Fast Публикувано на Януари 19 Report Share Публикувано на Януари 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 много евтин проект Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 много евтин проект За уж голямото завръщане имах много по-големи очаквания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Милата, че можело да отиде в манастир пее. Много мелодична песен със стойнсотен текст и изпята с чувство, както винаги! С един по- ударен бийт отдолу можеше да стане суперхит, но явно я е оставила бавна, понеже няма да се завръща и да не попречи на колежките си, колко е добронамерена и над нещата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Приятна песньовка с хубав клип. Нямах очаквания - нито съм впечатлен, нито разочарован. Нека още песни да направи, щом й е кеф. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тъпа е. Прилича ми на песен за лелки с лоЯни гъзове - от ония злобните и неоценени никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Приятна песньовка с хубав клип. Нямах очаквания - нито съм впечатлен, нито разочарован. Нека още песни да направи, щом й е кеф. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нямаше нужда въобше да се завръща. Още повече с подобни бози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Безинтересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нямаше нужда въобше да се завръща. Още повече с подобни бози. Съгласен съм. Айде обратно в Америка! Ама и там не я щат. Какво да я правим? Да я разменим за 5 работника от Конго - на българската икономика й трябва работна ръка, в Конго туземците ще я спукат от ебане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много е хубава! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Вълчицата поне не изневери на стила си. Винаги е прав7ла истински и мелодичен попфолк. Иначе ми стана тъжно като видях, че за 2 дни има едва 10 ка гледания. Като не и го слага вече продуцента, се оказа въздух под налягане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Вълчицата поне не изневери на стила си. Винаги е прав7ла истински и мелодичен попфолк. Иначе ми стана тъжно като видях, че за 2 дни има едва 10 ка гледания. Като не и го слага вече продуцента, се оказа въздух под налягане. Днес излезе. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Днес излезе. Пак е зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Пак е зле Клеа има 9600 за 24 часа, хаха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Страхотен песен! Добри мелодия и текст. Приятно видео. Поздравления! Да попитам определящите я като боза, какво я прави такава? Мелодичната музика, напомняща на истинския поп-фолк, или добрият текст, далеч от котиращите се масово просташки и елементарни текстове? Единствената ми забележка е към нещо, независещо от Теодора и изобщо изпълнителите на "Фен" ТВ, а именно натруфените обложки на клиповете в канала им - то не са логотата на фирмата и телевизията, то не са тъпите им надписи на латиница... Абе, пълен кич. Да вземат да ги променят, че изглеждат гадни и аматьорски. Да му се отще на човек да си пусне нещо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ми не е лоша, ама не понасям подобни текстове. " Съгласна съм и на трохи любов...". Не очаквах да се завръща, но можеше да го направи с нещо по-добро. Клипът е като всичките й предишни, а тя има сигурно 5 на подобни локации... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много е хубава! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Страхотен песен! Добри мелодия и текст. Приятно видео. Поздравления! Да попитам определящите я като боза, какво я прави такава? Мелодичната музика, напомняща на истинския поп-фолк, или добрият текст, далеч от котиращите се масово просташки и елементарни текстове? Единствената ми забележка е към нещо, независещо от Теодора и изобщо изпълнителите на "Фен" ТВ, а именно натруфените обложки на клиповете в канала им - то не са логотата на фирмата и телевизията, то не са тъпите им надписи на латиница... Абе, пълен кич. Да вземат да ги променят, че изглеждат гадни и аматьорски. Да му се отще на човек да си пусне нещо... Според тях е боза, защото няма да я завъртят в дискотеките, но факт е, че вечните попфолк песни са по скоро в подобна стилистика, отколкото това, което се прави днес и има претенция за музика... Наиста парчето е добро. Самата Теда обаче ми е много анти от край време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Страхотен песен! Добри мелодия и текст. Приятно видео. Поздравления! Да попитам определящите я като боза, какво я прави такава? Мелодичната музика, напомняща на истинския поп-фолк, или добрият текст, далеч от котиращите се масово просташки и елементарни текстове? Единствената ми забележка е към нещо, независещо от Теодора и изобщо изпълнителите на "Фен" ТВ, а именно натруфените обложки на клиповете в канала им - то не са логотата на фирмата и телевизията, то не са тъпите им надписи на латиница... Абе, пълен кич. Да вземат да ги променят, че изглеждат гадни и аматьорски. Да му се отще на човек да си пусне нещо... Според тях е боза, защото няма да я завъртят в дискотеките, но факт е, че вечните попфолк песни са по скоро в подобна стилистика, отколкото това, което се прави днес и има претенция за музика... Наиста парчето е добро. Самата Теда обаче ми е много анти от край време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Почна да ме кефи, но не колкото Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вълчицата поне не изневери на стила си. Винаги е прав7ла истински и мелодичен попфолк. Иначе ми стана тъжно като видях, че за 2 дни има едва 10 ка гледания. Като не и го слага вече продуцента, се оказа въздух под налягане. Кое му е мелодичното? Провлачена и незапеваема. Още едно доказателство, че българските композитори са напълно неспособни да измислят нищо що-годе стойностно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Теодора винаги е правила яки песни. Доволна съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 На мен ми харесва много. Едвя ли ще има кой знае какви успехи с този проект, но поне е направила хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това няма да го пусна, дори с опрян пистолет до главата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.