Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 И 20 години да не пуска песни, Ивана има какво да пее, за да вдигне публиката, която със сигурност няма да я забрави никога. И нафталинената естрада е на този принцип. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 И нафталинената естрада е на този принцип. Стига чопли, жената си има репертоара, много добре знаеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Стига чопли, жената си има репертоара, много добре знаеш! Искаме и нови песни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Искам нова песен от Денис Теофиков, много ми харесва гласа му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Невероятно красива песен от една скандална личност! На 15 беше девствена, на 16 - роди. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Невероятно красива песен от една скандална личност! На 15 беше девствена, на 16 - роди. Верно, че и такова чучело имаше :1000 (29): Кака Кели, Жулиета или Саманта искаш да беше се разгърнала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Верно, че и такова чучело имаше :1000 (29): Кака Кели, Жулиета или Саманта искаш да беше се разгърнала И двете много ги харесвах, труден избор ... не знам Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Искаме и нови песни Малко потрай, де! Ще има есенно - зимна. Я ми направи твоя топ 5 на песните на Ванча от периода на спада! Бързо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Малко потрай, де! Ще има есенно - зимна. Я ми направи твоя топ 5 на песните на Ванча от периода на спада! Бързо! Не искам да знаеш Падни на колене Твое копие Остави ме Не ме боли По дяволите Рая Трудно ми е да ги класирам, но това съм слушал най-много. Доволна? Е, и чат-пат съм се изкушавал от някоя чекия като "Златен", но е било за кратко. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 "Златен" си беше хит. Ивана обаче я пусна само за дискотеките и на един концерт със зор я изпя, ама се учуди от приема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Не искам да знаеш Падни на колене Твое копие Остави ме Не ме боли По дяволите Рая Трудно ми е да ги класирам, но това съм слушал най-много. Доволна? Е, и чат-пат съм се изкушавал от някоя чекия като "Златен", но е било за кратко. Много си романтичен, кака! Учудвам се, че не си въртял дупарата на "Ало, девойките" и "Уникална" - че чудесни песни са! И сълзи не си ронил на "Ало, учинайке"? Аз пък ще ти кажа коя ми е топ песента преди да се качи на най-големия връх: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Много си романтичен, кака! Учудвам се, че не си въртял дупарата на "Ало, девойките" и "Уникална" - че чудесни песни са! И сълзи не си ронил на "Ало, учинайке"? Аз пък ще ти кажа коя ми е топ песента преди да се качи на най-големия връх: На мен тази не ми харесва. Излъчва ми кръчмарщина и студенина. Но виж - Скитам се, Страх ме е, Вик .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 На мен тази не ми харесва. Излъчва ми кръчмарщина и студенина. Но виж - Скитам се, Страх ме е, Вик .. Хайде да идем да протестираме пред офиса на Пайнер с теб, Калиночи! Да се изправим срещу сушата, на която ни подложи от януари досега лелята! Ще се увием голи в найлони като тия от клипа на "Уморени и студени", като застанем в застинали и мрачни пози, символизирайки тъгата си от липсата на музика от Калуди. Ще сме толкова арт и футуристични, че може и по Планета да ни излъчат! Кой знае, леденото сърце на Иванка може да се трогне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ето това е вече хит, а не пикнята на Преслава! Да, в паралелна вселена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Хайде да идем да протестираме пред офиса на Пайнер с теб, Калиночи! Да се изправим срещу сушата, на която ни подложи от януари досега лелята! Ще се увием голи в найлони като тия от клипа на "Уморени и студени", като застанем в застинали и мрачни пози, символизирайки тъгата си от липсата на музика от Калуди. Ще сме толкова арт и футуристични, че може и по Планета да ни излъчат! Кой знае, леденото сърце на Иванка може да се трогне. По-скоро ще отидем пред апартамента на лелча на "Гладстон" в Пловдив и ще замеряме по прозорците с домати. Като ходих миналата година си беше паркирала джипа на целия тротоар и хората слизаха по платното да го обикалят. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Хайде да идем да протестираме пред офиса на Пайнер с теб, Калиночи! Да се изправим срещу сушата, на която ни подложи от януари досега лелята! Ще се увием голи в найлони като тия от клипа на "Уморени и студени", като застанем в застинали и мрачни пози, символизирайки тъгата си от липсата на музика от Калуди. Ще сме толкова арт и футуристични, че може и по Планета да ни излъчат! Кой знае, леденото сърце на Иванка може да се трогне. И аз ще дойда, ще изнамеря и някой от старите трансперанти, които тресяха България години наред по концертите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 По-скоро ще отидем пред апартамента на лелча на "Гладстон" в Пловдив и ще замеряме по прозорците с домати. Като ходих миналата година си беше паркирала джипа на целия тротоар и хората слизаха по платното да го обикалят. Ще обикалят, разбира се! Това е мега звезда, ще си паркира джипа, ако трябва и на главата ти, Кали! А това допада ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Много си романтичен, кака! Учудвам се, че не си въртял дупарата на "Ало, девойките" и "Уникална" - че чудесни песни са! И сълзи не си ронил на "Ало, учинайке"? Аз пък ще ти кажа коя ми е топ песента преди да се качи на най-големия връх: Лелеее тази песен я обожавам .... бях я забравил сега постоянно ще я въртя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Лелеее тази песен я обожавам .... бях я забравил сега постоянно ще я въртя! Ванча е класичка, все пак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ванча е класичка, все пак! Такива песни искам от нея - тежки за душата. Да си пия виното на тях с кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Такива песни искам от нея - тежки за душата. Да си пия виното на тях с кеф Аз пък все още фантазирам как показва новото тяло топлес и в горещо и кръшно парче, с което да скандализира и да бъде много плюта, че е стара и с репутация на сериозна жена, а е направила нещо подобно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ванча е класичка, все пак! Ако предлага пак такива има вероятност да се върне в топа, защото както казват където е текло пак ще тече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ако предлага пак такива има вероятност да се върне в топа, защото както казват където е текло пак ще тече! Но вместо качествени песни, избълва куп чекии или правеше някакви безумно дълги паузи. Мачка с неадекватност. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Ако предлага пак такива има вероятност да се върне в топа, защото както казват където е текло пак ще тече! Нещо не виждам да се е запътила към тоя топ. Не че не може, изглежда, че сама си се предаде! Но поне остави толкова яка музика след себе си, а и има такива верни фенове като мен и Калиночката, които сме готови да протестираме с голата си гръд срещу нейното забвение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Аз пък все още фантазирам как показва новото тяло топлес и в горещо и кръшно парче, с което да скандализира и да бъде много плюта, че е стара и с репутация на сериозна жена, а е направила нещо подобно... Искаш нещо такова ли? Според мен може да си покаже тялото и в умерена, тежка песен.Ще се въргаля по бельо на пода и ще разрошва коси. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари