Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Vancho каза:

Ей тва е ... Аз за тва до някаква степен оправдавам Преслава, че не пее на живо по участия. Тя от 15 години е топ име, актуална, пълен график ...  ако пееше 100% на живо през всичките тия години, нямаше и помен да има от гласът, който изпя "Лъжа е". 

То и сега няма помен. 

• Love 1
  • Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Vancho каза:

Ей тва е ... Аз за тва до някаква степен оправдавам Преслава, че не пее на живо по участия. Тя от 15 години е топ име, актуална, пълен график ...  ако пееше 100% на живо през всичките тия години, нямаше и помен да има от гласът, който изпя "Лъжа е". 

Ми по принцип лакомия му викат. Ще си намали участията, за сметка на качеството и готово. Не да е оправдание това. Реално сега участията са и да я видят хората на живо, не да я слушат как пее. 

• Love 3

Време е Емануела да пусне нещо яко, защото от последните и 2-3 песни само "Направи така" ме кефи, а тя пък не стана голям хит. Не е пускала нещо мега зарибяващо от този хит:

:happyppl:

• Love 1
преди 2 часа , Yaneva каза:

Просто не харесваш Ивана. Сериозната промяна в пеенето е отскоро, аз я слушах на живо точно преди година и си беше 1:1 със записа! При Деса разликата е огромна, при това "Две сърца" е най-малкият проблем!

На едно от последните и участия в Лондон звучеше прилично. Вярвам, че не е перманентно състояние. Преслава също имаше момент, в който беше неслушаема, но сега е много добре. Но когато си имал такова богатство като нейното, наистина се чудиш как е възможно да го е опропастила до такава степен. На концерта на уницеф беше плачевно... 

преди 3 часа , MrKidGSA каза:

Въпреки това експериментите и се харесват и повечето са истинска музика, която няма как да бъде оценена от чалга потребителя. Пък и любимата ти "Жени като теб" е от въпросния период. При Райна има един баланс, който обаче липсва при останалите комерс певачки изкл. Галена. 

"Жени като теб" я харесвах като излезе, но не ми е любима.

Любимите ми песни на Райна са от периода 2001-2007.

преди 1 час , DarkChild каза:

Тя открай време е със съмнителна техника. Винаги, но особено в последните години, излиза повече въздух, отколкото глас. Някак немощно. Имаше някакъв клип с оригинали и кавъри и бяха сложили оригинала на Твоя съм (или нещо такова, една от последните години) и веднага след това Ванчето. На оригинала сръбкинята имаше супер груб и мощен глас като мечка, а Ивана  - като двутактов мотор.

Според мен пеенето не е крещене, за да се търси на всяка цена мощност. Деси е с лиричен глас, там намираш чувство, не мощ. Последно време има една такава мощна кръчмарска техника. Ми не ме кефи. А и гласът се променя с времето. Но за техниката не съм съгласен. Няма по техничен изпълнител от Деса без значение колко мощен и е. В техника според мен няма кой да я доближи дори. 

Деси Слава е единствената чалгарка, която не отговаря пряко на качествата в бранша си. 
Само тя може да се отрече от всичко чалгарско ако иска и да си забие поп, реге, хаус, рок дори. 
В минал период отговаряше на всички критерии за лансиране на световната сцена. Глас, излъчване, визия. 
Жалко, че в България просто нямаше продуцент, който да я излъчи и наложи. 

За мен тя си остава една ГОЛЯМА пропусната възможност за българско име в световната трак-листа. 

• Love 2

Винаги ще се питам как щеше да се развие ако не бе напуснала Пайнер или ако беше успяла да направи нещо запомнено извън БГ. 

Просто като знам, че можеше и повече, винаги малко ще ме е яд. До преди 3 години още беше във форма. Сега вече и пеене и визия са под всякаква критика. А какъв сладур беше в  Only one... :ah:

преди 11 минути, Fast каза:

https://show.blitz.bg/intervyu/silvestr-mateev-silvr-karbovski-may-me-kharesva?pre=view&cache=nocache

Тоя направи песни с половин Пайнер, а сега ги плюе.

Не че нещата, които е казал са неверни, ама на фона на неговата продукция, която е по-еднообразна и от Оцко, изказването му е смешно. 

Десислава сама си е виновна за неуспешния пробив извън Бг, а не липсата на продуценти. Достатъчно забелязана беше зад граница, достатъчно чуждестранни музиканти изявиха желание да направят нещо от нея в световен мащаб. Но тя е мързелива и несигурна. Сама е казвала, че е отказвала големи предложения. Когато няма хъс, няма и успех.

Но пък за мен е добре, че напусна Пайнер. Това много я разви като артист и й помогна да не се преекспонира. Не трябва да съжалява дори и за турнетата. Както виждаме годините с тях успяха да помогнат в дългосрочен план само на един изпълнител, който просто знаеше как да ги използва- Камелия. Останалите или залязоха, или се запазиха актуални до ден днешен със съвсем различен имидж и продукция. А Десислава реално си е една и съща и тогава, и сега, че и преди напускането- все така прескача от адекватност към неадекватност и обратното.:1000(29):

преди 52 минути, Slavi каза:

Винаги ще се питам как щеше да се развие ако не бе напуснала Пайнер или ако беше успяла да направи нещо запомнено извън БГ. 

Според мен щяха да я запушат умишлено. 
Дава вид на човек, който отстоява себе си и не би се примирила да отчита по-голям процент предвид възможностите си тогава.
Да не забравяме, че оцеля като жена-предприемач във времена, в които конкуренцията от страна на Пайнер беше жестока. 

• Love 1
преди 4 часа , meleto каза:

През 2007 я харесвах. Даже и след това, обаче, и тя се загуби - първо искаше да възвърне позиции с песни, дето не бяха нейните, а после като се провали, почна да пуска песни за кръчми - провлачени, шлагерни, скучни и там си остана. Изглежда, имало е незапълнена ниша, само че не се доближава до модерното в момента. Аз по-скоро харесвам актуалната вълна.

Това какви песни прави и какъв репертоар гради вече десетилетка, няма общо с гласовите данни. И двамата добре знаем, че няма някой от "актуалната вълна", който да се опре на оправната леля по пеене, освен може би Преса. Но не съм глуха и отчитам, че не пее като  тук вече:

преди 4 часа , DarkChild каза:

Тя открай време е със съмнителна техника. Винаги, но особено в последните години, излиза повече въздух, отколкото глас. Някак немощно. Имаше някакъв клип с оригинали и кавъри и бяха сложили оригинала на Твоя съм (или нещо такова, една от последните години) и веднага след това Ванчето. На оригинала сръбкинята имаше супер груб и мощен глас като мечка, а Ивана  - като двутактов мотор.

Е,  ти също не я харесваш открай време (всички знаем защо). Излиза си глас, какъв ти повече въздух, ти още малко ще я изкараш Камелия?! Просто се поамортизира и тя, нормално е, на мен и Лили Иванова грам не ми звучи като едно време.

• Haha 1
  • Love 1

В следващия етап на "Нереализираните" отиват:

1. Вероника

2. Димана

3. Весела

4. Джина Стоева

Остава да решите коя ще е петата - Полина или Петра /с по 8 гласа/. Анкетата ще е активна още мъничко.

На Петра последния албум Искам да съм лейди, е пълен с нереализирани. 

Но лично аз предпочитам Полина секирата😂

• Love 1
преди 11 минути, Yaneva каза:

... няма някой от "актуалната вълна", който да се опре на оправната леля по пеене, освен може би Преса...

Смях в залата! ТУШ! 

Освен "Преса" има едни Глория, Емилия, Деси Слава, които са класи над Ивана в пеенето. И ако първата посочена от мен не спада към тази "актуална вълна", то и самата Ивана не попада в нея и не бива да бъде сравнявана с другите две, които са доста по-актуални към днешна дата.

преди 1 минута, dan!el каза:

Смях в залата! ТУШ! 

Освен "Преса" има едни Глория, Емилия, Деси Слава, които са класи над Ивана в пеенето. И ако първата посочена от мен не спада към тази "актуална вълна", то и самата Ивана не попада в нея и не бива да бъде сравнявана с другите две, които са доста по-актуални към днешна дата.

Янева може би имаше впредвид новото поколение изпълнители. 

За посоченоте от теб е ясно. Иначе лично според мен Джена и Янева също са добри вокално, обаче вече е въпрос на вкус на кой им понася гласовете им и на кой не. 

преди 1 минута, dan!el каза:

Смях в залата! ТУШ! 

Получават се назолабиални гънки от толкова смях, не рискувай!:ae: И не преигравай с тушове и т.н. Мъж си, все пак!

Под "актуална вълна" разбирам доста по-различни от трите изброени. Глория действително е по-добра. Пеенето на Деса за мен е просто нетърпимо в последната година. А Емилия като спре да  тананика върху плейбека си по участия, може и да я изкоментираме какви класи над кого е в пеенето. 

С кой е новия дует на Емануела? Каза, че е мъж от Пайнер. Музиката е на Даниел Ганев отново.

Да не е пак Галин? Или може да е Артиом? 

преди 3 часа , Slavi каза:

Според мен пеенето не е крещене, за да се търси на всяка цена мощност. Деси е с лиричен глас, там намираш чувство, не мощ. Последно време има една такава мощна кръчмарска техника. Ми не ме кефи. А и гласът се променя с времето. Но за техниката не съм съгласен. Няма по техничен изпълнител от Деса без значение колко мощен и е. В техника според мен няма кой да я доближи дори. 

Никой не е казал да се крещи. Не ми изопачавай думите.

преди 1 час, Yaneva каза:

Е,  ти също не я харесваш открай време (всички знаем защо). Излиза си глас, какъв ти повече въздух, ти още малко ще я изкараш Камелия?! Просто се поамортизира и тя, нормално е, на мен и Лили Иванова грам не ми звучи като едно време.

Не знаех, че и Ивана е на 80 години като Лила...

Не мога да го обясня по-добре. Така ми звучи, немощно, повече въздух отколкото глас.

Иначе певиците изобщо нямат понятие от това как да се диша и пее правилно, вокални упражнения и т.н. Това заедно с пушене, нощен живот и какви ли не още неща няма как да не даде отражение.

Гледам постовете от вчера и се смея.Само в Рама изпълнител извън Пайнер с малък канал ,който няма клип под 6-7 милиона може да се изкара залязъл и "дишащ на фотошоп" . Поредното доказателство,че този форум не е никакъв критерии.

преди 1 час , Mr. Greshen каза:

С кой е новия дует на Емануела? Каза, че е мъж от Пайнер. Музиката е на Даниел Ганев отново.

Да не е пак Галин? Или може да е Артиом? 

А може пак да е с Джордан или пък Борис Дали. Тази е супер продуктивна от 3 години. Няма тримесечие, в което да не се е разписала. Изумява ме. Май още не е разбрала, че наградите ги закрихс. Като Дон Кихот срещу вятърните мелници е. 🤓

преди 17 часа , meleto каза:

Ако сложа 200, ще има такива, които ще реват, че са с 199 и 1 не им достига. Концепцията оттук нататък е - фокусът няма да е в линковете, а в съдържанието на дискусиите. За да са щастливи старите потребители, тези раздели ще останат, иначе ако зависеше от мен...

На мнение съм че едното не пречи на другото, и разделите за линкове не трябва да бъдат да бъдат толкова недостъпни и оставени на заден план без развитие. Така намалява инициативата потребителите да продължават да качват. Винаги сме се свалили като най-добрата download зона за поп фолк, и искам да си остане така. 80% от чалга торентите в Замунда са от този форум.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...