Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Все повече смислени и музикантски проекти в попа, а в чалгата се броят на пръстите на едната ръка изпълнителите, които представят различни и качествени проекти.

Дори тези, които смятаме уж за качествени са претоплени стари манджи. Нищо ново. Нищо, с което с грабнат. Нито нови музикални течения, нито текстове за душата, в които да се припознаят българите. Само боклуци за клубовете. Дори една Сърце не е нещо особено, но във времена, в които няма избор, изпъкна и натрупа точки. За мен най различнив проект за последната година и най стойностен е на Азис Ти позна ли ме, но уви - не пожъна кой знае какъв успех. И клипа клип. И посланието послание. Музика и текст са веднъж!

Има нещо вярно, че се радваме главно на припомненото старо в песните. Но пак по-добре от преди. Доста по-силна продукция.

То и в световен мащаб е подобно. Или комерс, или ретро звучене. Има и експерименти, обаче.

@meleto

Гледанията в нейбъла за последното денонощие за пълни 24 часа ли са?

Предполагам, че не. Но може да видиш това като се логнеш - показва се на логнати потребители.

Имаше 2 дни драма, но я оправих. От утре трябва да работи нормално и да са с целите гледания.

Жалена продължава да пада главомолно и с двете си песни. Надушвам купени гледания на Сърце :1000 (6):

Халал да и е!

Мира би могла да напълни Арената! Ще бъде и добре подгрята от Джошкун, Ферди Шанлъ, Стилиян, Клеа, Румен Борилов, орк. Фаворит. Гост ще бъде Милко Калайджиев.

Мира би могла да напълни Арената! Ще бъде и добре подгрята от Джошкун, Ферди Шанлъ, Стилиян, Клеа, Румен Борилов, орк. Фаворит. Гост ще бъде Милко Калайджиев.

Мира ако реши може да напълни и Сийзар Палас :ar:

Но не и се занимава с излишно суетене. Скромна е :Vishenka_05:

Жалена продължава да пада главомолно и с двете си песни. Надушвам купени гледания на Сърце :1000 (6):

А 49-те хиляди на "Изтрезняваш ли" ще ги коментираш ли? :whistling:

Или само Галена е паднала?

Затова казах "лайв плейбек", а не лайв запис. Имах в предвид, че това е неговият глас, но обработен. Грешно се изразих, трябваше да използвам "лайв автотюн", но както и да е. Уж големите таланти, а накрая ми излизат с това фалшиво изпълнение. В чалгата има много по-сполучливи кадри, отколкото в попа.

Талантът им не е в пеенето. Рап и пеене са две различни неща.

Ако гледате днес, имайте предвид че данните са за по-малко от 24 часа.

Ами зле е положението. Не съм очаквал така бързо да се срине, но продължавам да вярвам, че няма купени гледания, а просто избухна първия месец. Случвало се е и с други песни. Гледам и с Папи се случва същото. И с последната на Ицо хазарта. Самите консуматори бързо се насищст на всичко. Малцина песни като Да гори, Яко ми е и Феноменален успяват да се задържат по 4-5 месеца

Днешните гледания в попнейбъла са за 16 часа

Коментиран ли е приноса на Стоян Колев за успеха на Въртележката :roll1:

Когато има такива песни и изпълнители, тогава ще има пълни зали

Тръпнем ли за новият хит? :3fdb8960598fa63e:

4e1b123c21a51a87.jpg

О да! Как ще се казва и кога излиза?

Коментиран ли е приноса на Стоян Колев за успеха на Въртележката :roll1:

250К????

Скоро няма ли да излиза премиера? Нещо четвъртък, петък?

250К????

Любимата ти Екстра Нина с тв версия :D

250К????

Май Джена е снимала.

Също и Емилия и триото Теда, Борис и Илиян.

Май Джена е снимала.

Също и Емилия и триото Теда, Борис и Илиян.

Сигурно триото ще е първо, отдавна го говорят.

Забранил си получаването на лични съобщения.

Сигурно триото ще е първо, отдавна го говорят.

Забранил си получаването на лични съобщения.

Не съм. Нищо не съм пипал, но виж какво изписва вече ...

Не сте оторизиран да използвате този тип съобщения в този форум.

Помощ! :mf_surrender:

250К????

Оригиналното клипче във ФБ има двойно повече.

А забележи, че топ коментарите под клипа на Яница са свързани със Стоян, ремонти и климатици.

Този убитак е топ сензация последните месеци. Прсви много смях :1000 (29):

Хаха би било добре , но жената няма никакво време от децата мн са ни палави живи и здрави да са!

Регни ги и тях!

Гледам, че се чудите как СкандаУ и Михаела са успели да напълнят своите зали. Отговорът е един: мениджмънт.

Имат спонсори. Имат реклама. Имат стратегия и концепция за продукцията си.

При нашите никаква логика... ходила Цонка оня ден до Ганев, направил й песен - пуска я. След месец при Биолчев - става, като направим текста и клипа, ще го пуснем... и така песните се "задушават" взаимно, няма връзка помежду им, съответно няма и голям интерес към името.

Единственият, при когото се забелязва нещо адекватно, е Галин. Той май е и единственият, който си работи с мениджър, а не е на принципа "сам съм си шеф". Евентуално и Галена бих казала, че не пуска песни на принципа "ей така, да има", макар и вече да не съм много сигурна.

Yaneva, днес се навършват 10 години от появата на този трак.

Имам два въпроса към теб:

1. Не минаха ли много бързо?

2. Ще отпразнуваш ли юбилея като се отдадеш в ръцете на мускулест красавец с впечатляващ пакет, като този в клипа?

:Vishenka_05:

Здравей, леля! :Vishenka_05:

Това е една от любимите ми песни, не мога да повярвам, че са минали 10 години...

Къде е Yaneva в тоя живот ма интересува и кво се случва с нея? За да си направя сметка кво се случва около мен питам. :flowers:
Аз съм тук, а ти къде си... :3fdb8960598fa63e:

Честно казано дори не е нужно да е самостоятелен концерт. Щом толкова ги е страх, може да са 2 или 3 и да пеят най-големите си хитове, както и дуети. Би имало успех.

На Глория последният концерт е страшен. Това е пътят.

Глория, Ивана и Десислава - би бил разкошен концерт! :girl_cry2:

Удивена съм, че "Искам да съм голям" за месец време мина по гледания "Кажи едно обичам те"!

Удивена съм, че "Искам да съм голям" за месец време мина по гледания "Кажи едно обичам те"!

Очертава се това да стане най-гледаната песен на секси Иви.Коментирай. :Vishenka_05:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...