Jump to content

Препоръчани коментари

Чатмания пропадна - ужас.

Говорим за един от еталоните на форума. Напомня ми на пропадането на Калудова.

Еми Зайка отиде да се размазва на Приморско и форума умря докато я няма. Ся даже се притеснявам, не знам Рики кво прави цели два три дена вече, да не е станало нещо всъщност?

Ей, Рики с Фиебре много ми го въртят на работа в залата. Преди час пак го бяха пуснали. 😉😎

Колкото до Рики, от дни е в Ню Йорк. Вчера там беше в 3 предавания. Вчера Първата дама на Ню Йорк обяви 7 юни за ден на Рики заради борбата му с трафика на хора, помощта мунза Пуерто Рико и получи поредно признание за хуманитарната си работа в Пуерто Рико от Първата дама на Ню Йорк. От 14 август до 1 септември турне в Испания.

Я кажи коя беше тая песен на Рики, дето я пееше в Италия или Франция, слизаше по някакви стъпала - много на брой. Не помня друго. Май е от края на 90-те.

Енрике Иглесиас дали има такова признание, надали.

Обявиха чрез специален документ 7 юни да бъде Ден на Рики Мартин в Ню Йорк заради постиженията му като активист, в борбата му за трафика на хора чрез неговата фондация, помощта му за пострадалите от урагана Мария и заради безграничния му талант, творчество и щедрост. Кметът на Ню Йорк обяви 7 юни да бъде Ден на Рики Мартин в Ню Йорк.

Онзи ден в BUILD Series Рики каза, че когато е напуснал "Менудо" е бил приет да учи драма, тъй като освен музиката, винаги е искал да бъде актьор, но в същото време е имал предложение да играе в театър и да снима сериали в Мексико и Аржентина и това надделяло. И Рики казва какъв ли бил животът му, ако беше приел да учи драма. Да, сега имам Грами казва Рики, но да играя е било винаги част от мен.Но е благодарен за всичко, което му се е случило досега.

Никога няма да спра да правя музика. Аз обичам музиката, с нея разбивам бариери, говоря за културата си. Бил съм в Русия и да пея на испански, и хората да разбират какво пея и какво казвам е нещо красиво.Имам нужда от реакцията на публиката.

Я кажи коя беше тая песен на Рики, дето я пееше в Италия или Франция, слизаше по някакви стъпала - много на брой. Не помня друго. Май е от края на 90-те.

Maria?

Maria?

Не, не е толкова известна попринцип. Слизаше по много много стъпала от някъде. Имаше видео, даже ти го беше споделяла тук.

Не, не е толкова известна попринцип. Слизаше по много много стъпала от някъде. Имаше видео, даже ти го беше споделяла тук.

Испанска, английска?

Испанска, английска?

Нищо не помня...

Първо го представиха двама водещи на техния си език и той слезе по тези стъпала. Дали не беше на някакъв тамошен конкурс от сорта на "Мис....", не мога да се сетя.

Нищо не помня...

Първо го представиха двама водещи на техния си език и той слезе по тези стъпала. Дали не беше на някакъв тамошен конкурс от сорта на "Мис....", не мога да се сетя.

Нищо не ми говори това.

Важното е, че на матурата по БЕЛ имам повече от Тита. :D

::след 20 минути може би ще ме връхлети мисълта да си изтрия поста, щот съм мноо печен.::

Важното е, че на матурата по БЕЛ имам повече от Тита. :D

::след 20 минути може би ще ме връхлети мисълта да си изтрия поста, щот съм мноо печен.::

И колко е?

Нали знаеш, че Тита има извинение, а твоето какво е? Хахахаха. :1000 (29):

А, Тита колко има? :D

Не знам бе. Не съм правил матура. Един друг потребител беше написал пост с това съдържание, но го изтри, щото не знае къде си намира. :3fdb8960598fa63e:

След малко по "Нова" ТВ премиерата на "Вездесъщият". Който не го е гледал на кино, нека сега го направи. Препоръчвам го!

Не е от най-комерсиалните, но е много добър. Определено ми е фаворит от новото поколение български филми. :)

Защо у нас не я въртят?

Ако ми се обадиш

Отиваме у вас

Оставаме в леглото

Без пижама, без пижама

Бейби, днес няма да спим (не)

Бейби, днес няма да спим

Не си донесох пижама

Защото не исках

Бейби, днес няма да спим

И новата на Талия у нас също не я въртят:

8 дена до новият албум на Ismail YK.

4 дена до новия клип на Ismail Yk.

4 дена до новия сингъл #Calypso на Фонси.

Новото на Чаян също много се харесва в Латинска Америка, у нас нямат вкус за музиката:

Рики има страшно голяма подкрепа и голям вот от слушателите на радио Вале в класацията топ 20 в Аржентина с Фиебре. След като беше седмици подред номер 1,/после падна на номер 2, задържа се, падна на номер 3 и 4, днес отново слушателите го изкачват нагоре, дали заради дето Рики обяви, че ще има турне в Испания, но Фиебре има страшно голяма подкрепа и днес Рики се изкачва на номер 3 с #Fiebre според вота на хората, а Банята на Иглесиас пада на номер 10.

Каква разлика има между концертите на Шакира, Енрике Иглесиас с тези на Рики. Рики толкова много се старае и дава всичко от себе си, а като гледам турнето на Шакира, което започна преди дни и концертите на Иглесиас в момента -пълна скука. Рики е на много по-голямо световно ниво от тях.

Много медии коментират, че Рики има криза в брака си, защото Джоан му е изневерил. Ако е вярно, не заслужава Рики.

Никой не е потвърдил нищо.

Как да си оправя телевизора? Нещо рестнах рутера, че нямаше нет и кабелната изчезна и изписа "кодирана програма" и няма достъп...? :/

Как да си оправя телевизора? Нещо рестнах рутера, че нямаше нет и кабелната изчезна и изписа "кодирана програма" и няма достъп...? :/

С цифров приемник или с карта си?

Защо коментарът на Fast и моят отговор са изтрити?

Fast , надявам се, че не си ги ти изтрил. В противен случай ще си помисля, че всеки, който ти надделее в спор , е обречен на триене на коментари. А с това олекваш още повече. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...