Jump to content



Като две капки вода


Препоръчани коментари

  • Отговори 174
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Дано са разнообразили изпълнителите и песните в бутона на късмета. Последните 2 години не ми допадна особено. Сезонът с Ненчо, Криско и Азис беше много силен и не успяха да го надскочат. Като цяло смятам, че им трябват нови лица с идеи, които да освежат формата.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Константин и Славин Славчев от Екс Фактор са следващите участници.

Коцето ще е супер, поне може да затвори устата на тези, които твърдят, че не може да пее.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах да си дадат почивка след резила миналата година, след който доста хора бяха зле настроени към шоуто. Но явно са решили да похарчат повече пари, за да привлекат отново зрителя- с такъв кастинг просто няма как да не се гледа. Още отсега виждам Софка като най-колоритната, а Гери-Никол и Славин като най-добре представящите се. Ще се гледа, шоуто попринцип си е много забавно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какъв резил миналата година? Супер си беше сезонът. За сега май няма някой, който много да ме кефи от евентуалните участници, но ми стигат и Зуека и Рачков да обожавам предаването.
image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Гери-Никол ще се справя добре с образи като Риана и Бионсе, но с друго се съмнявам.

 

+1 точно това си мислех, тази табуретка не я виждам в никакво друго амплоа освен на ар енд би кифла, като пак сесъмнявам, че ще го изпълни адекватно

Link to comment
Сподели в други сайтове

Резила миналата година беше, че през целия сезон се подбутваше победителката като нещо много повече от останалите и накрая като спечели обра стабилен хейт от зрителите (не само от феновете на Десислава или някой от останалите финалисти). Халвадиян със сигурност е усетил това и поради тази причина се е постарал тази година да има толкова силен каст.

А Златка Райкова всъщност може да пее доста добре, дано да го покаже. Аз предчувствам, че и в този сезон ще има подценени хора, които да изпъкнат. Като нищо и Софка може да се окаже такава- всички очакваме забавно представяне от нейна страна, но току-виж изненадала.

Маргарита Хранова обаче изобщо не я виждам в такова предаване. Маниерите и излъчването й са като на естрадна легенда, абсурд да й се получат Бионсе, Бритни, Лейди Гага и т.н. Да не говорим като й се паднат мъже. :1000 (29): А и ще е странно ако Йорданка отново е жури, да я оценява. И все пак Марги ми е много симпатична певица и ще гледам и нея с интерес.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всяка година победителят е бутан от журито, чалата подигравана, попа и естрадата - извисявани, бутонът - нагласен и т.н.. Нищо кой знае какво различно не е имало, че да се определи като "резил". Ако не беше оная трътла Деса, изобщо нямаше да мрънкате. Аман вече от тая и от другата, дето се подвизава като някакво уж жури или треньор по Босфор Тв.
image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами аз не помня в предишни години един да е бил фаворит, а да е печелил друг, и това да е предизвиквало стабилен хейт. Във вечерта на победата фейсбук страницата им беше залята от критика, същото и в най-големият форум в БГ, където не знам да има много фенове на Десислава. Да не говорим, че от самото шоу въобще не бяха направили както трябва победителката като за финалното изпълнение- от това още повече си пролича, че тя си е сигурна и няма за какво да я подготвят. Просто ако преди това нагласеността на шоуто е било само теория, то през 2017 се потвърди, че е реалност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Винаги си е било нагласено, бутали са си определени поп изпълнители и актьори, подиравали са се на чалгата, нищо ново. Михаела Маринова имаше няколко топ превъплъщения, не е като да е не е заслужавала да спечели. Просто защото си фен на Деса и за това така изкарваш нещата. Тя самата имаше не повече от 2-3 свясни имитации, всичко друго беше или стена работа, или резил. Същата работа като Преслава, но тя поне е непукист и не ѝ пукаше, ще я гаврят ѝ и дават слаби оценки.

Както и да е. Очаквам с нетърпение новия сезон. Очаквам Софка да смазва с цялост и поведение и самоирония. Тя си е пич.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Коцето ще е супер, поне може да затвори устата на тези, които твърдят, че не може да пее.

Или ще отвори очите на онези които са си мислили, че пее. :1000 (29):

 

Хриси, ти май си гледала друго предаване. Десислава спечели 4 от 11 концерта, а освен образите с които спечели, направи страхотни имитации на Стефка Съботинова, Георги Христов и Марк Антъни. Лоши имитации и бяха единствено Шакира и Риана. Във Фейса бяха полудели по Деса. Журито и даваше ниски оценки, а публиката почти я направи победител. НА дали някоя ще представи фолка по добре в този формат.

 

Новия сезон ще е топ, но какво прави Златката там. И това ли стана формат за плеймейтки...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...