Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

  • Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

мда Галена никока не е била ЛИДЕР.

Ами, че не е била разбира се. 2015 е нейна да. Заслужаваше певица на годината. Много успешна година. Беше тръгнала дори да си развива името и на Балканите. Но заради една толкова силна година не можеш да наречеш някой лидер. Дори и тогава Преслава спечели повечето допитвания до Сигнал и Планета, което показва, че не е безапелационен лидер. Още последвалата година от лидерските и позиции нямаше и помен. Ако не беше триото с Янева и Азис, нямаше и хит да регистрира. А от Пей сърце насам нещата и са с двойно по малък успех от проекти като Кой, В твоите очи и Пей сърце. Песните, които си дал са били хитове и са силни песни, но в онези години Джена мачкаше с Да те бях ранила и Да видя какво е, Азис и Андреа мачкаха с Пробвай ме, Преслава мачка с МСМ, а и Алисия беше страшен хит с новия стил, който си наложи. Виж и милионите в канала на Ара от 2012-2013. Тя първа почна да вдига левела на 4-5 милиона гледания, а не Галена в онези години. Да си лидер означава да си двойно над всички други, а не все някой да ти диша във врата и да вади по големи хитове от твоите.

Галена си е имала силните години, но лидер в смисъла на Глория, Азис, Преслава, ДесиСлава, Ивана никога не е била и никога няма да бъде. Колкото по бързо го проумеете, толкова по малко нерви ще хабите, и толкова по здрави ще бъдете :whistling:

 

Да се скрием от срам? Ти явно живееш в паралелна вселена. :wacko:

 

Първо - не мога да изпитам срам от това, че любимката ми има леко по-слаба година от предните 3-4. Съвсем в реда на нещата е понякога да губиш позиции. Но ти това го знаеш, де - товоята любимка неведнъж е била аут от всички класации и е дишала прахта на силните на деня. Имаш опит в срама, дет се вика.

 

Второ - удобно пропускаш нещата, които сме коментирали през последните дни, а именно, че реално Моро Му щеше да клони към 20 млн. към днешна дата, ако не бяха странните машинации на youtube, с което щеше да е най-гледаната пайнерска песен за годината. За 18-ти път ще повторя, че в момента песента навърта над 100 хилки на седмица и съвсем скоро ще издуха "Виновна".

 

Трето - приемът на концерта как ще го коментираш? Нали според теб песента беше отдавна забравена? Е, оказа се, че на нея цялата зала полудя и гърлата се драха най-силно.

 

Аргументът ти, че не била номинирана за някакви си измислени награди на popnable е слаб. Не забравяй, че критериите на този сайт се базират изцяло на гледанията в тубата през годината и следователно, както вече уточнихме, промяна в алгоритъма, по който youtube извежда песните като предложения за гледане, оказва пряко влияние върху тези критерии.

 

Виждам, че ти е много важно да изкараш Галена пропаднала. Твоя си работа, ако те кара да се чувстваш добре, прави го, но никой не дразниш, просто щото говориш глупости, а ние не сме прости и имаме очи за истината. И фактът, че го правиш целенасочено още повече кара другите да не ти се връзват.

 

Хора, които прекарват тук две трети от времето си в търсене на приятели и секс срещи да не ми говорят за паралелни вселени, много моля... Личи си кой живее в паралелната вселена Рамания и кой не. :baaasmiley:

Срамът не идва от това, че има по слаба година. Срамът идва от това, че до преди седмица не си го и признавахте Галенините. Дори сега си я слагате за певица на годината, а обвинявате в същото Пресови. Срамът идва от това лицемерие. По скоро трябва да идва от там. Очевидно безгръбначните срам не изпитвате. То си е ваша работа. Но 3 месеца да пропагандирате, че Галена е певица на 2017, хит на годината бил Моро му, лидер била и се състезавала със себе си на върха, а накрая да се окаже според най важния за вас критерий-гледанията, че не е чак такъв лидер си е срам. Нито награди ще види, нито спечелени допитвания или призове. Иначе, да , имаше си една нормална година за успешен изпълнител. Нито е най пропадналата, но пък е и далеч от лидерството, за което претендирате Галеновите.

И да, ДесиСлава е имала своите дупки и спадове, но феновете и не сме се държали като вас и да обясняваме как е на върха в година, когато очевидно не е. Нито имаме болната нужда да бъде призната за лидер или нещо друго, защото преди много години сме усетили народния респект към нея, както и това какъв авторитет е за колегите си в жанра. Все ни е едно дали летния хит ще е при нея и дали някой ще я нарече топ или дъно, защото за 22 години ни е доказала коя е, къде е и какво може. Когато Галена се докаже толкова и вие ще сте по хрисими и спокойни. Сега когато не е някъде топ и губите почва под краката си.

А за това дали ми се връзвате, можем да поспорим. С 3 коментара мога да ви предизвикам 2 дни после след мен да пишете в истерия и съм го правил неведнъж. Аз диктувам на къде да духа вятъра в този форум, дори когато не пиша в него. Щом Галеновите пишат до други потребители да ми слагат минуси в репутацията, непрекъснато се ровите в снимките ми във фб и личния живот, значи добре сте жегнати. После не се били вързвали...

 

А и тези предположения за Моро му са просто ваши предположения. С това "ако" няма как да взема подобен аргумент на сериозно. Нямам амбиция да изкарвам Галена най долната. Желанието ми е да ви отворя очите, че не е номер 1 в почти нищо и го правя вече няколко месеца доста успешно с по 2 влизания в месеца.

Още малко ще изкарате , че тубата съботирала Галена. Що не се случи на Азис и на Криско бе? Щото са лидери в истинския смисъл на думата, а не псевдо лидери като Галош. И на Емануела и бяха прецакани няколко парчета в първите дни след премиерата, но никой не реве колко милиона щяха да имат, ако тези проблеми не са бяха случили. И Виновна и дуета с Галин първите две седмици не излизаха отстрани. А и самите ние не знаем на какъв принцип работи алгоритъма на тубата. Според мен, за да изчезне нещо от лентата встрани, не се е слушало достатъчно последните дни или седмици и затова отпада, за да заеме мястото му по слушаното. Така песни като В твоите очи, И това ще преживея, са отпадали от лентата и пак са се връщали. Смешно е да ползвате подобни хипотези като аргументи. Това е по скоро поредния коронен номер, с който оправдавате не дотам пробивните тракове на Галена. КАто излязат парчетата и с голямо самочувствие тръгвате, че били хитовете на сезона, защото всичко и тръгва от 300 ка нагоре, а година по късно и помен няма от тези парчета и успехи, за които сте ревали.

Десовите се радваме на на средноуспешните като гледания парчета. Нямаме мания за най. Кому е нужна? Знаем си в кое е най. И вие го знаете. Няма смисъл все едно и също да повтаряме и да се надяваме то да се превърне в истина.

 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе я се гръмнете "десовите"! Фатмето се бе залепила като ваденка за Галена, за да се докопа до нещо като хит, а вие абсолютно позорно и долно както любимото ви Деси опитахте да присвоите дуетът им като лична песен на Деса и всячески пропускахте името на Галена, все едно е ерес. Нали съм ви чел и наблюдавал тук как въртите опашки около силните и влиятелни агитки, включително и около "камелотската", за да докопате индулгенция за Деса? Да не мислите, че не ви виждаме как олизвате най-големите комплексари тук "преслините", за да се дистанцирате от демонът "Галена"? Какво се правите на разсеяни, че не знаете какво ви говоря?

 

Какви Ивани и Глории бълнува Славчо барабар с вас в едно изречение с Деса? И трите си стоят у дома, всяка по своите си причини. В епицентъра на чалгата през 2017-2018 са Азис и Галена, със своите лични експерименти, а Камелия изтри от картата с гумичка егото на целия Пайнер. Останалото е безсмислено тролене и броене....

Стига говори за мен в множествено число. Знам, че съм сила, колкото цяла агитка, но освен мен, няма други Десови , които негодуват към Галош или феновете.На всички ни е ясно, че в момента търсиш моралната подкрепа от Галенови, които после ще ти върнат с някой комплимент за Камето в евентуален спор Деса-Кама. Ама добре знаеш как завършва анкетата в подобен спор вече в три теми :Vishenka_05:

Ивана и Глория някога са били безпрецендентни лидери. Ясно ми е, че сега си стоят вкъщи и анализират грешките си от близкото минало.

Няма за какво да се мазним на Пресовите. В моите очи те са по обективните. Но едва последните месеци се надигнаха. Твърде дълго ви търпяха изблиците и безумията, които пишете. По едно време дори и се съгласяваха с тях. Надявам се с моите постове да получават и една друга гледна точка и да се изправят срещу глупостта и лъжата!

В твоите очи е песен на ДесиСлава и Галена. Няма как да се припише успеха на песента само на едната. След Хабиби , веднага бих сложил В твоите очи като песен, която все още се слуша, коментира и си е запазила място в историята на фолка. Радваме се, че подобна песен има. Наясно сме, че е дует с Галена и сме щастливи, че я е споделила с ДесиСлава. На ДесиСлава последния и проект преди Пайнер - Мойто зайче беше тотален хит, така че нужда от реанимация е нямала, камо ли да търси близост с който и да е. Но , че е имала ползи от този дует, няма как да го отречем. Факт е

 

 

За Дора проститутката ли?

Каза фена на Кама, Мария и Адриана :whistling:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе я се гръмнете "десовите"! Фатмето се бе залепила като ваденка за Галена, за да се докопа до нещо като хит, а вие абсолютно позорно и долно както любимото ви Деси опитахте да присвоите дуетът им като лична песен на Деса и всячески пропускахте името на Галена, все едно е ерес. Нали съм ви чел и наблюдавал тук как въртите опашки около силните и влиятелни агитки, включително и около "камелотската", за да докопате индулгенция за Деса? Да не мислите, че не ви виждаме как олизвате най-големите комплексари тук "преслините", за да се дистанцирате от демонът "Галена"? Какво се правите на разсеяни, че не знаете какво ви говоря?

По времето на "В твоите очи" никой не е изкарвал песента само на Десислава. Тогава феновете се опитвахме да се борим срещу наложените от теб и още няколко други анти-фена теории колко зле била Деса кариерно и как трябвало някой да я спасява. Тя наистина не беше в разцвета си, но въпреки това успеха на "В твоите очи" си беше отвсякъде заради двете изпълнителки. Тогава нямаше значение коя е актуална и коя- не, важна беше идеята, че точно тези две имена са направили дует, това привличаше хората. И хубавата песен, де.

Аз Пресови не съм олизвал, нещо си се объркал. :1000 (29): Нея постоянно я критикувам за нещо и много рядко я хваля, защото тя самата рядко заслужава хвалене. Галена, за сметка на това, да съм я критикувал в 10% от случаите и да съм я хвалил в 90%. Но в момента ако трябва да отсъждаме реално, Слави е прав за нея- напоследък тя наистина е лидерка само по инерцията от предишни години, както и Преслава се води по тази инерция от незапомнени времена. И аз лично за този процес на спад при нея съм започнал да говоря от миналата година по това време, когато бях по-лесно оборен, защото при Галена все още спадът не беше прекалено осезаем.

Истинското подобие на лидерка за 2017 е Емануела, но Преслава и Галена само заради имената си ще й отмъкнат всички възможни награди.

Link to comment
Сподели в други сайтове

По времето на "В твоите очи" никой не е изкарвал песента само на Десислава. Тогава феновете се опитвахме да се борим срещу наложените от теб и още няколко други анти-фена теории колко зле била Деса кариерно и как трябвало някой да я спасява. Тя наистина не беше в разцвета си, но въпреки това успеха на "В твоите очи" си беше отвсякъде заради двете изпълнителки. Тогава нямаше значение коя е актуална и коя- не, важна беше идеята, че точно тези две имена са направили дует, това привличаше хората. И хубавата песен, де.

 

Пълни глупости. Изборът на композитор, идея, режисьор и всичко това, дойде от самият екип на Галена, Десислава беще като статист там. Всичко започна от проекта "В твоите очи", което беше тръмплин за Деса, защото дотогова никой не я броеше за жива и беше потънала в забрава. Всички помним напъните й покрай ДС ТВ или както се наричаше, продуценството й, което удари на камък и след като остана без пукнат лев, отново се върна там, където след напускането й я унижаваха и подиграваха. Заличиха я и сравниха със земята. Абсолютен лицемер и двуличник е. И след като е имала преди успешни проекти, защо масовото зваръщане на феновете на Десислава започна, след като Галена й подаде ръка и направи хит?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сто процента и плащат за реклама. Като нищо да е любовница на някой от собственицитене мръсното смядовско курве :whistling:

много ясно, че ще й плащат, така както плащат на Гери-Никол, Тита, Николета Лозанова, Криско, Владо Крамазов, Юлиян Вергов. Всеки иска да си рекламира продукта с най-популярните лица!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълни гулпости. Изборът на композитор, идея, режисьор и всичко това, дойде от самият екип на Галена, Десислава беще като статист там. Всичко започна от проекта "В твоите очи", което беше тръмплин за Деса, защото дотогова никой не я броеше за жива и беше потънала в забрава. Всички помним напъните й покрай ДС ТВ или както се наричаше, продуценството й, което удари на камък и след като остана без пукнат лев, отново се върна там, където след напускането й я унижаваха и подиграваха. Заличиха я и сравниха със земята. Абсолютен лицемер и двуличник е. И след като е имала преди успешни проекти, защо масовото зваръщане на феновете на Десислава започна, след като Галена й подаде ръка и направи хит?

Не знам кой е водил нещата в проектът "В твоите очи", но в случая не говорим за това, а за успеха на парчето. А причините то да бъде забелязано са интереса към дует между двете и качеството на самата песен. И тук е добре да подметнем това, за което се говореше наскоро тук- че Деси Слава е тази, която е настояла песента да не кой да е комерс, а някоя с по-дълбок замисъл, затова Галена е решила да направят В твоите очи. И двете имат принос към идеята какво парче да представят.

А Десислава се върна в Пайнер не защото нямаше успешни проекти чат-пат, а защото тези проекти не й носеха нищо. Има разлика между лицемерие и двуличие, и това да си признаеш, че ти трябва подкрепа. Тя самата си го беше казала, че след толкова години без компания клубовете са започнали да я карат да си смъква прекалено много хонорара. А и по онова време все още беше трудно да се прави стрийминг хит без голям канал. Хитовете й също нямаше как да се доказват на голяма сцена (по онова време големите сцени на Пайнер все още имаха влияние). Но въпреки това "Мръсни поръчки" "Пусни го пак" и "Мойто зайче" са успешни песни, излезли след провала с телевизията и налагани изцяло без фирма или медия зад гърба, просто самата Десислава не е била чак толкова отразявана като име по това време.

Десовите не сме завърнахме чак при дуета, а още при новината за връщането в Пайнер. Не помниш ли как се опитвахме да защитаваме "Не го прави"? Между другото, тази песен дори и да не стана някакъв супер хит и до ден днешен е една от най-признатите й песни от новия период в Пайнер, което само по себе си е голям и траен успех. Песента се забеляза и се помни, това е достатъчно добър нов старт като за изпълнителка, която преди това с години е била прецаквана и дори не е била въртяна по телевизията. И пак казвам- защо след дуета с Галена кариерата й не се изстреля нагоре, а тя пусна най-големия си провал? Със сигурност не е било, защото Галена я е 'реанимирала', уверявам ви. ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Каза фена на Кама, Мария и Адриана :whistling:

Всички чухме в ББ, когато Венета спомена на Фатме за прокурора и хотелските стаи. Един Бог знае кал е спринтирала като златен медалист из креватите на разни чичаги.

И Кама до колкото знам е с 1, а оная пачавра с увисналите цици и паласките за 20 години ги смени 10 о всеки беше "Любовта на живота" и. Говориш смешки!

Link to comment
Сподели в други сайтове

И пак казвам- защо след дуета с Галена кариерата й не се изстреля нагоре, а тя пусна най-големия си провал? Със сигурност не е било, защото Галена я е 'реанимирала', уверявам ви. ;)

 

Ми защото песента й е адски малоумна, елементарна и беше без никакъв смисъл. Как искаш да се оцени песен, на която върти някакви наденички и има надуваем басейн покрай нея? Несериозно е. А за провалите сама си е виновна, това че не знае коя песен ще стане хит, какъв клип да направи и на какво да заложи, си е лично неин проблем.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълни глупости. Изборът на композитор, идея, режисьор и всичко това, дойде от самият екип на Галена, Десислава беще като статист там. Всичко започна от проекта "В твоите очи", което беше тръмплин за Деса, защото дотогова никой не я броеше за жива и беше потънала в забрава. Всички помним напъните й покрай ДС ТВ или както се наричаше, продуценството й, което удари на камък и след като остана без пукнат лев, отново се върна там, където след напускането й я унижаваха и подиграваха. Заличиха я и сравниха със земята. Абсолютен лицемер и двуличник е. И след като е имала преди успешни проекти, защо масовото зваръщане на феновете на Десислава започна, след като Галена й подаде ръка и направи хит?

Как ще е потънала в забрава при положение, че имаше участие в риалити в праймтайма, в което и спечели като ментор, а Моето зайче беше химн на влюбените две години. Едно е да поискаш да участваш в тази дискусия с аргументи, а съвсем друго с лъжи и фалшиви констатации. Да се опита Галена да направи телевизия и списание със собствени средства и без подкрепата на фирма зад гърба си. Да, фалирала е. В това няма срамно. Живота е спадове и върхове. НАмери сили и взе правилното решение да бъде там, където и е мястото - сред най добрите. Дълги години отстъпваше местата на курвите с които се напълни жанра и ви беше много добре. Последните години лапетата тук разбраха коя е и не си позволявате повече да я отписвате, както сте правели не веднъж през годините. Достойно е да се бориш сам без фирма и спонсори. А още по достойно е да отстъпиш и да забравиш лошото в миналото в името на едно успешно бъдещо сътрудничество. Всичко е бизнес. Добре, че е "клекнала" на Пайнера, че днес българите да и се радват и да се гордеят с нея. КЪМ 2018 всеки знае коя е най пеещата в жанра. През 2013 хората вероятно щяха да посочат Софи или Преслава. Така, че ДесиСлава бере плодовете от умното си решение, след поредица от тъпотии.

Въпреки, че ДС ТВ фалира под нейното тъководство, днес тя съществува успешно, излъчва класики на жанра и дава възможност на изпълнители без фирма да бъдат в ефир. Така, че много като Луна, Екстра Нина, Цветелина, Сашо Роман, Орхан Мурад и т.н. не са забравили Деса каква добрина им стори с тази телевизия.

 

Много жлъч в поста ти. Кой я е унижавал от Пайнер. Само Силвия правеше опити, но тя унижи себе си с тях. КАкви песни и хитове е оставила ДесиСлава след себе си... На Галена никога няма да и се случи. Нейните постижения са мимолетни. И след 20 години хората ще знаят Глория, Преслава, ДесиСлава, но Галена едва ли. Не изпъква с нищо, а съвсем спря да пуска песни като Спри ме, Една жена, които поне бяха пример за продукция в годините , когато излязоха... А сега какво. Харесали сме си Тита и Гери Никол и правиме опити за подобни хитове. Сигурно си е мислила, когато ги пуска, че ще предизвика техния бум, ама нещо не и се получи, та чак феновете и се назлобявате от ден на ден :girl_witch:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Как ще е потънала в забрава при положение, че имаше участие в риалити в праймтайма, в което и спечели като ментор, а Моето зайче беше химн на влюбените две години. Едно е да поискаш да участваш в тази дискусия с аргументи, а съвсем друго с лъжи и фалшиви констатации. Да се опита Галена да направи телевизия и списание със собствени средства и без подкрепата на фирма зад гърба си. Да, фалирала е. В това няма срамно. Живота е спадове и върхове. НАмери сили и взе правилното решение да бъде там, където и е мястото - сред най добрите. Дълги години отстъпваше местата на курвите с които се напълни жанра и ви беше много добре. Последните години лапетата тук разбраха коя е и не си позволявате повече да я отписвате, както сте правели не веднъж през годините. Достойно е да се бориш сам без фирма и спонсори. А още по достойно е да отстъпиш и да забравиш лошото в миналото в името на едно успешно бъдещо сътрудничество. Всичко е бизнес. Добре, че е "клекнала" на Пайнера, че днес българите да и се радват и да се гордеят с нея. КЪМ 2018 всеки знае коя е най пеещата в жанра. През 2013 хората вероятно щяха да посочат Софи или Преслава. Така, че ДесиСлава бере плодовете от умното си решение, след поредица от тъпотии.

Въпреки, че ДС ТВ фалира под нейното тъководство, днес тя съществува успешно, излъчва класики на жанра и дава възможност на изпълнители без фирма да бъдат в ефир. Така, че много като Луна, Екстра Нина, Цветелина, Сашо Роман, Орхан Мурад и т.н. не са забравили Деса каква добрина им стори с тази телевизия.

 

Много жлъч в поста ти. Кой я е унижавал от Пайнер. Само Силвия правеше опити, но тя унижи себе си с тях. КАкви песни и хитове е оставила ДесиСлава след себе си... На Галена никога няма да и се случи. Нейните постижения са мимолетни. И след 20 години хората ще знаят Глория, Преслава, ДесиСлава, но Галена едва ли. Не изпъква с нищо, а съвсем спря да пуска песни като Спри ме, Една жена, които поне бяха пример за продукция в годините , когато излязоха... А сега какво. Харесали сме си Тита и Гери Никол и правиме опити за подобни хитове. Сигурно си е мислила, когато ги пуска, че ще предизвика техния бум, ама нещо не и се получи, та чак феновете и се назлобявате от ден на ден :girl_witch:

 

Унижавате феновете на Десислава Камелия, че е ментор в предаването Гласът на България за поредна година, ама щом е била Десислава, веднага се дава като неин плюс. Аха, ясни сте ми.

Защо да се опитва да прави телевизия Галена, след като е доволна и печели страхотни пари в Пайнер, да не е малоумна? едно такова начинание само по себе си е провал, още повече, ако го прави човек, който не блести с капацитет - Десислава.

Да, никой не е унижавал, затова ли я заличиха от наградите на Планета и дадоха наградата на Камелия? Ако това не е унижение, здраве му кажи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми защото песента й е адски малоумна, елементарна и беше без никакъв смисъл. Как искаш да се оцени песен, на която върти някакви наденички и има надуваем басейн покрай нея? Несериозно е. А за провалите сама си е виновна, това че не знае коя песен ще стане хит, какъв клип да направи и на какво да заложи, си е лично неин проблем.

Песента всъщност не беше тъпа, а нещо по-различно от това, което се пускаше по онова време. Клипът беше проблемът, да, на мен и до ден днешен ми е смешно, че се правеше на Мадам и предлагаше наденици на по-младите дами. :D Но Деса неведнъж през годините си е имала изцепки.

И все пак, това е песента й след дуета с Галена, ако беше чак толкова подпомогната от по-актуалното име поне първия ден щеше да е по-гледана, а тя започна с нещо от порядъка на 40k. После със "Смени паролата си" й се получи малко по-добре, но пак не си личеше Галка да й е помогнала, по-скоро участието и победата във Випа й вдигнаха малко позициите. Чак дуета с Галин й даде някакъв по-голям тласък, но мисля, че истинския проект, който я върна в ТОП 3 си беше "В друг живот". Просто защото с него тя показа какво я откроява от останалите и това се хареса на хора от различни поколения, не само на Десовите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всички чухме в ББ, когато Венета спомена на Фатме за прокурора и хотелските стаи. Един Бог знае кал е спринтирала като златен медалист из креватите на разни чичаги.

И Кама до колкото знам е с 1, а оная пачавра с увисналите цици и паласките за 20 години ги смени 10 о всеки беше "Любовта на живота" и. Говориш смешки!

Всеки знае как Кама е започнала кариерата си. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да не видиш бял ден от язви дано! Всеки ден нова да ти излиза. Стомаха да те скъса от болки ежесекундно! Боклук гаден мазен. В ада да гориш ти и цялото ти семейство. :) :) :) Амин! Сега ще направя и ритуал, за да се сбъдне.

 

3 дни

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълни глупости. Изборът на композитор, идея, режисьор и всичко това, дойде от самият екип на Галена, Десислава беще като статист там.

ДесиСлава се е спряла на тази песен след като е чула некви демота. Галош първо и е предложила боклук, но ДесиСлава е казала, че и се пее нещо по тежко, след което извадили демо на В твоите очи, която дори не била завършена. ДесиСлава участва в решенията за всеки свой проект. Дори участва като идеи за музика и текст, за разлика от Галена, която все чака на екипите си. На ДесиСлава хитове като И на всички като теб, Ангелите плачат, В друг живот са с нейно участие в музиката. Ето това е да си голям. А не да очакваш и плащаш все на екипи и хора, за да се задържиш в топа. ДесиСлава го прави без да дава тези луди пари. Просто дава част от душата си и нещата и се получават. :Vishenka_05:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми защото песента й е адски малоумна, елементарна и беше без никакъв смисъл. Как искаш да се оцени песен, на която върти някакви наденички и има надуваем басейн покрай нея? Несериозно е. А за провалите сама си е виновна, това че не знае коя песен ще стане хит, какъв клип да направи и на какво да заложи, си е лично неин проблем.

Хаха клипа към песента наистина беше дъно. Не знам, как си позволи тогава такава гавра със себе си.

Иначе музиката е ок, но текста и клипа....

Link to comment
Сподели в други сайтове

А искаш ли записа , в който пияната КАмелия обясняваше на наградите на НФ , че Лепа Брена била умряла... Една от най големите изцепки на чалга певица евър. И ако певиците не са длъжни да учат или знаят столици, то поне могат да са запознати с биографията на колегите им в Сърбия. Не стига, че си направи Луда по теб на гърба на Ти си мой грех, че и я утрепа преждевременно женицата...

 

Унижавате феновете на Десислава Камелия, че е ментор в предаването Гласът на България за поредна година, ама щом е била Десислава, веднага се дава като неин плюс. Аха, ясни сте ми.

Защо да се опитва да прави телевизия Галена, след като е доволна и печели страхотни пари в Пайнер, да не е малоумна? едно такова начинание само по себе си е провал, още повече, ако го прави човек, който не блести с капацитет - Десислава.

Да, никой не е унижавал, затова ли я заличиха от наградите на Планета и дадоха наградата на Камелия? Ако това не е унижение, здраве му кажи.

не сме унижавали никой за подобно нещо. Фокси сам се унижаваше като разправяше, че в риалитита участват певици, които са позабравени, а мосле изтъкваше участието на Кама във формата сякаш тя е продуцент на предаването. Не намирам нищо лошо в това да е ментор за втори път. Нейно право си е. Но това не те прави Певица на годината. Ние не сме бутали Деса с това и участие като нещо невиждано и нечувано.

 

А феновете и ще се появяват когато си искат и пак ще спират да влизат, когато си поискат. Вие ли ще ни кажете кога да изскачаме, осъзнайте се.

Как ще са и дали наградата на друга... Наградата и не е мръдвала от Пловдив. Това, че писаха, че друг я е взел е излагация за тях самите. Но политиката им на всички ни е ясна и това не ме учудва. Дай защото са писали, че наградата била спечелена от Кама, Деса да си скубе косите и да стои извън Пайнер, да пуска картбланш на никаквиците, вместо да си вземе това, което и се полага, както и направи...

 

Да не видиш бял ден от язви дано! Всеки ден нова да ти излиза. Стомаха да те скъса от болки ежесекундно! Боклук гаден мазен. В ада да гориш ти и цялото ти семейство. :) :) :) Амин! Сега ще направя и ритуал, за да се сбъдне.

Нивото е много ниско. Толкова ниско и аз не бях падал, а през годините съм изпадал в ненужни крайности във форума.

4ак и в репутацията си ми пуснал пожелания, но от агонията, която ти причини поста ми без нито една обида по теб или смядовската си забравил да тикнеш на минусче, и си ми дал плюсче... :3fdb8960598fa63e:

Язвата ти да прокърви дано! Кръвта ти да изтече цялата преди да стигнеш до болница! АМИН! :))

После разправяй,че никой не ми се връзвал, докато точно ти налапа стравта и се изложи като кифладжия... Обичам когато резултата от писане с мен са неврни кризи и изблици. Това е доказателство за поредната психика, която съм строшил. Колекционирам си трошани психики :Vishenka_05:

Колкото до смъртта ми, всички ще умрем един ден и ще отидем на едно и също място. И там в отвъдното ще те мачкам и унижавам :Р

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Текстът на "Започваме на чисто" не е дъно, а е закачливо-романтичен. И във връзка с това клипът нямаше нищо общо, наистина беше излишно вулгарен.

 

А спорът кой е подпомагал Десислава можем да го решим с едно постване на началния интерес към нея през 2015 и 2016.

 

Не го прави- 30K

В твоите очи - 160K

Започваме на чисто - 44K

Смени паролата си - 73K

Нека да е тайно - 220K (някъде толкова беше)

В друг живот - 176K

Отново се родих - 69K

И на всички като тебе - 150K (след като песента имаше повече от милион гледания по други канали)

И това ще преживея - 206K

 

Ясно си личи, че ако някой е подпомагал Десислава, то това е Галин, а не Галена. Въпреки това тя пак е имала слаби стартове в лицето на "Отново се родих", които във времето обаче са се оказвали много по-успешни в дългосрочен план от песните от 2015. И после изцяло нейните проекти "И на всички като тебе" и "И това ще преживея" я стабилизираха в ТОП 3 категорично.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хаха клипа към песента наистина беше дъно. Не знам, как си позволи тогава такава гавра със себе си.

Иначе музиката е ок, но текста и клипа....

И за мен този проект е дъно, но благодариение на провала му, Деса се усети какво иска от нея публиката. Иначе проекта има идея и концепция, но е за изпълнител като Ани Хуанг, Яница . На ДесиСлава пошлотията не и отива. Ето и новия клип с Джордан въпреки силната музика, получи солидна критика за клипа. Хората очакват от нея друга концпепция. Няма нужда да разчита на секс послания с клиповете си. Не и отива нито на авторитета, а дори и черпи негативи, вместо позитиви. Десовите сме обективни и го виждаме. Достатъчно се реваншира с последвалите проекти след Започваме на чисто.

Все едно аз да те питам как може да си позволи Камелия проект като Добре дошла... Постно и елементарно за изпълнител от нейния ранг и като музика, и като клип и като текст... Това е чалгата. Всяка пуска от време на време глупости. Дори някои пускат предимно глупости. Но като стигнеш нивото, което са стигнали изпълнители с над 10 годишен стаж, трябва да оставиш глупостите на страна...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ясно си личи, че ако някой е подпомагал Десислава, то това е Галин, а не Галена. Въпреки това тя пак е имала слаби стартове в лицето на "Отново се родих", които във времето обаче са се оказва много по-успешни в дългосрочен план от песните от 2015. И после иизцяло нейните проекти "И на всички като тебе" и "И това ще преживея" я стилизирана в ТОП 3 категорично.

 

Спорът се решава по много бърз и категоричен начин. Кой от двата дуета "В твоите очи" и "Нека да е тайно", се помни и до днес, слуша и до днес? Това е много по-важно от първоначалният бум. Една песен може да направи много гледания в началото, но после да не поддържа този интерес. Втората песен, сигурно и Галин не помни, че я е правил. А първата, тя ще си остане като една от най-силните песни, които са излезли през годината.

 

Една кратка справка показва, че "В твоите очи" има над 20М гледания, а "Нека да е тайно" 13М. Точка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...