Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Искам да те попитам нещо напълно сериозно! Извън нашите вражди и заяждания. Дано ми отговориш. - Да си представим хипотетично, че Преслава не успее да се върне на първата позиция и след майчинството преживее няколко провала, след които, да се откаже от битката за дискотеките и да стане семейна жена за пример (не ти го пожелавам, само си го представяме). Пуска там някакви песни като дуета с Кеба - за нейн си кеф. Ще се откажеш ли от нея в такъв случай и ще хукнеш ли да ставаш фен на новата лидерка? - Наистина ли смяташ, че "Празник всеки ден" е само сезонен хит? Първо: никога няма да изпусне влака, ако трябва ще направи квартет със Сузанита, Гери Никол и Криско, за да е във вихъра на вълната, тва не ти е лелята от Айтос Второ: чак сезонен не, но не мисля че е на нивото на "Шампанското" и "Кръчмата". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сравни топ 3 от моите анкети с топа от копието на Калудко от Пазарджик! Първа при наркоманката е "Режим неприлична", за сметка на първите в моите анкети "Грешна нощ", "Шампанско и сълзи" и "Аз съм с теб"! Сега можеш ли да отговориш коя има по-желязна дискография, ама честно и с ръка на сърцето! Да публикувам и трите топа на Ваня, за да ги сравняваме цялостно с на Преса бозите и лайната? "Режим неприлична" ми и много чудно как стана така...това ако е топ песен Преслава има много по-добри песни. Няма как да сравнявам тази с "Аз съм с теб", абсурдно е. "Аз съм с теб" съм я преживяла лично и винаги ще ми е любима по тази причина, знаеш как е когато усещаш една песен като твоя. "Шампанско и сълзи"също е топ. "Грешна нощ"не ми е любима вече не я слушам, преди съм я харесвала, когато излезе. Дискографията на Ивана винаги съм давала за пример. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Явно ги дават след 30 или 40 години, защото Деси още не е получила, а е на върха 22 години. И да, сравнението Преслава-Ивана е смешно, защото първата дори и само за 2-3 години е имала по-голям връх от другата за цялата ѝ кариера като уж ТОП 3 звезда. Какво избраха потребителите на Рамания, като топови песни на Ивана за трите периода в нейното творчество: /3/ /2/ /1/ /3/ /2/ /1/ /3/ /2/ /1/ Да сравняваме ли с Кайовите "топове"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Бързо отивай да слушаш хита "Стъпил Добри на бял мермер камък" и стига бутай лелча п.с. Да му мисли ако не е по сутиен в новия клип Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Бързо отивай да слушаш хита "Стъпил Добри на бял мермер камък" и стига бутай лелча п.с. Да му мисли ако не е по сутиен в новия клип Последна чаша пия, Кайче, и ще си вървя! Но какво ли ще променя?! Дори след края на живота си, за Преси пак ще жадуваш ти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ивана и Глория са може би единствените от този жанр, които успяха да станат любимки от децата до бабите. Като за Ивана имам спомен, че до "Аз съм с теб" продължаваше да е любимка на по-зрялата аудитория. Категорично твърдя,че Ивана има най-много хитове, които ги знаят всички възрастови групи и продължават до се слушат. Точно кръчмарските й песни помогнаха за това. В механите е нещо страшно с нейните песни. В дискотеките също не пропускат Ивана в ретро блога. Бабите ми и по-възрасните ми роднини все още смятат Ивана за най-голямата в жанра и си пускат нейни касетки на касетофоните по празници. На празниците на селата също имам спомени, че Ивана е най-желана на тези събития като репертоар, а и Глория с народните песни. Ивана е останала в съзнанието на по-зрелите хора като абсолютния топ. Те дори не й знаат новите песни от "Аз съм с теб" насам , но продължават да я боготворят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Какво избраха потребителите на Рамания, като топови песни на Ивана за трите периода в нейното творчество: Да сравняваме ли с Кайовите "топове"? По-добре не. :1000 (29): Тя покрай тази поредица от чудеса да остане в ТОП 3 съвсем забрави как се остава и в един друг ТОП. Виждаме резултата и извън анкетите- хората не възприемат в нейно изпълнение една толкова хубава песен като сръбската. Дано и с рок баладите да не е така, защото ако и те започнат да ѝ бъдат флопове вече съвсем не знам какво ще има да ѝ се коментира като ТОП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ивана и Глория са може би единствените от този жанр, които успяха да станат любимки от децата до бабите. Като за Ивана имам спомен, че до "Аз съм с теб" продължаваше да е любимка на по-зрялата аудитория. Категорично твърдя,че Ивана има най-много хитове, които ги знаят всички възрастови групи и продължават до се слушат. Точно кръчмарските й песни помогнаха за това. В механите е нещо страшно с нейните песни. В дискотеките също не пропускат Ивана в ретро блога. Бабите ми и по-възрасните ми роднини все още смятат Ивана за най-голямата в жанра и си пускат нейни касетки на касетофоните по празници. На празниците на селата също имам спомени че Ивана е най-желана за празниците, а и Глория с народните песни. Ивана е останала в съзнанието на по-зрелите хора като абсолютния топ. Да, щото са изостанали дъртаци и си живеят някъде в 2005 г. - сигурно още мислят, че Сергей Станишев е министър-председател Янче, тръпна в новия клип лелча да е полугола и да повдига циците като в "Точка 18" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Да, щото са изостанали дъртаци и си живеят някъде в 2005 г. - сигурно още мислят, че Сергей Станишев е министър-председател Янче, тръпна в новия клип лелча да е полугола и да повдига циците като в "Точка 18" И аз ли съм изостанала дъртачка, Кайо? Признай си, че я харесваш тая лелка най-после и ще превърташ кадъра със сутиена и изрязаните бикини в предстоящия летен клип... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някой трябва да ми направи гиф :roll1: 2:10 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Трябва да се хакне профила на Кайо и да се пише оттам на Момо за смяна на потребителското име на Caycho_Vanchafen! Ще си ходи 6 месеца така и ще ми пълни душата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Да, щото са изостанали дъртаци и си живеят някъде в 2005 г. - сигурно още мислят, че Сергей Станишев е министър-председател Янче, тръпна в новия клип лелча да е полугола и да повдига циците като в "Точка 18" Еми има и нещо такова. Ивана ги омайваше и с дълги речи, на които хората бая сълзи са изплакали. Комплексно е при Ивана. На нея наистина й дойде от народа тази титла "Певица на народа" . Младите се преориентираха след това в други звезди, но по-зрялата публика сякаш с " падането" на Ивана от класациите приключиха със слушането на новите неща в този жанр и тя им остана любимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Еми има и нещо такова. Ивана ги омайваше и с дълги речи, на които хората бая сълзи са изплакали. Комплексно е при Ивана. На нея наистина й дойде от народа тази титла "Певица на народа" . Младите се преориентираха след това в други звезди, но по-зрялата публика сякаш с " падането" на Ивана от класациите приключиха със слушането на новите неща в този жанр и тя им остана любимка. Което е абсолютно нормално и закономерно - какво има да слуша един интелигентен и зрял човек от Преса? Как се "друса денем и нощем" с надежди ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Което е абсолютно нормално и закономерно - какво има да слуша един интелигентен и зрял човек от Преса? Как се "друса денем и нощем" с надежди ли? Преслава има великолепни ретро песни, но бяха насочени към младата аудитория, а възрастните не се откриваха в тях.След това си продължи тази тенденция песните да са насочени предимно към аудиторията до 30+ , а когато зрялата аудитория намаля драстична вече не се оценяваха достатъчно опитите на някои изпълнители за песни, които не са на обичайната любовна тематика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 В последно време битката е между Ивана и Преслава, променят се споровете, раздвижват се скандалите.. Много харесвам Преслава, но трябва да поработи за вечен хит. Ти 1 път ще имаш ли твърдо мнение по даден въпрос или всеки път ще си извърташ мнинеито, както ти е удобно. Сега на вълна Янева ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Ти 1 път ще имаш ли твърдо мнение по даден въпрос или всеки път ще си извърташ мнинеито, както ти е удобно. Сега на вълна Янева ли си? Нима ти не каза, че Преслава няма вечен хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Разбира се, че Преслава има вечни хитове. И дори не са никак малко. Друг е въпроса, че Преслава всяка година има по един топ хит и си налага него по концерти а не ретро хитове. ''Нямаш сърце'' ''Горчиви спомени'' ''Обичам те'' ( за тази не съм много сигурен - дано я припомни някога) ''Дяволско желание'' ''Нямам право'' ( колко клипчета качи от участия като я пее и всички я пеят) ''И когато съмне'' ''Лъжа е'' ''Водка с утеха''' ''Новата ти'' ''Моето слабо място''. Да не забравим как на турнето песен като ''Като за финал'' която дори не беше топ хита на 2011 смаза с жесток прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нима ти не каза, че Преслава няма вечен хит? Янева, заяждаш се нещо. Говорихме за 2006, където ти каза че Ивана била с по-големи хитове от Петя, което не е вярно. Петя от 2005 почна да мачка с песни.на годинана и турнета, а 2006 вече детонира Ивана, където забележи отново Петя взима песен на годината. Петя няма вечен хит от рода на Шампанското, но хитовете й от 2006 са по-големи и към.днешна дата от тея на Ваня през 2006, Празник всеки ден не е кой знае какъв хит.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Янева, заяждаш се нещо. Говорихме за 2006, където ти каза че Ивана била с по-големи хитове от Петя, което не е вярно. Петя от 2005 почна да мачка с песни.на годинана и турнета, а 2006 вече детонира Ивана, където забележи отново Петя взима песен на годината. Петя няма вечен хит от рода на Шампанското, но хитовете й от 2006 са по-големи и към.днешна дата от тея на Ваня през 2006, Празник всеки ден не е кой знае какъв хит.. Петя за 2006 като голям хит има само “И когато съмне”, докато Ваня е с 3 мегахита, които тресяха цялата държава. “Лъжа е” излиза в края на 2006 и се развива през 2007. Странно, че точно ти определяше наградите като нагласени, а в момента ги изтъкваш като фактор. Какъв лидер е била Преслава, след като до последно са щяли да наградят Анелия. Бъдете обективни поне веднъж. Да не говорим, че на турнето Ивана и Камелия имат по-добър прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Янева, заяждаш се нещо. Говорихме за 2006, където ти каза че Ивана била с по-големи хитове от Петя, което не е вярно. Петя от 2005 почна да мачка с песни.на годинана и турнета, а 2006 вече детонира Ивана, където забележи отново Петя взима песен на годината. Петя няма вечен хит от рода на Шампанското, но хитовете й от 2006 са по-големи и към.днешна дата от тея на Ваня през 2006, Празник всеки ден не е кой знае какъв хит.. Не се заяждам, а дискутирам! 2006 е годината на турнето, което даже Фокси определя като най-успешно и масово посещавано. Там битката е между Камелия и Ивана, които ти самият нарече неотдавна "двете прими на турнето". Петя е едва трета на опашката там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз мисля, че най-успешното и посещавано турне беше през 2005. На първото турне (2004) хората не видяха да се изяви тогавашната лидерка Калудова, което породи много въпроси.. Година по-късно хората бяха зажаднели да я видят по стадионите, освен това беше вкарано и друго ново лице с топ хита на годината - Преслава. Изсипа се повече народ от 2004 и избухването беше по-голямо. С какво 2006 е превъзхождала 2005? Същите лица, хитовете им не бяха по-големи от миналото турне, а Камелия вече беше в своя залез. След 2005 всяко следващо турне беше регрес. Относно хитовете на Ивана от 2006 - "Това е парчето", "7 дни", "Празник всеки ден" и "Дъжд от рози" по мои наблюдения бяха много големи хитове - едни от най-големите за годината. Но не по-големи от дразнещата ме "И когато съмне" - тя затова си взе и наградата. "Дъжд от рози" беше втори римейк на "Като на 17", Ивана все се опитваше да повтори успеха на този мегахит и до голяма степен й се получаваше. През 2007, ако не ме лъже паметта, даже пусна и трети римейк с подобно звучене. Оригиналът обаче си остана най-голям: Като на 17 > Доза любов > Дъжд от рози Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ти 1 път ще имаш ли твърдо мнение по даден въпрос или всеки път ще си извърташ мнинеито, както ти е удобно. Сега на вълна Янева ли си? Имам мнение, да! Не съм на вълна Янева, нито на друга. За конкретните песни, за които се коментираше в анкетите, тези на Ивана са по-успешни според мен. Не съм фанатизирана по определена чалгарка, коментирам каквото ми харесва, или пък не ми харесва. Нищо не извъртам. Какъв е проблема сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тоя форум е по-еднообразен от чалгата в момента. Аман! Как пък не ви омръзна да коментирате едно и също.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Аз мисля, че най-успешното и посещавано турне беше през 2005. На първото турне (2004) хората не видяха да се изяви тогавашната лидерка Калудова, което породи много въпроси.. Година по-късно хората бяха зажаднели да я видят по стадионите, освен това беше вкарано и друго ново лице с топ хита на годината - Преслава. Изсипа се повече народ от 2004 и избухването беше по-голямо. С какво 2006 е превъзхождала 2005? Същите лица, хитовете им не бяха по-големи от миналото турне, а Камелия вече беше в своя залез. След 2005 всяко следващо турне беше регрес. Относно хитовете на Ивана от 2006 - "Това е парчето", "7 дни", "Празник всеки ден" и "Дъжд от рози" по мои наблюдения бяха много големи хитове - едни от най-големите за годината. Но не по-големи от дразнещата ме "И когато съмне" - тя затова си взе и наградата. "Дъжд от рози" беше втори римейк на "Като на 17", Ивана все се опитваше да повтори успеха на този мегахит и до голяма степен й се получаваше. През 2007, ако не ме лъже паметта, даже пусна и трети римейк с подобно звучене. Оригиналът обаче си остана най-голям: Като на 17 > Доза любов > Дъжд от рози На каква база сравняваш "Като на 17" и "Дъжд от рози"? Нищо общо не намирам. Тоя форум е по-еднообразен от чалгата в момента. Аман! Как пък не ви омръзна да коментирате едно и също.. Задай тон за нещо по-иновативно тогава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Зоопарк е първата Пайнерска песен от наскоро качените в Спотифай, която достига 10 000 гледания. Време им беше да преминат към 5-цифрените показатели. :1000 (29): Но мисля, че е най-добре да погледнем какъв интерес има към старите песни от предишни години, които попринцип би трябвало да вървят по-бавно, но все пак и там вече имаме хиляди. ТОП 5 от 2017 Галена - Просто шоу - 6,963 Преслава - Не се изтриваш - 6,143 Галена - Моро му - 5,565 Галена - TheBoss - 5,409 Емануела и Галин - 5,6,7,8 - 5,001 ТОП 5 от 2016 Анелия - Дай ми още - 6,484 Галин ft. Азис - На Египет фараона - 5,331 Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - 3,916 Деси Слава - И на всички като тебе - 2,864 Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 2,736 ТОП 5 от 2015 Фики и Азис - Блокиран - 3,988 Преслава и Фики - С тебе или с никой - 2,466 Галена и Деси Слава - В твоите очи - 2,354 Галин ft. Яница - Роклята ти пада - 2,188 Галена и Преслава - Живей - 1,730 Извод: Галена се присъединява към Емануела, Галин и Анелия в листата на първите стрийминг сили от Пайнер... и дори постепенно ги измества. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари