Jump to content

Препоръчани коментари

Това може би е най-доброто на Фикрет от години. И текст, и музика, и изпълнение. Жалко, че си остана недооценено.

+ как удобно пропускаш ФИКИ

ами Гига,Ултра,Хипер ХИТА на Преслава :) ?

Фики е едва на 15то място. Пред него са Жалка, Деса и Анелия. Преслава е 20та.

В popnable се мерят общи гледания на изпълнителите месечно, като включва всичките им песни.

Иначе, като топ за февруари има малко повече фолк - Емануела, Азис, Александрова и Лоренцо. И то Азис с двете песни.

Хабиби прави 3млн на месец след 2 години :dontknow:

Не ми напомняй за парада. :1000 (29): Но си имаше и много семейства на средна възраст с малките си деца. Доста интелигентни физиономии видях. За щастие нямаше миришещи или много такива от малцинствата (нищо лично, но на Планета на концертите ми идват в повече).

Ама за какво пее "Целувай още", "Инсомния", "Кралица"... и там още някои... Дори "Имам нужда от теб" пропусна, но Симона не пропусна Хорчат-а. :gun_bandana:

Другия път ще пее и 5 часа, ако трябва, искам всичко. :1000 (29): И да викне Загоров, ще е голяма епопея. :1000 (29):

Какво говориш, до мен имаше един, който така се раздаваше, все едно беше от балета на Глория. И по едно време извади спрей, парфюм, нещо такова и като взе да се пръска целия.. и вика миришееееее :roll1: :roll1: :roll1:

Това беше незабравимо просто!

Какво говориш, до мен имаше един, който така се раздаваше, все едно беше от балета на Глория. И по едно време извади спрей, парфюм, нещо такова и като взе да се пръска целия.. и вика миришееееее :roll1: :roll1: :roll1:

Една кралица в ръцете ти беше... :1000 (29):

И сега да се окаже, че е някой от форума :roll1:

И сега да се окаже, че е някой от форума :roll1:

Това си помислих и аз като го написах ... :roll1:

Да си признае веднага! :3fdb8960598fa63e:

Една кралица в ръцете ти беше... :1000 (29):

Той каза че тези пред нас му миришели и пръскаше и към тях, направо си ги парфюмира здраво :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

В Deezer нарочно са скрили песните от пайнер в търсачката умишлено и аз много добре знам защо!!!

Драснах 2 поста снощи и всички агитки ми се нахвърлиха на секундата. :1000 (29): Какво толкова казах, че така мощно сте на амбразурата? Просто отбелязах, че десетките "Певици на Митака" не струват пукнат грош днес пред системата "Камелия", която им доказа, че и без техните придобивки може да ги изхвърли зад борда на 20-та година от кариерата си. Това важи и за Преслава, за да не останат с впечатление някои, че тя със собствени усилия държи ниво. Нищо подобно и в последните 7-8 години Камелия дебело го подчерта така, че да разберат дори заслепени фенчета на Пресли, като Калинката. И да ми се нахвърляте още, на мен ми е през оная работа, защото знаете, че съм прав. Затова сега и да подминавате БТВ в неделя вачерта, това не променя никак ситуацията.

И кво става в неделя..едно голямо нищо.Минава си 1.30ч предаване и твойта пак в забвението .Докъде стигна да се радваш, че я дават по Тв хахаха

ХИТ ЛИ ИМА..ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ ЛИ НАПРАВИ НЯКОЙ.

АБСОЛЮТНО НИЩО :1000 (29):

Много "десова" мъка има по тоя свят. Ама наистина много. Цялата държава гледа Кама в прайм-тайма бе озииииииииииииииииииииии.... ахахаххахаха? :1000 (29):

Много "десова" мъка има по тоя свят. Ама наистина много. Цялата държава гледа Кама в прайм-тайма бе озииииииииииииииииииииии.... ахахаххахаха? :1000 (29):

Палиш им фитила обаче много здраво :3fdb8960598fa63e:

Аз ще гласувам за Фокси и Лукас във "форумска двойка" за 2018. :3fdb8960598fa63e:

Истината ако е фитил..то аз съм човека ;)

Забелязваш ли само видинското тролче как не може да ме обори с факти и пише общи приказки .Срещу факти и истина и дървени философи мълчат :3fdb8960598fa63e:

То хубу я гледа у праймтайма и кво от тва??? Хаха

Хит ли направи от тва че я дават?Ми не

Стана ли някой известна звезда от нейния отбор?Ми не

Ми за къв уй да я гледаме.Барем ни изпее нещо ама тц.Глас няма.Пу.ката и вече видяхме...цицата също.Е ко ще ни покаже ново :1000 (29):

Аз ще гласувам за Фокси и Лукас във "форумска двойка" за 2018. :3fdb8960598fa63e:

Не е интересно вече, няма какво да си кажат. Едно и също всеки път.

А не бе, ще ги гледам троловете как насират форума и даже ще ни водят на нас сметка как пишем и кога пишем. Немаше ги тук страхливците 10 години, ама като нещастното Фатме се завърна в Пайнер, застанала на колене пред ципа на Митака много взеха да знаят чалгата. Не стига, че не ги питаме какво става с телевизията "десова", с албумите в Испания, Англия, САЩ и на Луната, с вечните комплексарски изхвърляния за някакъв глас, за който на хората въобще не им пука и повече се вълнуват когато Теди Александрова им се одупи, а и фермани ще ми пишат тук за някакви забравени и от тях песнички на Деса. Вечно са били такива низши и злобни. Никога не са могли да завържат някакъв разговор с другите хора за някакви тенденции, новости и изненади в чалгата. Вечно само за тая Деса, а накрая сочат другите за обсебени. Не ми се влиза даже в оная тема за десетилетието, щото Калата трябва да го направя крив, див и щастлив, за един нещастен пост, където се прави на голем мъж и разбирач. Маргарита Лозанова им е изпила мозъка на тия "десовите" още от време оно и нищо друго след нея ни приемат, ни предават....

А не бе, ще ги гледам троловете как насират форума и даже ще ни водят на нас сметка как пишем и кога пишем. Немаше ги тук страхливците 10 години, ама като нещастното Фатме се завърна в Пайнер, застанала на колене пред ципа на Митака много взеха да знаят чалгата. Не стига, че не ги питаме какво става с телевизията "десова", с албумите в Испания, Англия, САЩ и на Луната, с вечните комплексарски изхвърляния за някакъв глас, за който на хората въобще не им пука и повече се вълнуват когато Теди Александрова им се одупи, а и фермани ще ми пишат тук за някакви забравени и от тях песнички на Деса. Вечно са били такива низши и злобни. Никога не са могли да завържат някакъв разговор с другите хора за някакви тенденции, новости и изненади в чалгата. Вечно само за тая Деса, а накрая сочат другите за обсебени. Не ми се влиза даже в оная тема за десетилетието, щото Калата трябва да го направя крив, див и щастлив, за един нещастен пост, където се прави на голем мъж и разбирач. Маргарита Лозанова им е изпила мозъка на тия "десовите" още от време оно и нищо друго след нея ни приемат, ни предават....

Дългите ти романи няма да изместят въпросите и отговорите по горе .Пиши си.Не ми пречиш.Фактите ти бъркат знам къде ;)

То хубу я гледа у праймтайма и кво от тва??? Хаха

Хит ли направи от тва че я дават?Ми не

Стана ли някой известна звезда от нейния отбор?Ми не

Ми за къв уй да я гледаме.Барем ни изпее нещо ама тц.Глас няма.Пу.ката и вече видяхме...цицата също.Е ко ще ни покаже ново :1000 (29):

Давай чиче ти си... :3fdb8960598fa63e:

Не ми се влиза даже в оная тема за десетилетието, щото Калата трябва да го направя крив, див и щастлив, за един нещастен пост, където се прави на голем мъж и разбирач. Маргарита Лозанова им е изпила мозъка на тия "десовите" още от време оно и нищо друго след нея ни приемат, ни предават....
Че той си е гласувал повече от нормално. Какво те тревожи там?

Дългите ти романи няма да изместят въпросите и отговорите по горе .Пиши си.Не ми пречиш.Фактите ти бъркат знам къде ;)

Какви факти бре? Пускаш по 3 поста, някои един след друг. Грешиш от нерви, щото няма какво да кажеш. И не няма да те напсувам за наглостта да оспорваш очевидното в минало време, защото това можеш ти дребно човече, което е най-големият страхливец в тези форуми евър. Само ти не се показа от страх, че някой ще те бие за лайноментната политика тук. Дори малки момичета от предните 7-8 години се показаха, за да ги видим като дами, като големи хора, със собствено мнение и позиция. Само ти седиш скрит зад компа и злобееш срещу всичко, което не хвали най-голямото падение в чалгата известно под името Деси Слава. На теб ли ще се обясняваме бре келеш? Ай сиктир, много време ти отделихме даже. Скривай се там в дупката откъдето изпълзя и чети какво пишат хората.

Че той си е гласувал повече от нормално. Какво те тревожи там?

Коментарът му под гласуването....

Коментарът му под гласуването....
Че той единствен ме защити като мъж от вечно мрънкащите феи тук! Много на място коментар е направил.

Че той единствен ме защити като мъж от вечно мрънкащите феи тук! Много на място коментар е направил.

Не е точно на място, но да кажем, че има джентълменски елемент. Някой ден ще ти разкажа по-подробно за него и Слави. Тия Маргарита ги създаде.... :whistling:

Не е точно на място, но да кажем, че има джентълменски елемент. Някой ден ще ти разкажа по-подробно за него и Слави. Тия Маргарита ги създаде.... :whistling:
Прочел ми е мислите, наистина е много джентълменски пост.

И аз съм чела Маргарита, Фокси! Харесвах Деса още преди да купувам "Нов фолк". После харесах Ивана, въпреки очевидната любов на Маргарита към Глория.

Защо тя да ги е създала? Много харесвах списанието, което не значи, че ми е повлияла тя по някакъв начин на вкуса или предпочитанията в музиката?!

Това ми е една от любимите песни на Глория.

Много ме е яд, че веднъж не изпя целия припев на живо.

Точно в кулминацията подава на публиката..

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...