Jump to content

Препоръчани коментари

преди 8 минути, pechenko каза:

Ще си останеш с чакането.

Скоро ще смаже с хит от типа "Дай ми още", "Гот ми е" и "Генерал", споко. ;)

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Може да е хубав ? 

Хубави бяха Муцуна, Мафия след това всичко стана едно и също

А тази песен малко ми напомня на Джена - Дразни ме пак

Току що, FolkEmpire каза:

Хубави бяха Муцуна, Мафия след това всичко стана едно и също

Говорих визуално да й харесва и да го язди:D

Вяла песен, не си личи кое е куплет и кое припев. Има опити на моменти за ефектен и интересен звук, но неуспешен. Не знам какъв акъл трябва да имаш, за да пуснеш това нещо като лятно предложение, когато да е малко по-кючече и мигом ще ти стане хит, просто заради сезона.

Павлов е слаб композитор... и аранжор... не знам що му се е доверила.. а това другото е приятела на Невена - Пресли. Да не пробва пак. Не е лоша песента, ама е една от най-слабите и в кариерата. И клипа не ми харесва, Скерлев е за нивото на Юнона, не за Емануела.

Песента е фатално слаба за Емануела. Направо не мога да повярвам. Това няма да стане хит. Иначе изглежда много красива във видеото. И не е гола. :D

преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза:

Очаквах много повече! Не е лоша песента,но не е това което лично аз чаках. Да готви следващата .. 😃

+1 много скучна

На мен пък взе че ми хареса. Доста по сполучлива от последните и бози. Може и да стане хит. 

Не е лоша, куплетите обаче са по-добре от припева, видеото е като ТВ версия. Вместо да се поучат от Галя, Цветелина и Емилия и да изригнат с проекти, не просто отбиване на номера, те... Много са зле.

преди 1 минута, Born to Die каза:

Не е лоша, куплетите обаче са по-добре от припева, видеото е като ТВ версия. Вместо да се поучат от Галя, Цветелина и Емилия и да  изригнат с проекти, не просто отбиване на номера, те... Много са зле.

Само Джена изригна с проект и Ема вече я надмина.

Песента е зарибяваща, но клипът не струва. Страшно скучен!

Някой има ли линк за master?

Като се сетя как веднага ме хвана''Скъпото се плаща'',а това ми беше скука  да го изслушам до края.

Редактирано от Kremito
преди 9 минути, pechenko каза:

Над 300к за 24 часа.

Предричам хит!

Тя е хит отпреди да излезе! 

Това е повече зимен отколко летен проект. Не ми прави впечатление засега. Тази година е по-слаба за Емануела.

Имам чувството, че и предлагат песен и тя веднага я взима... Не ми харесва.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...