Jump to content

Препоръчани коментари

С JB в ръка и потник на гърба ФОРОНА ще покоря, кеф ми е така! :3fdb8960598fa63e:

Стига вече залезли преди почти две десетилетия стари чанти, да си припомним един хит на една все още актуална кралица. :3fdb8960598fa63e:

Петра не е стара чанта, на 55 е :3fdb8960598fa63e:

А не, въобще не е. Чакаме ли новия хит на Преси след по-малко от 48 часа? :3fdb8960598fa63e:

А не, въобще не е. Чакаме ли новия хит на Преси след по-малко от 48 часа? :3fdb8960598fa63e:

Толкова скоро ли? Инфо?

Толкова скоро ли? Инфо?

Доколкото чух ще пуска песен на рождения си ден.

Доколкото чух ще пуска песен на рождения си ден.

Дано не, искам да я забави.

Дано не, искам да я забави.

Защо? Тя пусна песен Февруари, до кога да чака още?

Защо? Тя пусна песен Февруари, до кога да чака още?

Због тебе веруйем излезе преди 2 месеца :gun_bandana:

Нали Хариета написа онзи ден, когато публикуваха топ 5 на Петя нещо от сорта: Да завършим тази седмица с Преслава, за да започнем новата отново с Преслава.

Нали Хариета написа онзи ден, когато публикуваха топ 5 на Петя нещо от сорта: Да завършим тази седмица с Преслава, за да започнем новата отново с Преслава.

Не следя профила на тази противна персона. Може да е имал предвид рождения й ден.

:1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10):

Какво е това чудо, не "Амин", ами молитвата си казах.

:1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10):

Какво е това чудо, не "Амин", ами молитвата си казах.

Някаква умопомрачителна мека китка ли е?

Като гледам обложката и ме е страх да си го пусна дори. :3fdb8960598fa63e:

- Ии искам една песен отново от албума "Бродница" даа (::ох, как го простенва:: ) бъде поздрав за всички, всички мои фенове, които са тук тЪзи вечер.....

Айдеее, заповядайте при мен на дансинга

Поздрави с тази любима моя песен. Тези песни никога няма да се върнат, но ние винаги ще се връщаме към тях.

И един бонус :

/Албанската версия/

Песента обаче е кавър от страна на албанците, автор си е Оцко в силния му период.

- Ии искам една песен отново от албума "Бродница" даа (::ох, как го простенва:: ) бъде поздрав за всички, всички мои фенове, които са тук тЪзи вечер.....

Айдеее, заповядайте при мен на дансинга

Ст,ахотно изпъ.нение! Ме,сил че го споде.и!

Ст,ахотно изпъ.нение! Ме,сил че го споде.и!

Човек, не ми казвай, че тази ти харесва. :1000 (29): Много проскубана селейнджърка е.

Между другото към днешна дата е станала лояна леличка-адвокатка и наскоро беше замесена в някакво престъпление, даваха я по новините.

Човек, не ми казвай, че тази ти харесва. :1000 (29): Много проскубана селейнджърка е.

Между другото към днешна дата е станала лояна леличка-адвокатка и наскоро беше замесена в някакво престъпление, даваха я по новините.

Отв,атите.на е! П,еди в,еме четохл че някога е има.а сканда.и със Сашка Васева:D

Представяте ли си Ивана неочаквано да изригне с мега хит като Шампанското или Кръчмата и изведнъж да се окаже звездата на турнето, както едно време? :D
Амин! Дай Боже! :Vishenka_05:

https://signal.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%...8-%D0%BD%D0%BE/

Ако направят чалга версия на Mi gna, считайте че хита на годината е при Андри.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...