Jump to content

Препоръчани коментари

Този текст помним ли го? :Vishenka_05:

Кралицата има поне 20 текста, с които трябва да се гордее. Страшно силна дискография, жалко, че тук е винаги подценявана и третирана като треторазрядка.

Едит: Моля за графики от “Бразилка”.

Стела, ти би ли си купила албум на този Гейлин?

Албуми си купувам само тези на Глория от много години вече.

Тя не вярва на слуховете, че е гей. Харесва го и всеки път му ходи на участие с надеждата да я забележи и да се оженят. :1000 (29):

:roll1:

Сигурно най-краткият текст в поп-фолка - 3 думи - UNA, PASSION, AMOR :1000 (29):

Ама песента е един път!! :clap: :clap:

Според вас дали Преси няма да промотира новия си трак в деня на раждането, по примера на приятелката си? :Vishenka_05:

Ама песента е един път!! :clap: :clap:

Не е лоша. :3fdb8960598fa63e:

@Fast Е това е без текст. :D

Според вас дали Преси няма да промотира новия си трак в деня на раждането, по примера на приятелката си? :Vishenka_05:

Приятелката на гръцки, Преси започна да покорява СРБ, може да препее тази песен "Bebo moja" :1000 (29):

Гледайте Кости каква тупалка е направил за това момиче, ей такива песни ми се слушат от нашите прости чалгарки.

Моята равносметка за чалгата през първата половина на 2018 (или по-точно от 8-ми януари, когато си стартирах ласт.фм :1000 (29): ):

1 (20). Преслава - Обратно в играта - 24

2 (22). Анелия и Джулия - Бръммм - 23

3 (30). Анелия - Зоопарк - 19

4 (31). Галена - #ДайМиЛюбов - 18

5 (36). Лорена - Ако можеш - 17

6 (38). Галена - #ПростоШоу - 16

7 (50). Яница - Двойно влюбен - 13

7 (50). Емилия и Емрах - По такива си падам - 13

9 (58). Лорена - #Нищо - 12

9 (58). Анелия - Мило мое - 12

9 (58). Кали - Пионката - 12

12 (70). Илиян и Алисия - За последно - 10

12 (70). Емануела - Нотариално заверен - 10

14 (79). Ивана - Твое копие - 9

15 (88). Ивена - Без гаранция - 8

15 (88). Яница - Изкушение - 8

15 (88). Джулия - На Дявола жената - 8

15 (88). Преслава - Режим "Неприлична" - 8

Толкова, само 18 песни в топ 100 са ми българска чалга. И сред тези 18 една е отпреди 10 години, друга - отпреди 5, а други шест - от миналата година. Всичко на всичко 10 песни са ме грабнали за половин година. :mf_surrender:

И на зрението. В клипа голтакът е с изрусен перчем и смешугерски дрехи. Скулите са му подчератни с макиаж. Прай са на очен вървежен с неговите заучени движения. Което принцпно можеше да му се прости, ако предлагаше качествена музика, ама уви..

Явно е по модела на Гери-Никол, която прилича на пластмасова в последния си клип.

Гледайте Кости каква тупалка е направил за това момиче, ей такива песни ми се слушат от нашите прости чалгарки.

И аз я слушах и си представих това да е дуета на Галена и Цвети. Определено им трябва нещо подобно!

Тамън я пльоснах в темата за Райнуш!!!!

Трябва да налагаме Биба!

Гласували: 900 човека

anketa.jpg

Има ли лидери? :dontknow:

Влез в групата ITANIMULLI във фейсбук. Над 500 000 чавека има в тази група. Там често съревновават изпълнители. По 3-4 хиляди гласа има на някои снимки за сравнения. Галена винаги води, с която и да се падне и в повечето случаи е с голямя преднина. :3fdb8960598fa63e:

А тези дни Теди Александрова водеше с двойно повече гласове в сравненията с Преслава. В тази група може да се види как се разбиват от раз митовете на някои форумни потребители за фенска обич и прочие.

Влез в групата ITANIMULLI във фейсбук. Над 500 000 чавека има в тази група. Там често съревновават изпълнители. По 3-4 хиляди гласа има на някои снимки за сравнения. Галена винаги води, с която и да се падне и в повечето случаи е с голямя преднина. :3fdb8960598fa63e:

А тези дни Теди Александрова водеше с двойно повече гласове в сравненията с Преслава. В тази група може да се види как се разбиват от раз митовете на някои форумни потребители за фенска обич и прочие.

Но и не забравяй, че в групата са предимно мангали :D Теди и Фики винаги са приоритетни.

Когато бащата продлъжава да прави мегахитове, а големият син е на път да си остане с 3-4 песни и един дует.

Гальочка на това ли е направила кавър? :1000 (29):

Ехе, версията на Fantasy Band има 10 млн. гледания. Въртят ли я по дискотеките, не съм я засичал май? Да я пускат вече Стораро и Галена - ще гърми яко лятото на 100%.

Това за коя публика е, че е на английски? :mf_surrender: :gun_bandana:

Сърби и румънци ще се блъскат да влязат на участието и във Видин. Как за коя?

Гласували: 900 човека

anketa.jpg

Има ли лидери? :dontknow:

Как не ви е срам бе нагли хора , един път да видя Галена да води Преслава в подобна анкета и хоп веднага се поства тук. Ако бях постнал колко пъти Преслава я води във всичко щеше веднага да реагирате , аман от такива фенове.

Малеее любимата ми песеен . Плачаааа

Къде е Галена в цялата работа?

Очаквайте новата песен на Валя - “Искам да ме искаш”. В официалния и фейсбук Valia/Валя има и тийзър и звучи много добре. Чакам с нетърпение!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...