Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не.

Как та си пропуснал? Мен ме караха ама тия не мога да ги слушам камоли да ги гледам и казах категорично НЕ!

СкандаУ имат акъл и стратегия и знаят как да направят нещата.

Имат страшно много фенове, макар и малки деца. Концертът е направен през пролетната ваканция на малките, и е в събота. Времето е и топло, цените на билетите са нормални. И все пак след този концерт се издигнаха още повече, колкото и да не са ми любимци.

Веднъж идваха на концерт тук, и пяха само около 30-40 минути, защото имали друго участие в същия ден и оттогава са ми оставили лош вкус в устата. Иначе поздравление за успехът им.

Има ли феноменални?

П.с. Знам, че няма, не ми отговаряйте.

От Пайнер не очаквайте нищо повече от една селска вечеринка на кокошарника годишно. Не и докато дъртия инженер и поддръжниците му, начело с мис Хариета са управници.

Има ли феноменални?

не няма.. изгониха ни от форума

Има ли феноменални?

Най-яката песен на Галена, не омръзва :Vishenka_05:

Най-яката песен на Галена, не омръзва :Vishenka_05:

Галена няма песен, която да омръзва и да не е яка. ;)

Галена няма песен, която да омръзва и да не е яка. ;)
Сърце ми омръзна за няма и седмица, а Шефки Мефки вече не се траят

8к харесвания на новата й снимка за половин час. Лидерка и в Инстаграм :Vishenka_05:

8к харесвания на новата й снимка за половин час. Лидерка и в Инстаграм :Vishenka_05:

Вече не знам за кой пореден път се влюбих отново в нея. :Vishenka_05:

Лидерка, а друга е с по-харесваните снимки :3fdb8960598fa63e:
Лидерка, а друга е с по-харесваните снимки :3fdb8960598fa63e:

Да, като качи с бебето естествено, че ще има повече. Галена има самостоятелно селфи с 26к харесвания. Освен това инсаграма на Галена е класи над другите й колежки.

Има ли феноменални?

Тази песен ми е любима. Много се опитвах да харесам “Сърце” не става и не става. Жена ми е фенка на Галена , но и тя не харесва “Сърце” , любимата и от новите е “Изтрзняваш ли”.

Тази песен ми е любима. Много се опитвах да харесам “Сърце” не става и не става. Жена ми е фенка на Галена , но и тя не харесва “Сърце” , любимата и от новите е “Изтрзняваш ли”.

Карате ли се често за Галена и Преслава? :roll1:

Кажи й да се регистрира във форума и да се карате пред всички. :3fdb8960598fa63e:

@Kondomcho

Знаем, че си някъде сред нас. Очакваме твоето завръщане скоро! :3fdb8960598fa63e:

Наистина често се караме за Преслава и Галена ( на майтап де) , тя беше голяма фенка на Преслава , но вече не я иска знае ,че съм влюбен в нея. :3fdb8960598fa63e:

Кажи й да се регистрира във форума и да се карате пред всички. :3fdb8960598fa63e:

Хаха би било добре , но жената няма никакво време от децата мн са ни палави живи и здрави да са!

@Slavi :Vishenka_05:

Много съм доволен от Марчелис последната година. Но точно това не ми допада.

Поздрав с

. Освен това инсаграма на Галена е класи над другите й колежки.

Абсолютно. Въпреки че не ми е най-любимата на света, начинът по който се менажира профила в инста е супер добър. Има последователност, идеи, цялостна концепция. Докато профилите на Десислава и Анелия например могат да те хвърлят в тъча. Никаква идея, пускат си там снимки чат-пат 😁

Забележете каква блага атмосфера започна да се усеща във форума само от 2 дни без дразнители. Никой не се кара. Няма обиди. Дано е трайно положение.

А как де проверяват броя слушания в спотифай. Някой в час да ме светне. Изтеглих приложението, но там няма сякаш опция.. Или аз не я намирам.

Забележете каква блага атмосфера започна да се усеща във форума само от 2 дни без дразнители. Никой не се кара. Няма обиди. Дано е трайно положение.

А как де проверяват броя слушания в спотифай. Някой в час да ме светне. Изтеглих приложението, но там няма сякаш опция.. Или аз не я намирам.

Точно това си мислех. Ще влязат нещата в някакви приятни релси, даже и форумски срещи може да се случат, знае ли човек.

Аз съм като гръмнат как Скандал и Филева напълниха дни преди концертите си Армеец и зала 1.

Преди мислех, че чалгата няма да го направи, защото е достъпна прекалено, но Скандал също имаха участия пррди да ги понамалят непосредствено преди концерта.

А на Софка концертът преди време в Арена армеец ли беше, пълно ли е било?

Абсолютно. Въпреки че не ми е най-любимата на света, начинът по който се менажира профила в инста е супер добър. Има последователност, идеи, цялостна концепция. Докато профилите на Десислава и Анелия например могат да те хвърлят в тъча. Никаква идея, пускат си там снимки чат-пат 😁

При Галош ми идва малко комплексарско цялата тая работа с инстаграма и. Как и се занимава. То такова позиране и парадиране... Но да, инстаграма и е топ. Но не мога да си представя Деса с подобен. На други години е. Всеки ден да се чекне с нови тоалети не е нещото, което очаквам от нея. И вдежпск може да е малко по активна де. Верно съвсем го е заебала последните месеци. 2 публикации на месец я пусне я не....

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...