Jump to content

Препоръчани коментари

За мен тва е най-добрата й песен. Текстът е един път, а видеото допринася идеално за цялостната емоция.

Да не забравяме и ...

:mf_surrender: :Vishenka_05:

Как ще коментираш факта, че съвсем скоро "Да гори в любов" става втората най-гледана песен за 2018 г. в канала на Планета, непосредствено след "Зоопарк"? :Vishenka_05:

А помним как се заклеваше, че бозата на Фики - "Кво те бърка" щяла да я мине :1000 (29):

Злобата трудно се преглъща. :1000 (21): :Vishenka_05:

Гафът с Фики отдавна съм си го признал. Радвайте си се на второто място, понеже първо вече няма как да празнувате по който и да е показател. Всъщност много добре знаеш, че най-гледаната чалга на 2018 е друга, ама хайде няма да повдигам на въпрос тоя феномен "Шефката", за да не те отчайвам съвсем.

Агитката обяснявахте как "Феноменален" се представяла много зле в Ютуб, а тя за 3 месеца ще има 10 милиона, гърми яко навсякъде и е на 1-во място в DJ-ските листи вече 3-ти месец. "Да гори" в същото време в януарската класация сигурно и в Топ 10 няма да е. После някои обясняваха как "Сърце" нямала потенциал за хит, а тя мачка комерсиалната тупалка на Тита, напомпвана от най-голямата звезда Криско.

И да, злобата трудно се преглъща, личи ти. :D

Гафът с Фики отдавна съм си го признал. Радвайте си се на второто място, понеже първо вече няма как да празнувате по който и да е показател. Всъщност много добре знаеш, че най-гледаната чалга на 2018 е друга, ама хайде няма да повдигам на въпрос тоя феномен "Шефката", за да не те отчайвам съвсем.

Агитката обяснявахте как "Феноменален" се представяла много зле в Ютуб, а тя за 3 месеца ще има 10 милиона, гърми яко навсякъде и е на 1-во място в DJ-ските листи вече 3-ти месец. "Да гори" в същото време в януарската класация сигурно и в Топ 10 няма да е. После някои обясняваха как "Сърце" нямала потенциал за хит, а тя мачка комерсиалната тупалка на Тита, напомпвана от най-голямата звезда Криско.

И да, злобата трудно се преглъща, личи ти. :D

И това как го реши? Без проблем "Не се изтриваш" стана №1 за 2017 г. и с абсолютен ненадминат рекорд за 24 ч. :Vishenka_05:

Stela, Kurdomcho

Слушаме ли новият хит?

Не мога да я чуя в момента, обсебени Козирози вдигат шум до небесата. А от ъгъла се подават Скорпиони. :sneaky2:

После ще я надуя. Този Иркенц е топ пич-певец-композитор!

И това как го реши? Без проблем "Не се изтриваш" стана №1 за 2017 г. и с абсолютен ненадминат рекорд за 24 ч. :Vishenka_05:

Доста нелогичен и съмнителен рекорд на песен, за която DJ-ите забравиха напълно преди 6-7 месеца.

О, това стана ясно, че е лъжа. Галена имаше повече лайкове от "Не се изтриваш" и те стигнаха за 350К гледания.

Подозренията ни с Пламен се потвърдиха. Преслава е една лъжкиня и смешница. Тъпият прием на песента в период, когато се водеше, че беше мегахит - нека просто да не отваряме дума за това.

Пуснете хита на 2018 и изпаднете в делириум ....

А на който не му понася (и изнася) има медикаменти. :1000 (29):

А на който не му понася (и изнася) има медикаменти. :1000 (29):

Именно... :3fdb8960598fa63e:

Ебаси якият трак, няма омръзване.. дори напротив – нов подем!

Именно... :3fdb8960598fa63e:

Ебаси якият трак, няма омръзване.. дори напротив – нов подем!

Днес гледах сторитата на Стораро от участието му снощи. Тази песен още кара хората да избухват и да се кефят. Наистина се разви във времето и се наложи, не се забрави както смятаха тук. И на мен още ми е любима и ме зарежда позитивно. Доста песни пуснати след нея минаха и заминаха. Да не говорим, че би "Купих ти сърце", като хит на лятото и "Зоопарк", като най-гледана песен за 2018-та. Аз съм доволна. :Vishenka_05:

Най-гледаната чалга премиера за годината 2019 !!!!!!!!!

2019: СЪРЦЕ - 344к

2018: ФЕНОМЕНАЛЕН - 390к

:Vishenka_05: :Vishenka_05:

Днес гледах сторитата на Стораро от участието му снощи. Тази песен още кара хората да избухват и да се кефят. Наистина се разви във времето и се наложи, не се забрави както смятаха тук. И на мен още ми е любима и ме зарежда позитивно. Доста песни пуснати след нея минаха и заминаха. Да не говорим, че би "Купих ти сърце", като хит на лятото и "Зоопарк", като най-гледана песен за 2018-та. Аз съм доволна. :Vishenka_05:

"Зоопарк" също е много як трак, но не го слушам толкова често, нито когато излезе, нито сега.. просто нещо не ме влече.. :gun_bandana:

Stela, Kurdomcho

Слушаме ли новият хит?

Яка е, харесва ми, но май ми е позната. Пее ли я някой на бг?

Иначе тази, която Конди беше споделил е по-добра.

Пуснете хита на 2018 и изпаднете в делириум ....

А на който не му изнася може да премине към трака на 2019-20-инанататък!

"Зоопарк" също е много як трак, но не го слушам толкова често, нито когато излезе, нито сега.. просто нещо не ме влече.. :gun_bandana:

"Зоопарк" и "Бръм" са ми най-противните песни за миналата година.

О, това стана ясно, че е лъжа. Галена имаше повече лайкове от "Не се изтриваш" и те стигнаха за 350К гледания.

Подозренията ни с Пламен се потвърдиха. Преслава е една лъжкиня и смешница. Тъпият прием на песента в период, когато се водеше, че беше мегахит - нека просто да не отваряме дума за това.

Виждам че още ви боли раната че "Не се изтриваш" попречи на "Моро му" да стане хитът на 2017. :1000 (29):

Гледанията са напълно легитимни, и никой освен вас двамата не се съмнява в тях.

Виждам че още ви боли раната че "Не се изтриваш" попречи на "Моро му" да стане хитът на 2017. :1000 (29):

да да и следващата песен едвам направи 250 к 24 ч :mf_surrender: ( обратно в играта)

да да и следващата песен едвам направи 250 к 24 ч :mf_surrender: ( обратно в играта)

Не е вярно. Имаше към 300к, а и тя се разви във времето доста доволно.

Лъжи и манипулиране на дребно няма как да ми направят рана. Има как да се смея на тях, особено когато истината лъсне. :3fdb8960598fa63e:

Азис слушан в 10 държави с мегахит, направил +60 млн. дебютира с 485К

Преслава слушана в една държава с мизерно население дебютира с 500К

На следващата година след дълга почивка (и съответен глад от стана на публиката) + повече абонати в канала на Планета Преслава изкарва видимо по-голям хит от "Не се изтриваш" и дебютира с 360К

Искам да мажеш спирт 95 градуса в раната, за да не се инфектира. :dontgetit:

Лъжи и манипулиране на дребно няма как да ми направят рана. Има как да се смея на тях, особено когато истината лъсне. :3fdb8960598fa63e:

Азис слушан в 10 държави с мегахит, направил +60 млн. дебютира с 485К

Преслава слушана в една държава с мизерно население дебютира с 500К

На следващата година след дълга почивка (и съответен глад от стана на публиката) + повече абонати в канала на Планета Преслава изкарва видимо по-голям хит от "Не се изтриваш" и дебютира с 360К

Искам да мажеш спирт 95 градуса в раната, за да не се инфектира. :dontgetit:

Те не са деца отдавна, ма нека се радват, че от разбиване на розови очила не останаха свободни легла по специализираните заведения.

Те не са деца отдавна, ма нека се радват, че от разбиване на розови очила не останаха свободни легла по специализираните заведения.

Специално въпросният нито е дете, нито е тъп. Манипулативен е и си ги нагажда, както му изнасят. Един път не видя нещо позитивно в проект на Галена, за сметка на това всички песни на Преслава са top of the top. Точкови класации с цел принизяване на Галена, анкети с цел принизяване на Галена... за къв чеп? Накрая Галена и Стораро издухаха и набедения хит за лятото, и този за годината. Хитовете остават, манипулациите се помнят.

Не е вярно. Имаше към 300к, а и тя се разви във времето доста доволно.

3 месеца след измисления рекорд..

нова песен...

17.02.2018 18:00

24 ч. - 286 757 показвания

харесвания - 12к

НЕхаресвания - 2,5 к

коментари - 669

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...