Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Искам да те попитам нещо напълно сериозно! Извън нашите вражди и заяждания. Дано ми отговориш.

- Да си представим хипотетично, че Преслава не успее да се върне на първата позиция и след майчинството преживее няколко провала, след които, да се откаже от битката за дискотеките и да стане семейна жена за пример (не ти го пожелавам, само си го представяме). Пуска там някакви песни като дуета с Кеба - за нейн си кеф. Ще се откажеш ли от нея в такъв случай и ще хукнеш ли да ставаш фен на новата лидерка?

- Наистина ли смяташ, че "Празник всеки ден" е само сезонен хит?

Първо: никога няма да изпусне влака, ако трябва ще направи квартет със Сузанита, Гери Никол и Криско, за да е във вихъра на вълната, тва не ти е лелята от Айтос :3fdb8960598fa63e:

Второ: чак сезонен не, но не мисля че е на нивото на "Шампанското" и "Кръчмата".

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Сравни топ 3 от моите анкети с топа от копието на Калудко от Пазарджик!

Първа при наркоманката е "Режим неприлична", за сметка на първите в моите анкети "Грешна нощ", "Шампанско и сълзи" и "Аз съм с теб"! Сега можеш ли да отговориш коя има по-желязна дискография, ама честно и с ръка на сърцето!

Да публикувам и трите топа на Ваня, за да ги сравняваме цялостно с на Преса бозите и лайната?

"Режим неприлична" ми и много чудно как стана така...това ако е топ песен :mf_surrender:

Преслава има много по-добри песни.

Няма как да сравнявам тази с "Аз съм с теб", абсурдно е. "Аз съм с теб" съм я преживяла лично и винаги ще ми е любима по тази причина, знаеш как е когато усещаш една песен като твоя. "Шампанско и сълзи"също е топ. "Грешна нощ"не ми е любима вече не я слушам, преди съм я харесвала, когато излезе. Дискографията на Ивана винаги съм давала за пример.

Сподели в други сайтове

Явно ги дават след 30 или 40 години, защото Деси още не е получила, а е на върха 22 години. :Vishenka_05:

И да, сравнението Преслава-Ивана е смешно, защото първата дори и само за 2-3 години е имала по-голям връх от другата за цялата ѝ кариера като уж ТОП 3 звезда.

Какво избраха потребителите на Рамания, като топови песни на Ивана за трите периода в нейното творчество:

/3/

/2/

/1/

/3/

/2/

/1/

/3/

/2/

/1/

Да сравняваме ли с Кайовите "топове"? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Бързо отивай да слушаш хита "Стъпил Добри на бял мермер камък" и стига бутай лелча :gun_bandana:

п.с. Да му мисли ако не е по сутиен в новия клип :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Бързо отивай да слушаш хита "Стъпил Добри на бял мермер камък" и стига бутай лелча :gun_bandana:

п.с. Да му мисли ако не е по сутиен в новия клип :Vishenka_05:

Последна чаша пия, Кайче, и ще си вървя!

Но какво ли ще променя?! Дори след края на живота си, за Преси пак ще жадуваш ти... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ивана и Глория са може би единствените от този жанр, които успяха да станат любимки от децата до бабите. Като за Ивана имам спомен, че до "Аз съм с теб" продължаваше да е любимка на по-зрялата аудитория. Категорично твърдя,че Ивана има най-много хитове, които ги знаят всички възрастови групи и продължават до се слушат. Точно кръчмарските й песни помогнаха за това. В механите е нещо страшно с нейните песни. В дискотеките също не пропускат Ивана в ретро блога. Бабите ми и по-възрасните ми роднини все още смятат Ивана за най-голямата в жанра и си пускат нейни касетки на касетофоните по празници. На празниците на селата също имам спомени, че Ивана е най-желана на тези събития като репертоар, а и Глория с народните песни. Ивана е останала в съзнанието на по-зрелите хора като абсолютния топ. Те дори не й знаат новите песни от "Аз съм с теб" насам , но продължават да я боготворят.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Какво избраха потребителите на Рамания, като топови песни на Ивана за трите периода в нейното творчество:

Да сравняваме ли с Кайовите "топове"? :3fdb8960598fa63e:

По-добре не. :1000 (29): Тя покрай тази поредица от чудеса да остане в ТОП 3 съвсем забрави как се остава и в един друг ТОП. Виждаме резултата и извън анкетите- хората не възприемат в нейно изпълнение една толкова хубава песен като сръбската. Дано и с рок баладите да не е така, защото ако и те започнат да ѝ бъдат флопове вече съвсем не знам какво ще има да ѝ се коментира като ТОП.

Сподели в други сайтове

Ивана и Глория са може би единствените от този жанр, които успяха да станат любимки от децата до бабите. Като за Ивана имам спомен, че до "Аз съм с теб" продължаваше да е любимка на по-зрялата аудитория. Категорично твърдя,че Ивана има най-много хитове, които ги знаят всички възрастови групи и продължават до се слушат. Точно кръчмарските й песни помогнаха за това. В механите е нещо страшно с нейните песни. В дискотеките също не пропускат Ивана в ретро блога. Бабите ми и по-възрасните ми роднини все още смятат Ивана за най-голямата в жанра и си пускат нейни касетки на касетофоните по празници. На празниците на селата също имам спомени че Ивана е най-желана за празниците, а и Глория с народните песни. Ивана е останала в съзнанието на по-зрелите хора като абсолютния топ.

Да, щото са изостанали дъртаци и си живеят някъде в 2005 г. - сигурно още мислят, че Сергей Станишев е министър-председател :gun_bandana:

Янче, тръпна в новия клип лелча да е полугола и да повдига циците като в "Точка 18" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, щото са изостанали дъртаци и си живеят някъде в 2005 г. - сигурно още мислят, че Сергей Станишев е министър-председател :gun_bandana:

Янче, тръпна в новия клип лелча да е полугола и да повдига циците като в "Точка 18" :3fdb8960598fa63e:

И аз ли съм изостанала дъртачка, Кайо? :gun_bandana:

Признай си, че я харесваш тая лелка най-после и ще превърташ кадъра със сутиена и изрязаните бикини в предстоящия летен клип... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Трябва да се хакне профила на Кайо и да се пише оттам на Момо за смяна на потребителското име на Caycho_Vanchafen!

Ще си ходи 6 месеца така и ще ми пълни душата! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Еми има и нещо такова. Ивана ги омайваше и с дълги речи, на които хората бая сълзи са изплакали. Комплексно е при Ивана. На нея наистина й дойде от народа тази титла "Певица на народа" . Младите се преориентираха след това в други звезди, но по-зрялата публика сякаш с " падането" на Ивана от класациите приключиха със слушането на новите неща в този жанр и тя им остана любимка.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Еми има и нещо такова. Ивана ги омайваше и с дълги речи, на които хората бая сълзи са изплакали. Комплексно е при Ивана. На нея наистина й дойде от народа тази титла "Певица на народа" . Младите се преориентираха след това в други звезди, но по-зрялата публика сякаш с " падането" на Ивана от класациите приключиха със слушането на новите неща в този жанр и тя им остана любимка.
Което е абсолютно нормално и закономерно - какво има да слуша един интелигентен и зрял човек от Преса? Как се "друса денем и нощем" с надежди ли? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Което е абсолютно нормално и закономерно - какво има да слуша един интелигентен и зрял човек от Преса? Как се "друса денем и нощем" с надежди ли? :mf_surrender:

Преслава има великолепни ретро песни, но бяха насочени към младата аудитория, а възрастните не се откриваха в тях.След това си продължи тази тенденция песните да са насочени предимно към аудиторията до 30+ , а когато зрялата аудитория намаля драстична вече не се оценяваха достатъчно опитите на някои изпълнители за песни, които не са на обичайната любовна тематика.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

В последно време битката е между Ивана и Преслава, променят се споровете, раздвижват се скандалите..

Много харесвам Преслава, но трябва да поработи за вечен хит.

Ти 1 път ще имаш ли твърдо мнение по даден въпрос или всеки път ще си извърташ мнинеито, както ти е удобно. Сега на вълна Янева ли си?

Сподели в други сайтове

Ти 1 път ще имаш ли твърдо мнение по даден въпрос или всеки път ще си извърташ мнинеито, както ти е удобно. Сега на вълна Янева ли си?
Нима ти не каза, че Преслава няма вечен хит?

Сподели в други сайтове

Разбира се, че Преслава има вечни хитове. И дори не са никак малко. Друг е въпроса, че Преслава всяка година има по един топ хит и си налага него по концерти а не ретро хитове.

''Нямаш сърце''

''Горчиви спомени''

''Обичам те'' ( за тази не съм много сигурен - дано я припомни някога)

''Дяволско желание''

''Нямам право'' ( колко клипчета качи от участия като я пее и всички я пеят)

''И когато съмне''

''Лъжа е''

''Водка с утеха'''

''Новата ти''

''Моето слабо място''.

Да не забравим как на турнето песен като ''Като за финал'' която дори не беше топ хита на 2011 смаза с жесток прием. ;)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Нима ти не каза, че Преслава няма вечен хит?

Янева, заяждаш се нещо.

Говорихме за 2006, където ти каза че Ивана била с по-големи хитове от Петя, което не е вярно. Петя от 2005 почна да мачка с песни.на годинана и турнета, а 2006 вече детонира Ивана, където забележи отново Петя взима песен на годината.

Петя няма вечен хит от рода на Шампанското, но хитовете й от 2006 са по-големи и към.днешна дата от тея на Ваня през 2006, Празник всеки ден не е кой знае какъв хит..

Сподели в други сайтове

Янева, заяждаш се нещо.

Говорихме за 2006, където ти каза че Ивана била с по-големи хитове от Петя, което не е вярно. Петя от 2005 почна да мачка с песни.на годинана и турнета, а 2006 вече детонира Ивана, където забележи отново Петя взима песен на годината.

Петя няма вечен хит от рода на Шампанското, но хитовете й от 2006 са по-големи и към.днешна дата от тея на Ваня през 2006, Празник всеки ден не е кой знае какъв хит..

Петя за 2006 като голям хит има само “И когато съмне”, докато Ваня е с 3 мегахита, които тресяха цялата държава. “Лъжа е” излиза в края на 2006 и се развива през 2007. Странно, че точно ти определяше наградите като нагласени, а в момента ги изтъкваш като фактор. Какъв лидер е била Преслава, след като до последно са щяли да наградят Анелия. Бъдете обективни поне веднъж. Да не говорим, че на турнето Ивана и Камелия имат по-добър прием.

Сподели в други сайтове

Янева, заяждаш се нещо.

Не се заяждам, а дискутирам!

2006 е годината на турнето, което даже Фокси определя като най-успешно и масово посещавано. Там битката е между Камелия и Ивана, които ти самият нарече неотдавна "двете прими на турнето". Петя е едва трета на опашката там.

Сподели в други сайтове

Аз мисля, че най-успешното и посещавано турне беше през 2005. На първото турне (2004) хората не видяха да се изяви тогавашната лидерка Калудова, което породи много въпроси.. Година по-късно хората бяха зажаднели да я видят по стадионите, освен това беше вкарано и друго ново лице с топ хита на годината - Преслава. Изсипа се повече народ от 2004 и избухването беше по-голямо. С какво 2006 е превъзхождала 2005? Същите лица, хитовете им не бяха по-големи от миналото турне, а Камелия вече беше в своя залез. След 2005 всяко следващо турне беше регрес.

Относно хитовете на Ивана от 2006 - "Това е парчето", "7 дни", "Празник всеки ден" и "Дъжд от рози" по мои наблюдения бяха много големи хитове - едни от най-големите за годината. Но не по-големи от дразнещата ме "И когато съмне" - тя затова си взе и наградата.

"Дъжд от рози" беше втори римейк на "Като на 17", Ивана все се опитваше да повтори успеха на този мегахит и до голяма степен й се получаваше. През 2007, ако не ме лъже паметта, даже пусна и трети римейк с подобно звучене. Оригиналът обаче си остана най-голям: Като на 17 > Доза любов > Дъжд от рози

Сподели в други сайтове

Имам мнение, да! Не съм на вълна Янева, нито на друга. За конкретните песни, за които се коментираше в анкетите, тези на Ивана са по-успешни според мен. Не съм фанатизирана по определена чалгарка, коментирам каквото ми харесва, или пък не ми харесва. Нищо не извъртам. Какъв е проблема сега?

Сподели в други сайтове

Аз мисля, че най-успешното и посещавано турне беше през 2005. На първото турне (2004) хората не видяха да се изяви тогавашната лидерка Калудова, което породи много въпроси.. Година по-късно хората бяха зажаднели да я видят по стадионите, освен това беше вкарано и друго ново лице с топ хита на годината - Преслава. Изсипа се повече народ от 2004 и избухването беше по-голямо. С какво 2006 е превъзхождала 2005? Същите лица, хитовете им не бяха по-големи от миналото турне, а Камелия вече беше в своя залез. След 2005 всяко следващо турне беше регрес.

Относно хитовете на Ивана от 2006 - "Това е парчето", "7 дни", "Празник всеки ден" и "Дъжд от рози" по мои наблюдения бяха много големи хитове - едни от най-големите за годината. Но не по-големи от дразнещата ме "И когато съмне" - тя затова си взе и наградата.

"Дъжд от рози" беше втори римейк на "Като на 17", Ивана все се опитваше да повтори успеха на този мегахит и до голяма степен й се получаваше. През 2007, ако не ме лъже паметта, даже пусна и трети римейк с подобно звучене. Оригиналът обаче си остана най-голям: Като на 17 > Доза любов > Дъжд от рози

На каква база сравняваш "Като на 17" и "Дъжд от рози"? Нищо общо не намирам.

Тоя форум е по-еднообразен от чалгата в момента. Аман! Как пък не ви омръзна да коментирате едно и също..
Задай тон за нещо по-иновативно тогава!

Сподели в други сайтове

Зоопарк е първата Пайнерска песен от наскоро качените в Спотифай, която достига 10 000 гледания. :bi: Време им беше да преминат към 5-цифрените показатели. :1000 (29):

Но мисля, че е най-добре да погледнем какъв интерес има към старите песни от предишни години, които попринцип би трябвало да вървят по-бавно, но все пак и там вече имаме хиляди.

ТОП 5 от 2017

Галена - Просто шоу - 6,963

Преслава - Не се изтриваш - 6,143

Галена - Моро му - 5,565

Галена - TheBoss - 5,409

Емануела и Галин - 5,6,7,8 - 5,001

ТОП 5 от 2016

Анелия - Дай ми още - 6,484

Галин ft. Азис - На Египет фараона - 5,331

Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - 3,916

Деси Слава - И на всички като тебе - 2,864

Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 2,736

ТОП 5 от 2015

Фики и Азис - Блокиран - 3,988

Преслава и Фики - С тебе или с никой - 2,466

Галена и Деси Слава - В твоите очи - 2,354

Галин ft. Яница - Роклята ти пада - 2,188

Галена и Преслава - Живей - 1,730

Извод: Галена се присъединява към Емануела, Галин и Анелия в листата на първите стрийминг сили от Пайнер... и дори постепенно ги измества. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...