Jump to content

Препоръчани коментари

Защо коментарът на Fast и моят отговор са изтрити?

Fast , надявам се, че не си ги ти изтрил. В противен случай ще си помисля, че всеки, който ти надделее в спор , е обречен на триене на коментари. А с това олекваш още повече. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29):

О, майне Готише!

Той от време на време изпада във фаза "триене на коментари, които не са ми по вкуса". Кой друг да ги е изтрил?

:1000 (29): :1000 (29):

О, майне Готише!

Той от време на време изпада във фаза "триене на коментари, които не са ми по вкуса". Кой друг да ги е изтрил?

Еми да се бори с "вътрешните си борби" без да трие коментари. Злоупотреба с властта надушвам. :3fdb8960598fa63e:

Пааадааам! Сега пък ми заличил от коментара, в който го цитирах какво беше написал - " Не я обсъждат. Подиграват и се."

Фаст, ако те е срам от този ти коментар, си е лично твой проблем! Не ми заличавай думички и коментари!

Еми да се бори с "вътрешните си борби" без да трие коментари. Злоупотреба с властта надушвам. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29):

Налии! Аз това момче отдавна го усещам, че се опитва да наложи имидж на спокоен, студен, уравновесен сухар-непукист, но от вътре го тресат някакви филми.

Преди ненапразно вместо Fast го наричах Власт. Правеше си, квото му скимне от модераторска гледна точка.

А имаше един момент, в който се беше смирил и заяви, че повече нямал да храни Галена, както обикновено го прави. Явно тоя момент е отминал.

Защо коментарът на Fast и моят отговор са изтрити?

Fast , надявам се, че не си ги ти изтрил. В противен случай ще си помисля, че всеки, който ти надделее в спор , е обречен на триене на коментари. А с това олекваш още повече. :3fdb8960598fa63e:

Пааадааам! Сега пък ми заличил от коментара, в който го цитирах какво беше написал - " Не я обсъждат. Подиграват и се."

Фаст, ако те е срам от този ти коментар, си е лично твой проблем! Не ми заличавай думички и коментари!

Коментара си е мой, съответно като всеки потребител от специална група, съм в правото си да го изтрия, без значение причината. По тази линия мога да го трия от всякакви постове, които го съдържат, без да пипам останалото съдържание. Щях да оставя и твоя пост ако не беше просто "Голям си (хилещо се лице)". Без цитата не се връзва с контекста на останалите постове и приспада към спама.

дори вече не давам минусове на Slow. явно има психични проблеми. оставете го

Не ме карай да вадя архиви как ме заплашваше на ЛС че ме убиеш от фейк профил.

Много як е бил вчера ежегодния Парад на Пуерто Рико в Ню Йорк и колко звезди са били там. Преди години Рики беше почетен на парада

В сряда може би ще съм на плаж с Томи. Идеята е Ники да ме остави на плажа с Томи и да отиде на ранчото да пали огън да направи обяда и после да дойде да ме вземе. Обаче е под въпрос да вземем Томи, защото като му казах, че мъжете се въртят около мен заради Томи и вика, че може и да не го вземем.

Коментара си е мой, съответно като всеки потребител от специална група, съм в правото си да го изтрия, без значение причината. По тази линия мога да го трия от всякакви постове, които го съдържат, без да пипам останалото съдържание. Щях да оставя и твоя пост ако не беше просто "Голям си (хилещо се лице)". Без цитата не се връзва с контекста на останалите постове и приспада към спама.

Нищо, аз пак ще ти кажа : ГОЛЯМ СИ! :3fdb8960598fa63e: В тази тема не се води спам, нали?

За какво Иглесиас ще идва у нас за 4-ти път на 6 ноември, днес от него научих. Страшен кретен с еднакви песни и скучни концерти. 😡😡😡

За какво Иглесиас ще идва у нас за 4-ти път на 6 ноември, днес от него научих. Страшен кретен с еднакви песни и скучни концерти. 😡😡😡

Според мен специално за теб идва, все пак явно лично ти е съобщил новината.

Зайка Рики кога ще идва в България ? НИКОГА :3fdb8960598fa63e:

ИМАМЕ НОВИНА! Enrique Iglesias се завръща в България за 13-тия рожден ден на Radio ENERGY - Радио Енерджи <3

Ами нормално да идва 4 пэт има си фенове човека

ИМАМЕ НОВИНА! Enrique Iglesias се завръща в България за 13-тия рожден ден на Radio ENERGY - Радио Енерджи <3

Заблудени души.

Льохмана идва за пореден път, щото никъде другаде не го искат. А Рики не мое да насмогне, то не са Лас Вегас, Испания, къдебешеоще, а сега и със тия семейни проблеми и нови дяца само идване в България му е до главата.

Льохмана идва за пореден път, щото никъде другаде не го искат. А Рики не мое да насмогне, то не са Лас Вегас, Испания, къдебешеоще, а сега и със тия семейни проблеми и нови дяца само идване в България му е до главата.

Рики не е за България, той е много скъп изпълнител. Той да не е като Иглесиас с една риза, дънки и 4 човека на кръст бенд. Рики сменя 10 тоалета на концерт, сцената му се сглобява, има и танцьори, танцьорки, бенд, пътува с децата си.

Енрике Иглесиас никакво качество не предлага-като дърво е и само скача от единия край на сцената на другия и маха ръце.

Няма проблеми Рики с мъжа си.

И още нещо, Рики, ако дойде само с 2-3 песни и ще издуха Иглесиас. Иглесиас няма такива песни като на Рики, които да те вдигнат от раз.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...