Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 25 минути, WindWalkerMonk каза:

Темата за Преслава наистина доскучава вече. Едните са бахти злобарите, другите я бранят все едно е майка им. Ако и двете страни се грижеха така за визията си, нямаше повечето да са плашещи. 

Сега на важните теми, кое клубче е якичко на Черноморието ?

Че едните са злобни, такива са. Ама забелязвам, че този път агитката и не я брани, ами се жалват за това, че се е окепазила... 

• Sad 1

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 минути, Slavi каза:

Че едните са злобни, такива са. Ама забелязвам, че този път агитката и не я брани, ами се жалват за това, че се е окепазила... 

Наистина се окепези тотално, клетата ми тя.. дано някак ПОПРАВИ нещата. Но пък целия шум около нея на мен ми подейства да изслушам старите ѝ тракове, желязна дискография. Един скандален и любим трак от далечната 2009...

• Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Иначе за счупените психики не сте прави. Ситуацията Преслава/Галена е 50:50. Преслава я смачка повече път, но така както Галена й го върна никоя друга не го е изпитвала. Да пееш пред 100 човека докато 2000 те освиркват и си тръгват е прецедент в поп - фолка. На следващата година пак гледаше как хората се изнасят.

А на последното турне, дори пусна фалшиви скандирания за да подпали публиката, която апропо скандираше и за Галена след това. 

Дайте да говорим как прееба ГИК. Глория на онзи стандион направо й се еба майката, а Камелия... имаше една награда за клип и хората леко скандираха "Преслава". И тя какво направи, стана и почна да им маха с ръце та цялата зала гръмна, докато Камелия се качваше да си взима наградата. Оная даваше интервюта 10 години колко е злобна Преса.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Преслава скоро ще мачка пак и със сигурност знам какво ще се пише тук. Ще кажете ,че или купува гледания или е заради скандала , но Петя знае как да развали мозъците на Свирковите фенове!

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

По това се разбира кой е обективен фен и кой не. Едните гледат реално на нещата, а другите то бива, бива фенове, ама чак толкова. Никаква услуга не й правите като я хвалите само за тоя нос. Много си е повярвала и се е вдигнала нависоко, за пореден път го доказа. Мислете трезвено, а не защото е Преслава и всичко е хубаво при нея- да, ама не. 

• Haha 1
  • Love 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, presi_fen! каза:

Преслава скоро ще мачка пак и със сигурност знам какво ще се пише тук. Ще кажете ,че или купува гледания или е заради скандала , но Петя знае как да развали мозъците на Свирковите фенове!

И аз мисля,че ще избухне мощно с някой хит, но нека изчакаме. :)

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Забележете на тази и предпоследната страница как се въртят едни и същи фрази, че Галеновите били с разбити, крехки, лабилни психики.

Хаха, много усърдно се отпивате да наложите тази теза, защо ли... :D Аз, като гледам, Галена се представя отлично за поредна година. Няма да се учудя, ако накрая на 2019 отново е с хита на годината. За кой ли път вече. :1000(29):

За Преслава от друга страна 2019 до момента е тотал щета. Съмнителен рекорд с една от най-големите бози в кариерата й, която впоследствие се доказа като боза, падайки главоломно надолу. Песен, която веднъж не изпя на живо, а уж някакъв мега хит, песен, която 1-2 месеца чакахме хората да почнат да я пеят на участията, иначе Яница е с по-силни реакции на песните си.

И в последните 2 седмици - тотален срив за Преслава във визуално отношение, показа се като озлобена комплексарка. Интернет я изгъбри от подигравки.

Та... нещо не разбрах кои психики са счупени. За пореден път крадецът вика "Дръжте крадеца!".

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, WindWalkerMonk каза:

Иначе за счупените психики не сте прави. Ситуацията Преслава/Галена е 50:50. Преслава я смачка повече път, но така както Галена й го върна никоя друга не го е изпитвала. Да пееш пред 100 човека докато 2000 те освиркват и си тръгват е прецедент в поп - фолка. На следващата година пак гледаше как хората се изнасят.

А на последното турне, дори пусна фалшиви скандирания за да подпали публиката, която апропо скандираше и за Галена след това. 

Дайте да говорим как прееба ГИК. Глория на онзи стандион направо й се еба майката, а Камелия... имаше една награда за клип и хората леко скандираха "Преслава". И тя какво направи, стана и почна да им маха с ръце та цялата зала гръмна, докато Камелия се качваше да си взима наградата. Оная даваше интервюта 10 години колко е злобна Преса.

Доста преувеличено е това, че 2000 човека са се изнесли. Не забравяй, че предната година Галена беше освирквана и унижена. 

Като цяло почти на всеки концерт на който са пели и двете, Галена се е прибирала от сцената депресирана. А з не помня нито един концерт на който феновете да пеят песните и така като се е случвало неведнъж с хитовете на Преса. А бисовете и скандиранията и са паметни. Само Ивана и ДесиСлава са се радвали на подобни през миналото десетилетие.

Като знам галенините как се вълнуваха от 3секундното избухване на публиката  при появата на Стораро, за да изпълнят Шефката с Галена, представям си в какви душевни оргазми ще изпадат ако я викат 3 минути на бис, както всеки път е при Преслава. 

На клубната сцена Галя може да е паляк номер 1,но на концертната може само да подгрява Преси. Просто стои неадекватно. Държи се и подвиква сякаш е в близката чалготека. Но както казаха и феновете и, тя може да е излязла от селото, но Смядово от нея не... 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, zai4eto82 каза:

По това се разбира кой е обективен фен и кой не. Едните гледат реално на нещата, а другите то бива, бива фенове, ама чак толкова. Никаква услуга не й правите като я хвалите само за тоя нос. Много си е повярвала и се е вдигнала нависоко, за пореден път го доказа. Мислете трезвено, а не защото е Преслава и всичко е хубаво при нея- да, ама не. 

Още не можеш да и простиш, че Преслава изпя Не ми пречи, а не Райна. Опасна си:shifty:

image.png

Сподели в други сайтове

Току що, Slavi каза:

Още не можеш да и простиш, че Преслава изпя Не ми пречи, а не Райна. Опасна си:shifty:

Даже и не съм си го и помислила.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Slavi каза:

Като знам галенините как се вълнуваха от 3секундното избухване на публиката  при появата на Стораро, за да изпълнят Шефката с Галена, представям си в какви душевни оргазми ще изпадат ако я викат 3 минути на бис, както всеки път е при Преслава. 

На клубната сцена Галя може да е паляк номер 1,но на концертната може само да подгрява Преси. Просто стои неадекватно. Държи се и подвиква сякаш е в близката чалготека. Но както казаха и феновете и, тя може да е излязла от селото, но Смядово от нея не... 

Не е било 3-секундно, отново лъжа! Имам клипчето, залата реве на песента през почти цялото време.

Между другото потребителят adorable, който е безпристрастен и беше в залата, ми сподели на ЛС, че най-добре приетата песен на концерта е била именно "Шефката". Не го каза обаче в нито една тема. Подозирам, че го направи, защото не искаше да те ядоса и защото се беше прицелил в наградата за "Потребител на годината" - не искаше да дразни АНТИ-Шефката настроените. Скрийновете обаче си ги пазя. Той самият съм сигурен, че няма да отрече.

За другото си прав - Галена се държи неадекватно на голяма сцена, което й прецаква приемите. От притеснение ли, от какво не знам. Мен ме е ядосвала много пъти.

Дори, ако си пуснете "Добре ли си" от изпълнението в сръбския Гранд - дори там вкарва неадекватни движения и танци на кючекчийка, които не пасват на самата сцена, публика и мелодията на песента.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, TSARvul каза:

Не е било 3-секундно, отново лъжа! Имам клипчето, залата реве на песента през почти цялото време.

Между другото потребителят adorable, който е безпристрастен и беше в залата, ми сподели на ЛС, че най-добре приетата песен на концерта е била именно "Шефката". Не го каза обаче в нито една тема. Подозирам, че го направи, защото не искаше да те ядоса и защото се беше прицелил в наградата за "Потребител на годината" - не искаше да дразни АНТИ-Шефката настроените. Скрийновете обаче си ги пазя. Той самият съм сигурен, че няма да отрече.

За другото си прав - Галена се държи неадекватно на голяма сцена, което й прецаква приемите. От притеснение ли, от какво не знам. Мен ме е ядосвала много пъти.

Дори, ако си пуснете "Добре ли си" от изпълнението в сръбския Гранд - дори там вкарва неадекватни движения и танци на кючекчийка, които не пасват на самата сцена, публика и мелодията на песента.

Да, точно за това, Стефимир не го е споделил гласно. За дс ми се хареса на мен и на преслините🤣

Излез от филма приятелю. Верно, че форума е пълен с откачалки, но не вярвам, че има хора, които да имат подобни мисли, още по малко пък за форумски награди. Но по принцип ти винаги си се вълнувал от тях, затова е нормално да виждаш подобни конспирации. 

Ти на мен л7 ми предлагаш клипче? Дето съм бил там? Аз на теб ти предлагам да отидеш догодина на концерт и сам да се убедиш колко различна е атмосферата при появата на Галена, а после и на Преслава. 

Галена никога е нямала приемите нс Преслава, в които публиката я обожавят и пеят песните и акапелно. Това не става с шоу или с тоалети. Това е химия. Само родените за сцената я усещат. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Да, точно за това, Стефимир не го е споделил гласно. За дс ми се хареса на мен и на преслините🤣

Излез от филма приятелю. Верно, че форума е пълен с откачалки, но не вярвам, че има хора, които да имат подобни мисли, още по малко пък за форумски награди. Но по принцип ти винаги си се вълнувал от тях, затова е нормално да виждаш подобни конспирации. 

Ти на мен л7 ми предлагаш клипче? Дето съм бил там? Аз на теб ти предлагам да отидеш догодина на концерт и сам да се убедиш колко различна е атмосферата при появата на Галена, а после и на Преслава. 

Галена никога е нямала приемите нс Преслава, в които публиката я обожавят и пеят песните и акапелно. Това не става с шоу или с тоалети. Това е химия. Само родените за сцената я усещат. 

Да, знам за какво говориш и вече се съгласих с теб за харизмата, химията и влиянието на Преслава над публиката. Това всички сме го виждали и никой не го оспорва.

Но!

1. Стефимир абсолютно целенасочено никъде не каза публично коя е най-добре приетата песен на концерта. А направи много подробна рецензия на събитието в темата. Той всеки път прави такива анализи. На мен на ЛС обаче ми споделя, че "Шефката" е разбила най-много.

Какво може да си помисли човек при това положение? Или е искал да се хареса на мен, но не мисля че би го направил по толкова глупав начин. Или НЕ е искал да издразни някого..... Кой ли е този някого?

2. Реакцията и избухването на "Шефката" далеч не е било 3-секундно.

Проблемът е, че когато ти кажеш някоя истина, аз се съгласям с теб, но когато аз цитирам истини, все гледаш да осучеш нещата. Падание ще е един път да признаеш, че и отсрещната страна може да е права.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, TSARvul каза:

Да, знам за какво говориш и вече се съгласих с теб за харизмата, химията и влиянието на Преслава над публиката. Това всички сме го виждали и никой не го оспорва.

Но!

1. Стефимир абсолютно целенасочено никъде не каза публично коя е най-добре приетата песен на концерта. А направи много подробна рецензия на събитието в темата. Той всеки път прави такива анализи. На мен на ЛС обаче ми споделя, че "Шефката" е разбила най-много.

Какво може да си помисли човек при това положение? Или е искал да се хареса на мен, но не мисля че би го направил по толкова глупав начин. Или НЕ е искал да издразни някого..... Кой ли е този някого?

2. Реакцията и избухването на "Шефката" далеч не е било 3-секундно.

Проблемът е, че когато ти кажеш някоя истина, аз се съгласям с теб, но когато аз цитирам истини, все гледаш да осучеш нещата. Падание ще е един път да признаеш, че и отсрещната страна може да е права.

Напротив. Съгласявал съм се с много неща казани от теб. Но защо да се съгласявам за нещо, от което имам преки впечатления/директно от събитието. Не казвам, че Шефката като прием е била зле. При появата на Стораро за Шефката имаше еуфория. В първите няколко секунди публиката наистина беше екзалтирана. Преди появата на Галена също част от залата викаше името и. Но когато завършиха с Янева, аплодисментите бяха рехави, а бис нямаше. Това е най важния момент за един изпълнител. Посрещат те с овации, по време на изпълненията ти, има пикови моменти на публиката, а накрая стоиш и очакваш бис, а не получаваш такъв. 10 минути по късно залата пее акапел старите песни на Преслава. Ами как да нямам подобно мнение. Още по малко че Галеновите сте убедени, че Галена доминира над Преслава във всяко отношение, а това далеч не е така. 

Дори с историята около носа и тази около инстаграма на Преслава някак се усеща в атмосферата, че Преслава е много голям фактор и пресата се храни благодарение на нея. Не че и за Галена не се пише нон стоп, но при Преслава нещата стават достояние за всички буквално за минути, часове. 

Стефимир е дипломатичен и тактичен. Не е решил да вземе отношение в тогавашния спор, в който хвърчаха буквално обиди и глави. Не го и съдя. Не му е харесал тона на писане, не е взел участие. Не е и длъжен. 

image.png

Сподели в други сайтове

Стефимир в никакъв случай не е дипломатичен и тактичен, той е просто една лицемерка и мазна бабка. Изядохте я тая Преслава, пак ще и докарате мегахит. 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Андрю май следваща година когато всички забравят за Как те искам ще пусне клипа, за да я налага като нова песен. И така никой не я знае.

• Haha 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, mitak_94 каза:

Тези "чикарачааа,  чакарачааа" развалят всичко в припева... :D

На мен маането в края ми е любимо.😆 Като знаем кой е написал текста това е най-малкия проблем.

Сподели в други сайтове

Чикирича рачачача е най-добрата част от песента, именно заради това я слушам. Ако не беше нея, нямаше да си я пусна 2-ри път и нямаше да съм зарибен по нея.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Putin каза:

Андреа е бита карта. Самият и образ вече не е вълнуващ, та дори и хит да изкара.

И как го реши това като след Галена и Преслава е най-коментираната чалгарка?😀

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

На мен маането в края ми е любимо.😆 Като знаем кой е написал текста това е най-малкия проблем.

:D "Раки-траки" звучеше много по-яко. Уникална песен! ❤️ 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

И как го реши това като след Галена и Преслава е най-коментираната чалгарка?😀

Била е най-коментирана преди 5-7 години. Сега ако не беше ти примерно, никой нямаше да се сети да я коментира тук.

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...