Kitty Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Боже, в какви глупости се вглъбяваш. Развалила си си здравето заради някакви графики и предавания с чалгарки?! Всеки е губил някакви файлове, дай да мрем сега. Нищо не е вечно. А троянският кон вероятно е бил тийнейджърска глупост, нали сте били съпернички - отмъстила ти е така. Преживей ги вече тия неща, тормозиш единствено себе си. И аз искам да и отмъстя, но не знам как! Не е честно просто! Той дори я е водил в Италия! Аз пък никога няма да видя Франция, да видя Париж...........не е честно! Аз имам по - изтънчени вкусове от нея! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И аз искам да и отмъстя, но не знам как! Не е честно просто! Той дори я е водил в Италия! Аз пък никога няма да видя Франция, да видя Париж...........не е честно! Аз имам по - изтънчени вкусове от нея! Мда, завистта е лошо нещо. Ти не искаш Пепи, искаш някой да те глези с екскурзии и прочее като ония николетки и златки и прочее дето уж не може да понасяш, пък всъщност дори не тайно искаш да бъдеш една от тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Мда, завистта е лошо нещо. Ти не искаш Пепи, искаш някой да те глези с екскурзии и прочее като ония николетки и златки и прочее дето уж не може да понасяш, пък всъщност дори не тайно искаш да бъдеш една от тях. Глупости. Аз не искам в Париж, за да избивам комплекси, а защото ми е детска мечта. Винагисъм си мечтала да посетя Франция, ва видя различни градове като Париж, Ница, Руан и много други, винаги съм искала да науча френски език, обожавам френската литература и имам любими писатели сред тях - Виктор Юго, Хуктор Мало, Емил Зола, Оньоре дьо Балзак, харесвам и художници като Клод Моне и Едгар Дега, обожавам френсия шик стил в облеклото, на мен ми се посещават не скъпоплатени модни простоттии, пардон бутици, а красиви и живописни мета, свързани с френската история, култура и природа като Айфеловата кула, Триумфалната арка, църкви като "Сакре кьор", "Норт Дам дьо Пари", "Сен Дени", Лувъра, Версайския дворец, замъкът "Шамбор", искам да вия красивия и жипосен Прованс, Лазурния бряг, квартал като "Монмартър"........... Разбираш ли, говорим за изкуство, култура и трупане на знания - нещо далеч от фукането на николеткии подобни с тъпи скъпи парцалки. На мен ми дай обикновени дънки, блуза на моряшки райета, баретка, кецки, чантичка през рамо и фотоапарат и съм готова за разходки по парижките улици. С разговорник в чантичката. А крем брюле просто обожавам. Както и френски шоколадов сладолед. Не ми трябват даже скъпи ресторанти, а уютно кафене на брега на Сена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И аз искам да и отмъстя, но не знам как! Не е честно просто! Той дори я е водил в Италия! Аз пък никога няма да видя Франция, да видя Париж...........не е честно! Аз имам по - изтънчени вкусове от нея! Излез, хвани се на работа, събери си пари и отиди в Париж не е толкова скъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не знам в кой век живее, ама жените ,и то в България, отдавна са достатъчно еманципирани, кадърни, можещи и способни, за да си осигурят сами някаква екскурзия.... Излагаш се! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Не работя, защото съм инвалид и ми е забранена физическа работа. Пък и съм несръчна. Не мога да готвя, от мен не става и шивачка, не мога нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Не работя, защото съм инвалид и ми е забранена физическа работа. Пък и съм несръчна. Не мога да готвя, от мен не става и шивачка, не мога нищо. Можеш да събираш от пенсията по ТЕЛК. За 3-4 месеца си готова! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Глупости. Аз не искам в Париж, за да избивам комплекси, а защото ми е детска мечта. Винагисъм си мечтала да посетя Франция, ва видя различни градове като Париж, Ница, Руан и много други, винаги съм искала да науча френски език, обожавам френската литература и имам любими писатели сред тях - Виктор Юго, Хуктор Мало, Емил Зола, Оньоре дьо Балзак, харесвам и художници като Клод Моне и Едгар Дега, обожавам френсия шик стил в облеклото, на мен ми се посещават не скъпоплатени модни простоттии, пардон бутици, а красиви и живописни мета, свързани с френската история, култура и природа като Айфеловата кула, Триумфалната арка, църкви като "Сакре кьор", "Норт Дам дьо Пари", "Сен Дени", Лувъра, Версайския дворец, замъкът "Шамбор", искам да вия красивия и жипосен Прованс, Лазурния бряг, квартал като "Монмартър"........... Разбираш ли, говорим за изкуство, култура и трупане на знания - нещо далеч от фукането на николеткии подобни с тъпи скъпи парцалки. На мен ми дай обикновени дънки, блуза на моряшки райета, баретка, кецки, чантичка през рамо и фотоапарат и съм готова за разходки по парижките улици. С разговорник в чантичката. А крем брюле просто обожавам. Както и френски шоколадов сладолед. Не ми трябват даже скъпи ресторанти, а уютно кафене на брега на Сена. То тва много хубаво, ама продължаваш да завиждаш, и отгоре на всичко се самоизтъкваш, че уж си нещо повече от всички останали. Ти откъде знаеш че златките и николетките нямат скрити интереси и да са скрити интелектуалки? Тва твойто е почти расизъм. Междудругото - седиш на брега на Сена, носят ти кафе, с него кроасан, а с кроасана - нож. Ти както знаем нож не само не пипваш, ко праймн тогава. В тоя ред на мисли обикалянето цял ден из Париж си е изморителна работа, а на Айфеловата кула в най-добрия случай има да се редиш на опашка минимум поне два часа. Пък ти ша влачиш и фотоапарат, пак ко прайм - щото то лесно да се замъкнеш до Париж, ама понанататък? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 То тва много хубаво, ама продължаваш да завиждаш, и отгоре на всичко се самоизтъкваш, че уж си нещо повече от всички останали. Ти откъде знаеш че златките и николетките нямат скрити интереси и да са скрити интелектуалки? Тва твойто е почти расизъм. Междудругото - седиш на брега на Сена, носят ти кафе, с него кроасан, а с кроасана - нож. Ти както знаем нож не само не пипваш, ко праймн тогава. В тоя ред на мисли обикалянето цял ден из Париж си е изморителна работа, а на Айфеловата кула в най-добрия случай има да се редиш на опашка минимум поне два часа. Пък ти ша влачиш и фотоапарат, пак ко прайм - щото то лесно да се замъкнеш до Париж, ама понанататък? :girl_cry2: ТОП КОМЕНТАР! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Можеш да събираш от пенсията по ТЕЛК. За 3-4 месеца си готова! Предлагаш междувременно да умра от гладна смърт ли? Май не си наясно колко са пенсиите по ТЕЛК. Не коментирай темата, като не я разбираш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Предлагаш междувременно да умра от гладна смърт ли? Май не си наясно колко са пенсиите по ТЕЛК. Не коментирай темата, като не я разбираш! Не мисля, че живееш сама, та да не можеш да спестиш. Провери самолетните билети до Париж - има изключително евтини. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 То тва много хубаво, ама продължаваш да завиждаш, и отгоре на всичко се самоизтъкваш, че уж си нещо повече от всички останали. Ти откъде знаеш че златките и николетките нямат скрити интереси и да са скрити интелектуалки? Тва твойто е почти расизъм. Междудругото - седиш на брега на Сена, носят ти кафе, с него кроасан, а с кроасана - нож. Ти както знаем нож не само не пипваш, ко праймн тогава. В тоя ред на мисли обикалянето цял ден из Париж си е изморителна работа, а на Айфеловата кула в най-добрия случай има да се редиш на опашка минимум поне два часа. Пък ти ша влачиш и фотоапарат, пак ко прайм - щото то лесно да се замъкнеш до Париж, ама понанататък? Иначе да кажеш дискриминация. Расизъм е нещо друго. И да, повече от тях съм. Знам им ги акълите на златките, Николета и подобни - знания 0. Кроасан обаче не обичам, но съм голяма фенка на хубавото кафе. Нож мога да ползвам малко, мога да режа сирене. едно кафенце ми е напълно достатъчно. Мога да ходя все още, всяко лято от 2014 насам съм по екскурзии из България и ходя много. Само през лятото на 2016 обиколих 14 обекта в Хасково. Ходила съм в пещерата "Леденика", досега съм била в Благоевград, Мелник, Рупите, Карлово, Калофер, Сопот, Велинград (2 пъти), Хасково, Кърджали, ходих да видя на живо "Каменните гъби", къде е заснет клипа на Сиана "Защо", Златоград, Смолян, ходих и в обсерваторията на връх Рожен при големия телескоп, Копривщица, Панагюрище, Пазарджик, Батак, на язовирите "Кърджали" и "Батак", миналата година не питай как обикаляхме пеша Пловдив, после бяхме в Чирпан и Стара Загора, това лято пак ще ходя на екскурзия. Та един Париж няма да ми се опре. А фотоапаратът ми не е професионален, а най - обикновен цифров. та, не се подигравай на човек, който, макар и със здравословни проблеми, още се занимава с туризъм и катери труднодостъпни места за инвалиди с триста зора. Добре, че конската усмивка не ми е конкуренция в туризма. Тя всъщност е избрала планинския туризъм, обикалят планините и да се чуди човек как още не са се загубили някъде. Трудно ми е да си я представя да скитосва планините, както е градско чедо и не е свикнала с провинцията. Липсите на вътрешни тоалетни сигурно я депресират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Не мисля, че живееш сама, та да не можеш да спестиш. Провери самолетните билети до Париж - има изключително евтини. Имам фобия от летене със самолети, по - точно имам фобия от височини. На самолет не се качвам изобщо. Не ми се умира в самолетни катастрофи. Виж, да имах възможност, бих пътувала дотам с влак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Имам фобия от летене със самолети, по - точно имам фобия от височини. На самолет не се качвам изобщо. Не ми се умира в самолетни катастрофи. Виж, да имах възможност, бих пътувала дотам с влак. Има и влак, и автобус. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Липсите на вътрешни тоалетни сигурно я депресират. Ненормална работа. Ще кажеш че сме 21 век. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Ненормална работа. Ще кажеш че сме 21 век. Ама тя е от глезлите, свикнали с комфорт и какво ли не, а моето ранно детство е минало на село. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Тема на годината. Категорично! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ама тя е от глезлите, свикнали с комфорт и какво ли не, а моето ранно детство е минало на село. Голяма гордост, че си приклякала като крава във миризлив селски кенеф. Ти както имаш проблеми сигурно и си падала в дупката, а? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кити още ли не са те приели в Карлуково с отворени обятия мила? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Имам фобия от летене със самолети, по - точно имам фобия от височини. На самолет не се качвам изобщо. Не ми се умира в самолетни катастрофи. Виж, да имах възможност, бих пътувала дотам с влак. Теб в самолет не ти се мре, в града не излизаш, че могат да те утрепят.... това живот ли е. По обилките и висенето в кафенетата те бива, иначе си с ТЕЛК и пръста не мой'ш си мръдна да свършиш някаква работа за 5 пари. Май мързел си те е налегнал да ти кажа ли. Най-лесно е да се самосъжаляваш и да си жертва. Уж и не виждаш, обаче в реклатама перфектно си видяла конските усмивки. Киснеш по цял ден по форумите и в нета да събираш графики, ми свърши нещо в тоя живот, бъди му полезна на живота! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кити още ли не са те приели в Карлуково с отворени обятия мила? Кой ще я търпи и там дори? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Какъв Париж, какви 5 лв.? Навън да не я убият, вкъщи получавала невроза, на работа не можела , че била несръчна (некадърна в превод), и на високо не можела , че имала фобия, на ниско сигурно комплекси получаваш, че не си на високо... изобщо ти как не си се гръмнала досега? А и представяш ли си колко гадно нещо е това да ти заминат графиките с фолк певачки? Толкова гадно.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Имам фобия от летене със самолети, по - точно имам фобия от височини. На самолет не се качвам изобщо. Не ми се умира в самолетни катастрофи. Виж, да имах възможност, бих пътувала дотам с влак. Влак има, отдели си 5-6 дена за пътуване обаче. Един път ми беше скучно и съм смятал от Кьолн до София ми даваше тамън и 4 дена и ресто от 5тия, с няколко прехвърляния. Оттам до Кьолн има директна връзка с Париж, със скоростния влак, и даже има почти ефтини билети. Междудругото влака е луксозна услуга из европа, така че ефтино щти излезе. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не може да работи, защото имала проблеми, обаче да си тегилираме из страната цяло лято - без проблем. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Не може да работи, защото имала проблеми, обаче да си тегилираме из страната цяло лято - без проблем. :1000 (29): Не ходя сама, а с нашите. Аз избирам дестинациите, те уреждат хотелите и сметките.Тва лято ще видя как ще е, вероятно пак ще е през август, поне няма да изпусна европейските олимпийски игри през юни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.