adorable Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Златка разби! Фаворитката ми за вечерта! Браво на всички, доста се бяха постарали. Уникална... как докара блендата само... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Уникална... как докара блендата само... За нея отдавна си е ясно, че може да пее, но дори и аз не очаквах колко добре. Предния път Михаела Филева, днес Ваня Костова- два напълно различни гласа. Да й дадат и някой западен артист, и там ще се справи, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Предния път съм убеден, че беше на плейбек Златка. Да видим тая седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Коцето ще пее "Кекс" другата седмица... :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Коцето ще пее "Кекс" другата седмица... :1000 (29): :1000 (29): Трябваше на Маргарита да я дадат... :1000 (29): Интересни образи се задават, очакваме с нетърпение. Честито на Златка за заслужената победа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Трябваше на Маргарита да я дадат... :1000 (29): Интересни образи се задават, очакваме с нетърпение. Честито на Златка за заслужената победа! Софка пак ще пее на английски... наистина ще вземе да го научи накрая. Този сезон е много интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Софка пак ще пее на английски... наистина ще вземе да го научи накрая. Този сезон е много интересен. Софка ще пее Джъстин Бийбър на английски... Никога не съм очаквал, че двамата биха присъствали в едно изречение хаха! Да, доста добър сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Единствено Зуека и Рачков са много похабени, но след толкова сезони сигурно е нормално. Всичко друго в шоуто продължава да е на ниво. Константин и Златка докараха много на глас оригиналите, Софка и Боби направиха шоу, Маргарита и Славин бяха много прилични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Всички бяха на високо ниво. Втората вечер ми се затвърди мнението, че се очертава това да е най-добрият и интересен сезон. Златка смаза с Ваня Костова. Коцето и Софи отново бяха на високо ниво. Софи ме разсмива повече от Зуека и Рачков. На мен Славин ми хареса ужасно много, но журито не го оцени. Маги не заслужаваше последно място. Обидно е това и то при положение, че не беше никак зле. Гери-Никол беше добре като Тина Търнър, но нищо впечатляващо. Преслава беше класи над изпълнението на Гери в този образ. Обаче имаше градация от Гага до Тина.Чак ми е странно публиката каква висока оценка й даде за Гага, а сега по-ниска, а беше в пъти по-добре. Сигурно на първия лайв децата масово са гласували за нея, а за този родителите са им прибрали телефоните. :1000 (29): Друго обяснения нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Славин и Златка бяха топа на вечерта най забавни бяха Боби и Софи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На мен Гери изобщо не ми хареса. Движенията й бяха научени като по учебник и толкова измъчени, че...дори при Преслава изглеждаха по-естествено. Това, че си научил една хореография далеч не значи, че се е получила добре. Все пак всеки, който не е идиот може да запомни 20 движения. Иначе откъм пеене ми хареса, но все пак нали не е това цялостната идея. Както и да е. Константин отново беше топ и според мен той трябваше да спечели пак, а Златка да е втора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тази седмица всички бяха много силни! Константин е топ отново! Нямам търпение за другата седмица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Гера е мноо ... мех. И кат пеене, и кат сичко. Пеенето специално хем не е кардинално зле, ма от друга страна е твърде далече от целта в случая, май се иска техника и тренинг за да стигнеш Тина, която на нея и липсва. Междудругото има някво много гадно и дразнещо произношение на английски, миналата седмица си мислех, че заваля едно такова щото заради Гага, ма сега гледам че не е баш така. Константин е забавен. За Пугачова толкоз честно казано. Иван - зле е, ама поне прави смях. Славин - докарал го е до Майкъл, пее добре момчето. Марга - ми се вижда зле и тая седмица, честно казано, отбива номера като цяло и отбелязва присъствие. Боби Турбото - явно крос-дресинга е някъв връх на бг комедията, като гледам как цялата зала се скъса да се хили. Всеки ден човек научава нещо ново. Софка - звездата на вечерта просто! Номеро 1 до 5! Минимум. Сички точки, награди и изобщо! Златка - отново плейбек? Че и първа по точки мочки? Интересно кой плаща за толкоз усърдно за това четкане на имиджа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тази седмица всички бяха много силни! Константин е топ отново! Нямам търпение за другата седмица! Мале много удивителни, много нещо... Съгласна съм с теб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Златка е абсолютната изненада на сезона, но да, че може да пее се знаеше отдавна, който е гледал сезона на Brother-а с нея го знае. Но там пееше някакви елементарни неща, имаше един късен епизод (тогава имаше и късни) и там пяха с другите, та знам от там, че може. Но не и , че е толкова добре. Преди години беше част от едно трио, което не се реализира - "Фатално 3". Даже още имам плакат на групата от "Нов Фолк", пазя си ги всичките. Но и там пееше елементарно, тук е абсолютна изненада. Софи Маринова също ме кефи, уникална е. Чак английския и е симпатичен, една вярна дума няма, но не те дразни, а забавлява. Много позитивна, успех и пожелавам. Гери-Никол ми е другия фаворит. Притеснена е , защото сама си е заложила високи стандарти, тя иска световна сцена, такива са и и клиповете, затова и влезе в предаването - да докаже, че може да бъдне като западните изпълнители, амерканския шоубизнес и т,н. Има си таргет момичето, следва го. Справи се с Търнър перфектно, има глас и го показва. Евала. Това са моите фаворити - Гери, Софи и Златка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Още една доста добра вечер, макар и не толкова добра като предишната. За мен Славин, Боби и Гери бяха ТОП, единия от тях трябва да спечели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Я Златка с естествения си тен! И даже май "пя" тоя път на живо - беше задъхана след "изпълнението", ама то си и личеше де. Танцьорките на Коцето - номер 1 на вечерта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Софка изкърти милата, как си забрави текста :1000 (29): Константин отново ми хареса най-много. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дразни ме това специално отношение от страна на журито към Коцето. Сезона е интересен, но твърде малко сполучливи имитации виждам аз. Журито в предния сезон бе на много по високо ниво... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тази вечер нещо не им се получи на повечето. Лесен е избора за номер 1- Боби или Златка. Маргарита беше уникално забавна! А младежът дето може да й е внук как страстно я гледаше... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много се учудих, че Златка не спечели. Много добра имитация направи на Мадона. Коцето също ми хареса, но е очевидно, че имат специално отношение към него. От Гери очаквах повече предвид задачата.Иначе е хванала специфичния акцент на Карди Би. Въздух не й стига в по-енергичните образи, но се старае. Мъчение беше да гледам Хранова ката Джей Ло. На вид ми приличаше на Рени. :1000 (29): Софта също беше много зле. Слаб епизод като цяло. Образите за другата седмица са топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коцето ги разби за пореден път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коцето се справи добре,дори ме учуди колко добре докара гласа,но според мен Славин или Боби заслужаваха повече да победят.Някак си наистина в повече ми идва бутането му във формата-не че не е заслужил,няма слаб образ до сега.Гери и Златка също не бяха зле,при Гери пеенето ми беше една идея по-слабо , а Златка беше фалшива на моменти.Много яка изненада й направиха!Изглеждаше сякаш не беше нагласено,тя ми изглеждаше искрена.Имитацията на Кристиан Костов беше някаква подигравка,нищо общо с чувствеността на песента и звучеше по-скоро като пародия.Това жури глухо ли е не знам..Английския беше зле , а изпяването отвратително.И Фънки доста ме подразни с омаловажаването на успеха на Кристиан,който ни класира на рекордното 2ро място.На никой не му пука Фънки каква песни харесва.Според мен Софка беше по-добре от предния път,а за Марги ми стана жал , че и се налага да изглежда така и да се поклаща пародийно,но тя си е решила да вземе участие във формата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Според мен все повече си личи, че Коцето ще е Михаелата на сезона, което е жалко, защото така само ще получи излишен хейт от доста хора в бъдеще, а не е като да не се представя прилично досега. За мен най-добра до момента е Златка. Тя очевидно е изненадата на сезона- надали хората са очаквали, че онази скандална секс бомба от Плейбой от преди години ще може толкова добре да се превъплъщава в образите на български и световни звезди. Доста стереотипи се разчупват в предавания като това, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Сефте Коцето да е Михаелата на нещо ... момчето живее 40 години така ... дойде, каже два-три лафа, направи се на клоун за кратко, вземе си паричките и славата и отива да си гледа кефа ... после - отново. И музикален, и в личен план разчита само на чара и късмета си и докато другите се скъсват от бачкане и репетиции, той сигурно идва в студиото на "Капките" 5 минути преди лайф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.