Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Много неща е направила. На 1 място - най-долното беше при първата изява, в която НЕ взе наградата на годината.

Второто най-подло, коментарът и физиономиите към изказването на Анелия за изиграването на картите.

Третото - ни лук яла, ни лук мирисала на последните награди.

Физиономиите - "ама Камелия ли говори за живо пеене", след като много добре е разбрала какво е имала предвид Кама с критиките си за плейбека, като казваше, не че Праса не може да пее лайв, а че просто вече го прави два пъти в годината.

Мен лично тези неща са ме дразнили, на първо четене. Наградата за "Режим неприлична" също беше нелепа, на фона на "Кой", примерно.

Тези изказвания на колежки са били язвителни, с цел да я дразнят, какво да направи? Да ги хване за косите и да ги оскубе ли? Ана тогава с нейните глупави бозави дуетчета с гърци, никакви претенции не трябваше да има, ама тя защото няма връзка с главния си бръщолеви каквото се сети. А за Кама да не говоря, че ми е писнало. Завистница! ;)

Прекрасно знаеш, че наградите се разпределят да има за всеки. "Кой" взе Дует, нямаше как и Песен. Аз също не съм съгласен "Моли се да не почна" да е Песен на 2014, след като "Моето слабо място" и "Хавана Тропикана" са по-големи хитове, но я дадоха на Джена, защото щеше да остане без нищо в силна за нея година. Това са фирмени политики.

В комплексен план, всичко свързано с награди и Преслава, се е кореняло на първо място в управата на Пайнер. Те можеха преспокойно още 2009 да я резнат от номинации както направиха с Ванча и да се приключи още тогава.

Сподели в други сайтове

Тези изказвания на колежки са били язвителни, с цел да я дразнят, какво да направи? Да ги хване за косите и да ги оскубе ли? Ана тогава с нейните глупави бозави дуетчета с гърци, никакви претенции не трябваше да има, ама тя защото няма връзка с главния си бръщолеви каквото се сети. А за Кама да не говоря, че ми е писнало. Завистница! ;)

Прекрасно знаеш, че наградите се разпределят да има за всеки. "Кой" взе Дует, нямаше как и Песен. Аз също не съм съгласен "Моли се да не почна" да е Песен на 2014, след като "Моето слабо място" и "Хавана Тропикана" са по-големи хитове, но я дадоха на Джена, защото щеше да остане без нищо в силна за нея година. Това са фирмени политики.

В комплексен план, всичко свързано с награди и Преслава, се е кореняло на първо място в управата на Пайнер. Те можеха преспокойно още 2009 да я резнат от номинации както направиха с Ванча и да се приключи още тогава.

Не мисля, че Анелия е завиждала на Пресли, особено пък сега, когато я смаза по всички параграфи. Тогава жената наистина си е вярвала, че заслужава с албума "Феноменална" и си каза това за картите без ирония. А после Преса я осмя, като забрави, че я е молила да запишат двете песен от Пашев... :3fdb8960598fa63e:

А поведението на Пресличка в Брадъра, пак ли се корени в политиката на Пайнер?

Сподели в други сайтове

150 страници предварителен договор. 150 000 лева хонорар и нищо особено вътре. Емануела се представи в пъти по-добре от Преса и всички останали....

Сподели в други сайтове

Не мисля, че Анелия е завиждала на Пресли, особено пък сега, когато я смаза по всички параграфи. Тогава жената наистина си е вярвала, че заслужава с албума "Феноменална" и си каза това за картите без ирония. А после Преса я осмя, като забрави, че я е молила да запишат двете песен от Пашев... :3fdb8960598fa63e:

Анелия беше ужасна тогава - някакви отвратителни песни като "Първо разклащам, после завъртам" и "Ксафника" (a.k.a. "В задника"). Вместо да си трае и сама да си слуша боклуците, с претенции. Факт, че през 2014 не беше в топ 3.

Какво поведение? Тя беше като фон там, за да не си наруши имиджа.

Сподели в други сайтове

150 страници предварителен договор. 150 000 лева хонорар и нищо особено вътре. Емануела се представи в пъти по-добре от Преса и всички останали....
При Емануела имаше какво да гледаме, определено. Че тя Рени беше по-интересна в Брадъра от Пресла! :mf_surrender:

Да не говорим за Райна и Азис, които за мен са най-колоритните от чалгата, като изява в шоуто.

Наистина ли са дали на Преслава 150 000? Тоест, тя е втората с най-голям хонорар, след Кичка Бодурова? Взела е повече пари от Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Азис и Деса... Скумрия! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Само тук се опитвате да го изкарате нереален рекорда. Тя тази песен буквално си гръмна, постарала се беше нормално да прави рекорди :Vishenka_05:

Така е, песента гръмна, но достатъчно, за да счупи рекорда като за канала на Планета. Според мен е имала реални към 400K. Абсурд да е разбила международна звезда като Азис, и то продължението му след Хабиби.

Сподели в други сайтове

При Емануела имаше какво да гледаме, определено. Че тя Рени беше по-интересна в Брадъра от Пресла! :mf_surrender:

Да не говорим за Райна и Азис, които за мен са най-колоритните от чалгата, като изява в шоуто.

Наистина ли са дали на Преслава 150 000? Тоест, тя е втората с най-голям хонорар, след Кичка Бодурова? Взела е повече пари от Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Азис и Деса... Скумрия! :gun_bandana:

Нормално, по-голяма звезда е от всички тях, с изключение на Азис :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Анелия беше ужасна тогава - някакви отвратителни песни като "Първо разклащам, после завъртам" и "Ксафника" (a.k.a. "В задника"). Вместо да си трае и сама да си слуша боклуците, с претенции. Факт, че през 2014 не беше в топ 3.

Какво поведение? Тя беше като фон там, за да не си наруши имиджа.

"Феноменална" си гърмеше яко в клубовете в началото на годината, "Твоя съм" - перфектен проект, а в края - "Не мога да губя". Супер година си имаше жената!

Как какво поведение - на влюбената Пресиета, дъщеричка на мама Катя и тате Здравко - другите гадни лицемери там! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

"Феноменална" си гърмеше яко в клубовете в началото на годината, "Твоя съм" - перфектен проект, а в края - "Не мога да губя". Супер година си имаше жената!

Как какво поведение - на влюбената Пресиета, дъщеричка на мама Катя и тате Здравко - другите гадни лицемери там! :gun_bandana:

На фона на Галена, Преслава и Джена - не върви! :gun_bandana:

Всеки е с мисия там. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше. Нещо като с Райна на 25 май тук в една дискотека с басейн при нас. Големо хвалене, а не може да дойде. Предлагат кой ли не за смяна, естествено по-скъп, но нашите са темерути и отказаха. Сега ще откажат всичко и за панаира, за да разбере онзи в Димитровград, че вече НЕ ТОЙ определя условията. Големия смех бе с Галена, която на 28 май бе 10 000, на 29 май падна на 8000, а на 30 май питаха Женя Димова що я предлага на панаири в южна България на 6000, а във Видин на 10 000? Отсреща тишина и само Тони Дачева потвърдена. Затова пък сърбите са с безумни цени в евро, но вече има договори....

Сподели в други сайтове

Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше. Нещо като с Райна на 25 май тук в една дискотека с басейн при нас. Големо хвалене, а не може да дойде. Предлагат кой ли не за смяна, естествено по-скъп, но нашите са темерути и отказаха. Сега ще откажат всичко и за панаира, за да разбере онзи в Димитровград, че вече НЕ ТОЙ определя условията. Големия смех бе с Галена, която на 28 май бе 10 000, на 29 май падна на 8000, а на 30 май питаха Женя Димова що я предлага на панаири в южна България на 6000, а във Видин на 10 000? Отсреща тишина и само Тони Дачева потвърдена. Затова пък сърбите са с безумни цени в евро, но вече има договори....
Преслава наистина е най-големият провал от чалга певиците в Брадъра, като се замисля. Какво спечели тя там? Една Мара, на която всички се подиграват и я подценяват, скръцна със зъби и се заяви по някакъв начин, а тая добричка малоумница само се хилеше като напушена и гонеше мухите с кухненска кърпа... :mf_surrender:

А защо Райна не е дошла на предварително договорено и обявено участие?

Сподели в други сайтове

А защо Райна не е дошла на предварително договорено и обявено участие?

Не знам, а щеше да е официално откриване даже. Точно за баловете, всичко запазено, а времето е прекрасно тук този месец. Няма дъжд и подобни метео изненади, но Райна не идва, а Били Хлапето утре ще дойде. Верно, че пътя от Монтана насам е като лунен пейзаж, но нали всички са с джипове, какъв им е проблема? А такава добра реклама и направиха, целия град бяха облепили така, както миналата година не бяха правили за Анелия, Кама, Яница и Кали...

9330321M.jpg

Сподели в други сайтове

Не знам, а щеше да е официално откриване даже. Точно за баловете, всичко запазено, а времето е прекрасно тук този месец. Няма дъжд и подобни метео изненади, но Райна не идва, а Били Хлапето утре ще дойде. Верно, че пътя от Монтана насам е като лунен пейзаж, но нали всички са с джипове, какъв им е проблема? А такава добра реклама и направиха, целия град бяха облепили така, както миналата година не бяха правили за Анелия, Кама, Яница и Кали...

9330321M.jpg

Много глупаво от страна на Райна, хората са я очаквали! А и тя досега трябваше да е пуснала новия сингъл, да продължи инерцията от "Зле те чувам". Явно някои хора си заслужават спада в кариерата!

Сподели в други сайтове

Доста стари дискове има, ако някой се интересува:

https://www.emag.bg/gramofonni-plochi-audio...brand/painier/c

Лелеле, много ти благодаря, най-накрая "Весело момиче" се намери, поръчвам!

Сподели в други сайтове

Аз проблем с Деса нямам и се радвам, че мачка, той има с Галена и обясняваше как песента й била чудо за три дни.

Ще се размажа от кеф, ако "Моро му" изпревари "Не се изтриваш" и стане най-гледаната пайнерска песен от 2017. То натам е тръгнало, де...

Чакай бе полудяхте с едни мижави 2 000 гледания ,че Moro mou ще мине Не се изтриваш , а не казвате кога излезе Moro mou и кога Не се изтриваш , и как Не се изтриваш я издуха. Ама както е тръгнало и Обратно в играта ще мине Просташкото шоу

“Обратно в играта” - 231 164

“Просто Шоу” - 39 486

Лек ден!

Сподели в други сайтове

Чакай бе полудяхте с едни мижави 2 000 гледания ,че Moro mou ще мине Не се изтриваш , а не казвате кога излезе Moro mou и кога Не се изтриваш , и как Не се изтриваш я издуха.

Ами именно, бе галфон - кога излезе Моро му? 9-10 месеца по-рано, а вече прави повече гледания. Коя от двете ще остане във времето и коя се оказа със срок на годност 2-3 месеца?

Сподели в други сайтове

Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше.

С такива договорки бе и Емануела, но като се замисля, по-добре че са прикрили някои неща, други пък избегнали..

Сподели в други сайтове

Доста време се мъчи да мине Моро му, ще я мине тия дни, но ще дойде ден в който Моро му пак ще прави повече гледания от Не се изтриваш.

Гледания за последната седмица:

Галена - Moro Mou: 75 900

Преслава - "Не се изтриваш": 73 800

!

"ПростоШоу" е една от най-въртяните песни, които предизвикват фурор в дискотеките. Хич не я сравнявайте с Обратно в играта.

Сподели в други сайтове

Доста стари дискове има, ако някой се интересува:

https://www.emag.bg/gramofonni-plochi-audio...brand/painier/c

Албум на Галена от преди 3 години - 8 лева, албум на Джена от преди 6 месеца - 6 лева.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...