Jump to content



Като две капки вода


Препоръчани коментари

  • Отговори 174
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Уникална... как докара блендата само...

За нея отдавна си е ясно, че може да пее, но дори и аз не очаквах колко добре. Предния път Михаела Филева, днес Ваня Костова- два напълно различни гласа. Да й дадат и някой западен артист, и там ще се справи, според мен.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Коцето ще пее "Кекс" другата седмица... :1000 (29): :1000 (29):

Трябваше на Маргарита да я дадат... :1000 (29):

Интересни образи се задават, очакваме с нетърпение.

Честито на Златка за заслужената победа!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Трябваше на Маргарита да я дадат... :1000 (29):

Интересни образи се задават, очакваме с нетърпение.

Честито на Златка за заслужената победа!

Софка пак ще пее на английски... наистина ще вземе да го научи накрая. Този сезон е много интересен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Софка пак ще пее на английски... наистина ще вземе да го научи накрая. Този сезон е много интересен.

Софка ще пее Джъстин Бийбър на английски... Никога не съм очаквал, че двамата биха присъствали в едно изречение хаха! :roll1:

Да, доста добър сезон.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Единствено Зуека и Рачков са много похабени, но след толкова сезони сигурно е нормално. Всичко друго в шоуто продължава да е на ниво. Константин и Златка докараха много на глас оригиналите, Софка и Боби направиха шоу, Маргарита и Славин бяха много прилични.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всички бяха на високо ниво. Втората вечер ми се затвърди мнението, че се очертава това да е най-добрият и интересен сезон. Златка смаза с Ваня Костова. Коцето и Софи отново бяха на високо ниво. Софи ме разсмива повече от Зуека и Рачков. На мен Славин ми хареса ужасно много, но журито не го оцени. Маги не заслужаваше последно място. Обидно е това и то при положение, че не беше никак зле. Гери-Никол беше добре като Тина Търнър, но нищо впечатляващо. Преслава беше класи над изпълнението на Гери в този образ. Обаче имаше градация от Гага до Тина.Чак ми е странно публиката каква висока оценка й даде за Гага, а сега по-ниска, а беше в пъти по-добре. Сигурно на първия лайв децата масово са гласували за нея, а за този родителите са им прибрали телефоните. :1000 (29): Друго обяснения нямам.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен Гери изобщо не ми хареса. Движенията й бяха научени като по учебник и толкова измъчени, че...дори при Преслава изглеждаха по-естествено. Това, че си научил една хореография далеч не значи, че се е получила добре. Все пак всеки, който не е идиот може да запомни 20 движения. Иначе откъм пеене ми хареса, но все пак нали не е това цялостната идея. Както и да е. Константин отново беше топ и според мен той трябваше да спечели пак, а Златка да е втора.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Гера е мноо ... мех. И кат пеене, и кат сичко. Пеенето специално хем не е кардинално зле, ма от друга страна е твърде далече от целта в случая, май се иска техника и тренинг за да стигнеш Тина, която на нея и липсва. Междудругото има някво много гадно и дразнещо произношение на английски, миналата седмица си мислех, че заваля едно такова щото заради Гага, ма сега гледам че не е баш така.

 

Константин е забавен. За Пугачова толкоз честно казано.

 

Иван - зле е, ама поне прави смях.

 

Славин - докарал го е до Майкъл, пее добре момчето.

 

Марга - ми се вижда зле и тая седмица, честно казано, отбива номера като цяло и отбелязва присъствие.

 

Боби Турбото - явно крос-дресинга е някъв връх на бг комедията, като гледам как цялата зала се скъса да се хили. Всеки ден човек научава нещо ново.

 

Софка - звездата на вечерта просто! Номеро 1 до 5! Минимум. Сички точки, награди и изобщо!

 

Златка - отново плейбек? Че и първа по точки мочки? Интересно кой плаща за толкоз усърдно за това четкане на имиджа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази седмица всички бяха много силни! Константин е топ отново! Нямам търпение за другата седмица!

 

Мале много удивителни, много нещо... :3fdb8960598fa63e: Съгласна съм с теб!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Златка е абсолютната изненада на сезона, но да, че може да пее се знаеше отдавна, който е гледал сезона на Brother-а с нея го знае. Но там пееше някакви елементарни неща, имаше един късен епизод (тогава имаше и късни) и там пяха с другите, та знам от там, че може. Но не и , че е толкова добре.

Преди години беше част от едно трио, което не се реализира - "Фатално 3". Даже още имам плакат на групата от "Нов Фолк", пазя си ги всичките. Но и там пееше елементарно, тук е абсолютна изненада.

 

Софи Маринова също ме кефи, уникална е. Чак английския и е симпатичен, една вярна дума няма, но не те дразни, а забавлява. Много позитивна, успех и пожелавам.

 

Гери-Никол ми е другия фаворит. Притеснена е , защото сама си е заложила високи стандарти, тя иска световна сцена, такива са и и клиповете, затова и влезе в предаването - да докаже, че може да бъдне като западните изпълнители, амерканския шоубизнес и т,н. Има си таргет момичето, следва го. Справи се с Търнър перфектно, има глас и го показва. Евала.

 

Това са моите фаворити - Гери, Софи и Златка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Я Златка с естествения си тен! И даже май "пя" тоя път на живо - беше задъхана след "изпълнението", ама то си и личеше де.

 

Танцьорките на Коцето - номер 1 на вечерта!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дразни ме това специално отношение от страна на журито към Коцето. Сезона е интересен, но твърде малко сполучливи имитации виждам аз. Журито в предния сезон бе на много по високо ниво...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази вечер нещо не им се получи на повечето. Лесен е избора за номер 1- Боби или Златка.

Маргарита беше уникално забавна! А младежът дето може да й е внук как страстно я гледаше... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много се учудих, че Златка не спечели. Много добра имитация направи на Мадона. Коцето също ми хареса, но е очевидно, че имат специално отношение към него. От Гери очаквах повече предвид задачата.Иначе е хванала специфичния акцент на Карди Би. Въздух не й стига в по-енергичните образи, но се старае. Мъчение беше да гледам Хранова ката Джей Ло. На вид ми приличаше на Рени. :1000 (29): Софта също беше много зле. Слаб епизод като цяло. Образите за другата седмица са топ.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Коцето се справи добре,дори ме учуди колко добре докара гласа,но според мен Славин или Боби заслужаваха повече да победят.Някак си наистина в повече ми идва бутането му във формата-не че не е заслужил,няма слаб образ до сега.Гери и Златка също не бяха зле,при Гери пеенето ми беше една идея по-слабо , а Златка беше фалшива на моменти.Много яка изненада й направиха!Изглеждаше сякаш не беше нагласено,тя ми изглеждаше искрена.Имитацията на Кристиан Костов беше някаква подигравка,нищо общо с чувствеността на песента и звучеше по-скоро като пародия.Това жури глухо ли е не знам..Английския беше зле , а изпяването отвратително.И Фънки доста ме подразни с омаловажаването на успеха на Кристиан,който ни класира на рекордното 2ро място.На никой не му пука Фънки каква песни харесва.Според мен Софка беше по-добре от предния път,а за Марги ми стана жал , че и се налага да изглежда така и да се поклаща пародийно,но тя си е решила да вземе участие във формата..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен все повече си личи, че Коцето ще е Михаелата на сезона, което е жалко, защото така само ще получи излишен хейт от доста хора в бъдеще, а не е като да не се представя прилично досега.

За мен най-добра до момента е Златка. Тя очевидно е изненадата на сезона- надали хората са очаквали, че онази скандална секс бомба от Плейбой от преди години ще може толкова добре да се превъплъщава в образите на български и световни звезди. Доста стереотипи се разчупват в предавания като това, браво.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сефте Коцето да е Михаелата на нещо ... момчето живее 40 години така ... дойде, каже два-три лафа, направи се на клоун за кратко, вземе си паричките и славата и отива да си гледа кефа ... после - отново. И музикален, и в личен план разчита само на чара и късмета си и докато другите се скъсват от бачкане и репетиции, той сигурно идва в студиото на "Капките" 5 минути преди лайф.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...