Jump to content

Препоръчани коментари

Шейтанberry

btw 1:02 не ви ли се чува, че пее "пидарас"? :1000 (29): :1000 (29):

:roll1: :roll1: xaaxxax

Време е за тема ""Сваляне правата на Блу:"

А тогава защо не си на кеф? :3fdb8960598fa63e:

Вместо да яде луканката, той седна върху нея. :dontknow:

Вместо да яде луканката, той седна върху нея. :dontknow:

Ето защо плачеше когато я намери в хладилника... :1000 (29):

Ето защо плачеше когато я намери в хладилника... :1000 (29):

:roll1: :roll1:

Сълзи на радост!

Видяхте ли снимките от сватбата на Софи? Преслава и Павел кумове.

https://www.instagram.com/p/BtgZHGglAhJ/?ut...d=1iwci23jk524l

Видяхте ли снимките от сватбата на Софи? Преслава и Павел кумове.

Аз чух, че Преслава е направила кръщенето на Паола на тази сватба, за да спести пари за наемане на църква и свещеник.

Аз чух, че Преслава е направила кръщенето на Паола на тази сватба, за да спести пари за наемане на църква и свещеник.

🤣😂😁😆🤣😂😁😆

Нямаше ли да се женят през март?

🤣😂😁😆🤣😂😁😆

Айде кажи какво означава това "пидарас" на 1:02 от "Шейтан".

🤣😂😁😆🤣😂😁😆

С риска да прозвуча като някъв краен расист без нарочно да го целя, циганска им работа, колко му е да са почнали от сега и да свършат със сватбата през март?

С риска да прозвуча като някъв краен расист без нарочно да го целя, циганска им работа, колко му е да са почнали от сега и да свършат със сватбата през март?

Софка каза, че са сменили датата заради Преслава.

Колкото са ти бързи колите с тая скорост ми се махай от очите.

Софка каза, че са сменили датата заради Преслава.

Трябваше да е на 24 март, но на 25 март - Янка Тончева навършва 60 години и Петя ще заминава предишния ден за Толбухин да месят тутманика.

Трябваше да е на 24 март, но на 25 март - Янка Тончева навършва 60 години и Петя ще заминава предишния ден за Толбухин да месят тутманика.

На Янка рождения ден измести сватбата на ромската Прима. Аман от това семейство! :3fdb8960598fa63e:

Коя е Янка?

Печелиш цялата ми омраза тази седмица, най вече щот няма къде да намеря тутманик ...

Ивелина Колева пък за малко да остави Галин без глава на семейството му и да докара майка му да ридае. :feminist_en: Племенницата на Преслава пък - онова маймунче - се опитала да раздели Денис Теофиков и Десита. :feminist_en:

Ивелина Колева пък за малко да остави Галин без глава на семейството му и да докара майка му да ридае. :feminist_en: Племенницата на Преслава пък - онова маймунче - се опитала да раздели Денис Теофиков и Десита. :feminist_en:

Очакваме скоро и Паола да се изяви. :3fdb8960598fa63e:

Печелиш цялата ми омраза тази седмица, най вече щот няма къде да намеря тутманик ...

Спокойно, ще те уредим с пропуск за партито на Янка. Ако те питат кой си, ще кажеш, че си от вестник BILD и правиш репортаж за големите звезди на България - че пазят семейните ценности и уважават родителите си. Преслава ще се усмихне широко. :3fdb8960598fa63e: Изяждаш тутманика, лепваш бележка на гърба на Вики с надпис "Маймунче" и изчезваш.

Новата песен на Галин - типична чалгия, окачествява я като "ретро фолк". Всички, които са я чули, казват, че ще е голям хит.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...