Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз навсякъде чета, че Енрике е показал близнаците си, явно умишлено пропускаш новините за него.

Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят.

Какво си сънувал?

Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих

Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме.

на 44 г. Женен, има една дъщеричка.

Знам, че нямаме бъдеще заедно.. :(

Нали уж се беше отказал от мъжки ласки!

Дай ми животе да плача за някого,

нека е грешен, нека е всякакъв..

Някой и мене "любов" да нарича,

някой и мене веднъж да обича..

Е и? Даже е млад. Живей си живота и да не ти пука.

Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят.

Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш.

Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш.

Не съм му фенка. Следя го заради Рики, винаги са били конкуренти. В началото му харесвах старите песни, от новите само Bailando и Duele el corazon ми харесват. Писна ми от този регетон, новата му е пак такава-нищо ново. На концерта му бях, защото исках да се уверя лично, че не става за певец.

Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих

Не думай.

да едричък с бръсната глава.

Не робувай на хорски стереотипи. Живей както ти е кеф, наслаждавай се на момента. И да не ти пука какво ще каже някой... животът си е твой.

да едричък с бръсната глава.

Ако имаш желание и ти харесва си изживей нещата и да не ти пука.

Не си падам по мъже с бръснати глави и по чичковци.

Но ако ти си падаш по него, какво ти пука?!?

Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци.

Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му.

Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му.

Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие.

Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие.

Ама никой не е казал, че се мисли за тийн. Той човека може да е на 50 и пак да е на ниво... все пак не всички искат да имат връзка с тийнейджъри :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...