foxy_vd Публикувано на Януари 2 Report Share Публикувано на Януари 2 Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще се модерира или си пускам заявлението до Момо. Срок - 20:00ч. на 6 януари.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ключ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Никакъв ключ, тоя проблем ще се реши до неделя и няма мърдане. Затвори ли се темата звъня на Момо.... На първо време да видя наглеца с бан за поне седмица, за да се кротнат нещата. Няма ли резултат ще хвърчат глави на модератори... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Обърни внимание на личния си живот, че при толкова свободно време жена ти може да е забегнала на някъде, а престъпниците да са ти нахлули в дома. Добре че е Кондомчо, че да има активност в форума, той тръгнал да дири правосъдие. Чичо Фокс, пуснах сензационно лекарство, желаеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Как какво? Сваляне на правата на Стела е първата стъпка,след това бан и за двамата.Колкото повече-толкова повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Направете го главен модератор да ви скъса главите и да ви научи на дисциплина!!! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Наглият Кондом... в смисъл? Какво конкретно те тревожи? Дай сега всеки да си направи тема за потребителите, с които не се разбира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Наглият Кондом... в смисъл? Какво конкретно те тревожи? Дай сега всеки да си направи тема за потребителите, с които не се разбира. Какво правим с наглата Боровинка? Фокси, не си в час, горкият. Темата е смешна и пародийна, momo ръце ще вдигне от теб, както е направила Камелия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Добре, Фокси, колко дълъг бан да му дадем? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Добре, Фокси, колко дълъг бан да му дадем? На него БАН не. Ти се откажи от правата на глобален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Обърни внимание на личния си живот, че при толкова свободно време жена ти може да е забегнала на някъде, а престъпниците да са ти нахлули в дома. Добре че е Кондомчо, че да има активност в форума, той тръгнал да дири правосъдие. Чичо Фокс, пуснах сензационно лекарство, желаеш ли? Келеш, не ми обсъждай личния живот, че нито си ми на чикиите, нито на жените, на децата, нито на образованието и житейският опит и резултати. Обсъждаме един наглец, който си търси съдбата на Суперфена, ако въобще знаете какво направих с него. Къде мислите, че се намирате вие бе ей? Не разбрах Стела удари ли му 7-дневен бан или не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 7 дена бан и искам ден и час до 6-ти в неделя кога започва и кога свършва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Келеш, не ми обсъждай личния живот, че нито си ми на чикиите, нито на жените, на децата, нито на образованието и житейският опит и резултати. Обсъждаме един наглец, който си търси съдбата на Суперфена, ако въобще знаете какво направих с него. Къде мислите, че се намирате вие бе ей? Като гледам в какво настроение си, май си само на чикии. Tях надали ще ги задмина, прав си. :1000 (29): А житейски опит на 50 годишен обсебен маниак на тема Камелия и поп фолк - не мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Като гледам в какво настроение си, май си само на чикии. Tях надали ще ги задмина, прав си. :1000 (29): А житейски опит на 50 годишен обсебен маниак на тема Камелия и поп фолк - не мерси. Именно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Единственото, което тия двамата правят е да обиждат всички наред и да натрапват Шефката от сутрин до вечер. Няма свястна дискусия от месеци, само гледания, обиди и измислени класации. И като си потърсиш правата, пишман модераторката почва с избиване на комплекси. Заради тях тук останаха 10 човека. Първо хората им се противопоставиха, после спряха да им отговорят, после да пишат все по рядко, а така като гледам вече и да влизат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Като гледам в какво настроение си, май си само на чикии. Tях надали ще ги задмина, прав си. :1000 (29): А житейски опит на 50 годишен обсебен маниак на тема Камелия и поп фолк - не мерси. Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Kondomcho ще стани Админ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... ХАХАХАХАХ, Кондомчо, писали сме едновременно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Фокси псува като каруцар Защо Конди е с бан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Kondomcho ще стани Админ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... Мале Фокси полудя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 минимум 7 дена ! Чао чичке Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... Викайте линейките, доведете yсмирителни ризии!! Нещата са извън контроооол!!! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 минимум 7 дена ! Чао чичке Щях да му дам 7, но Кондомчо ме помоли да влезнем в положение на човека и да бъда по-скромна в наказанието. Дадох му 3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари