Jump to content



Online: Рени - Искам бебе


Препоръчани коментари

Отново се оказа, че нищо не е това, което изглежда на пръв поглед. Естествено, че няма да си покаже най-силния коз още преди клипа и за това загатна за различната, но другите визии вече са топ-а. Текста, отново не е очакваното от предубедените, а напротив - любовен и романтичен. Умерен ритъм, а не ориенталски, тип кючек. Няма го и досадното обработване на гласа и аутотюн, присъщо за бездарните певици и песните от Оцко. Просто си личи, че се е постарала много. Единствено корицата исках да е от другите визии, защото вече бе обявена тази, но е по-важно съдържанието.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, наистина е важно съдържанието. Само, че съдържанието е кофти.

 

Първо, това кавър на "Искам,искам" на Андреа ли е, че и със "Искам" почва... направо е повторна версия.

Второ - тия момченца може и да викат не леля, а баба. Срещу каква сума са се съгласили да се натискат с нея не знам, но има едно нещо извратено.

Трето - на места стесняването на главата и е прекалено, добре де, виждам, че черпи идеи от Андреа, ама като стесняваш, поне го прави в мерки или влез ти в такива! Защо се е докарала на картоф във визията с червената перука? Абсурдно е и си личи отдалеч. С роклята главата и е поне 2 пъти по-дебела, там кадрите са по-далечни и явно е мислела, че няма да се личи. Абсурдно е.

Четвърто - не просто си дебела, но и на тия готини да се търкаш с млади момченца не ти ходи. Не ти ходи и на тялото, на излъчването тип преяло морско свинче. Защо се мъчиш?

 

И защо симулират офис на терен, сниман хиляди пъти. То това мазе какво ли не беше - офиси, барове, последно при Емануела беше студио за татуировки, ми айде снимай някъде, където може да докараш офис атмосфера! Със звуци на телефони и принтери трудно ще ти се получи. В мазето.

 

Това е софт-MILF, пародия и трагикомедия в едно. А песента.. какво да коментирам пак Оцко? Кавър на "Искам,искам", ама по-лош. И докато Андреа към датата на снимане на клипа и песента беше секси, излъчваше това, което се изискваше и от звученето, и от клиповете, то тази е далеч от еротиката. Банална и малоумна песен.

 

Текста пък с това бебе кърти простотията. Извинявайте, ама тази още може ли да ражда? Какво бебе бе, лелка?

Как можа да го изпееш това?

 

Поп-фолка не просто затъва, той е в дъното.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много безлично. С тази оргия е искала да направи скандал, ама видеото е евтинджос в сравнение с предните й.

 

То трябва някой да се интересува от теб, за да направиш скандал. От нея никой не се интересува. Гавриха се на тъпотията и в брадъра и до там.

 

Скандал се прави пред публика, тя такава няма.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина мелодията е много добра особено за Оцко. Жалко, че се излага с такива текстове и клипове... С всеки проект става все по зле Рени... А ми е симпатична...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жалко, че се излага с такива текстове...

 

Хора, какво му е пък на текста? Та той е стойностен, за Бога. Дори са лирични "хладните нощи", мотива за любовта, дори в друг живот, неописуемата с думи обич... Не мисля, че е по-зле от "Майната ти на тебе" или "С'я ти на мен ми тичай по дупето". Кефете се на текстовете на Татяна и на всичко живо, що е тръгнало да рапира фб лафчета (които пък хептен не се съобразяват с възрастта си).

 

В днешно време не вървят тези любовни текстове особено и се определят като "бозави", заради което е сложено "Искам бебе" - за да провокира по някакъв начин. По същия начин "боклук" засенчи "Съсипана, счупена, вина прощавам, но изкупена" и "Удобна бях някога, и пак не ти изнасях, и накрая го отнасях" и текста се изкара едва ли не вулгарен, като и тук.

 

Но и какво пък се хванахте за това бебе - пък помислете неповърхностно. Тя не възпява процеса на създаване на бебе и не подтиква към безразборен секс за една нощ, а иска да станат семейство със любимия си. Бебето само по себе си е плод от любов, в крайна сметка, а бебе не се иска от всеки - значи наистина героинята обича въпросния. Сериозните намерения личат и в клипа - накрая се женят. Но да, вече подписа е отживелица, а естествения прираст намалява, защото се предпочитат тоалетните в дискотеките и изневерите - може би за това ви е странен текста днес.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...