекорди, ще дойде концерт и пак ще реват като луди на нейните песни... Колко пъти го играхме на отписване и накрая народът пак не може да си намери друга любимка. Но определено някой жестоко иска да я закопае, писна им да ги мачка като луда... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Третото ни искане от Преслава, ако желае профила си обратно: - Да излезе публично по телевизията и да каже: "Джена, ма, Джена има мноого грозна усмивка, брат! Обаче й се правя на приятелка, щото никой друг не ми остана от колежките. Ма много грознаааа". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Точно пък на Емилия да се извинява - никога, да не и е сестра? 3 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, Starboy каза: Точно пък на Емилия да се извинява - никога, да не и е сестра? Хубаво, нека новото чушле на лицето да й върне профила тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Без да се извинява на Емилия, тя пък спеше с Коко докато той беше с Анелия. Освен това Коко има шкембе и за двете, няма проблем. Сланина за всички има. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Четвъртото ни искане: - В интервю за радио Веселина да заяви: "Разберете, много уважавам Емануела, знам, че и тя ме харесва. Истината е, че предната вечер преди лайва на ВИП Брадър ми дадоха на шмъркам, но се оказа стрихнин. Дни наред не знаех къде се намирам, дори нарекох малката ми племенница "мургав думус". Няма да шмъркам повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, TSARvul каза: Четвъртото ни искане: - В интервю за радио Веселина да заяви: "Разберете, много уважавам Емануела, знам, че и тя ме харесва. Истината е, че предната вечер преди лайва на ВИП Брадър ми дадоха на шмъркам, но се оказа стрихнин. Дни наред не знаех къде се намира, дори нарекох малката ми племенница "мургав думус". Няма да шмъркам повече. И това трябва да отпадне! Ако е била сръбнала или напушена - простено е! Ще изкупи вината като клипира за лятото: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, WindWalkerMonk каза: И това трябва да отпадне! Ако е била сръбнала или напушена - простено е! Ще изкупи вината като клипира за лятото: А, да между другото, ако клипира тази песен за лятото, всичките ни искания отпадат. Връщаме й профила. Даже ще налагаме хита, както "Шефката" миналото лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Цяла България говори само за Преслава, време е за нова песен, ако в клипа облече костюм, очила и шапка а ла Майкъл, за да иронизира ситуация, ще смаже невъобразимо. Айде Преси, имаш идеята, действай.. целувки! 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, TSARvul каза: А, да между другото, ако клипира тази песен за лятото, всичките ни искания отпадат. Връщаме й профила. Даже ще налагаме хита, както "Шефката" миналото лято. Ще звучи от всякъде, най - вече от по мургавите квартали. Иначе имало неква певица Наташа. Ама селянко, къв е тоя ник ма. Нема те запомни никой с тия селски имена - Наташа. Ама стегни се ма и го промени докато е време, е вземи некой от треверс имената ако не искаш Курвана или Свирката. Чериса, Кармелита и сие всички са свободни без Елица, Наташа, Пена и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: И това трябва да отпадне! Ако е била сръбнала или напушена - простено е! Ще изкупи вината като клипира за лятото: Иска ми се новата певица, присвоила псевдонима Преслава, да направи кавър на нереализирания хит на бившата изпълнителка със същото име. Тогава бих й простил присвояването на самоличност. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ма песента е много готина. Нали все се говори за старата Преслава и на мен ми липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Абе ако си платя на ДЖ-я дали би ми пуснал това: Специален поздрав е за @meleto! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Абе ако си платя на ДЖ-я дали би ми пуснал това: Специален поздрав е за @meleto! Пускат я и за без пари, и без поръчки - към 5 ч. Нещо класно, не като днешното й: 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Понеже някакъв нов самозван модератор ми заключи темата, давайте идеи за ново име на Пресила. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Всичко, което се изисква от Преслава сега е да покаже малко самоирония свързана с носът й в новия клип или дори песента й, но за съжаление малко нашенки са склонни на подобно нещо. Хем би показала, че е над нещата по този начин, хем би се зашумяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, retr0 каза: Всичко, което се изисква от Преслава сега е да покаже малко самоирония свързана с носът й в новия клип или дори песента й, но за съжаление малко нашенки са склонни на подобно нещо. Хем би показала, че е над нещата по този начин, хем би се зашумяло. Прекалено е проста, за да го стори. Очевидно и съветници няма. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, asylum каза: Пускат я и за без пари, и без поръчки - към 5 ч. Tук звучи сега от терасата да ги ограмотя малко тия западняци, кво ми са се надули кат лисни въшки. След малко требе рейдвам. Тоя танк взима толкова демидж, че ще си повърна червата да го хилвам. по-добрата Цветелина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Дочуто в Димитровград: Лия е гласена за заместничка на Преса. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Падам с тая страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 @Danger.@Stela Отворих бутилка червено вино. Идвайте да ми играте кичеци на масата! Ще правим тройка след това. Ще има много ох-кане и ах-кане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ейй не се спряхте с тея операции на Преслава значи... Превърнахте я в Азис №2. Нали и него го бяха хейтвали заради скандалните му клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 39 минути, TSARvul каза: Падам с тая страница. Не мога! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 часа , Starboy каза: Цяла България говори само за Преслава, време е за нова песен, ако в клипа облече костюм, очила и шапка а ла Майкъл, за да иронизира ситуация, ще смаже невъобразимо. Айде Преси, имаш идеята, действай.. целувки! This. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Нека им, 3 от въпросните бежанци ще бъдат запомнени като едни най-добрите и успешни изпълнители в българската музика за добро или лошо, даже е много забавно как българинът сипе хули и обиди, а две от вечните топ звезди и уважавани от цялата гилдия, не само от поп фолка, са от ромски произход. Да не говорим за дискографиите, таланта, доходите им и т.н. Но е най-интересно, че тези, които им се подиграват всъщност ги издигнаха. Иначе снимката е много забавна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари